ویجر انرژیش رو مصرف کرده و الان با انرژی گرانش سیاره ها و اجرام مختلف شتاب میگیره ، اکثر اوقات به صورت لخت و با سرعت ثابت حرکت میکنه ، البته ثابت و سرسام آور!
ویجر انرژیش رو مصرف کرده و الان با انرژی گرانش سیاره ها و اجرام مختلف شتاب میگیره ، اکثر اوقات به صورت لخت و با سرعت ثابت حرکت میکنه ، البته ثابت و سرسام آور!
دوست من ...
من منظور خاصی نداشتم... فقط توضیح دادم ...البته حرف شما هم درسته .. ولی تا حدی..
مطالب جالبی بود .. دست همه دوستان درد نکنه
خوب اينجوري كه خيلي طول ميكشه تا بخواد به جايي برسه . بعد تا كجا ميتونه اطلاعات روبفرسته؟ویجر انرژیش رو مصرف کرده و الان با انرژی گرانش سیاره ها و اجرام مختلف شتاب میگیره ، اکثر اوقات به صورت لخت و با سرعت ثابت حرکت میکنه ، البته ثابت و سرسام آور!
------------------
پست من براي چي پاك شد؟
خوب اره دیگه ... خیلی طول می کشه ...
یعنی چی که تا کجا می تونه اطلاعات بفرسته ؟.... منظورت به زمینه؟
.......................
پست شما احتمالا به دلیل ارتباط نداشتن به موضوع پاک شده ...
اون نقطه نورانی زمینه یا کل منظومه شمسی؟
آره خوب حتما يك بردي داره ديگه در ضمن هرچه دورتر شه اطلاعات ارساليش قديمي تر ميشه.یعنی چی که تا کجا می تونه اطلاعات بفرسته ؟.... منظورت به زمینه؟
همونطور که می دونی دوست من ... سرعت ارسال اطلاعات همون سرعت نوره(امواج الکترومغناطیس)...
یعنی اگه خیلی خیلی هم وییجر از خورشید دور بشه ... مثلا بره تا اولین ستاره نزدیک که الفا قنطورسه چهار سال طول می کشه تا پیغامش برسه ...
پس می شه گفت تا هر جا که بره ارتباط داشتن با زمین براش مشکلی نیست!... پس برد خاصی نداره.
گفتم که انرژیشو از تکنولوژی Rtg میگیره که اساسا ژانراتورهائي هستن که ساختار اتمی دارن.....
راجع به حرف شما هم آقا مصطفی ببخشید اگه سوتفاهم شد خواستم مطلب روشن بشه ضمنا توی صفحه قبل لینک دادم....اینی هم که گفتم توی سایت ناسا نوشته بود.....دیگه تا حدی نداره...
سرعتش هم اگه درست یادم باشه ۱ ملیون کیلومتر در روزه
احتمالا ده ملیارد کیلومتر دیگه کلا از دامنه طوفانهای خورشیدی هم خارج میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)