تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: فرق بين فرمت QUick و فرمت معمولاي(طولاني) چيست؟

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام سینا جان
    بله فرمت کردن درایوها می تونه تا حدی سرعت را بالا ببره . ولی نیازی به این کار نیست .
    شما می تونید از برنامه هایی که برای بهینه سازی هارد ایجاد شده اند استفاده کنید . برنامه هایی مثل سیستم مکانیک ، tun up utility و برنامه های تعمیر رجیستری و برنامه های Defragmantation .

در ضمن ممنون از این که منا به اون انجمن برای همکاری معرفی کرده بودی .

موفق باشید.
    دوست من اين برنامه كه شما معرفي كرديد خوبه ولي من خوششم نمي ياد دلايل دارم براش
    اول اين كه سرعت كامپيوتر رو مي گيره در كل وقتي اين برنامه رو نصب كرديد پس 1 تا 2 روز بعد از انجام كارهاتون بايد اين برنامه رو پاك كنيد زيرا همين برنامه موجب مي شه كامپيوتر يك خرود كند تر بشه در (استرات اپ)اصلان نياز هم ديگه بهش نيست
    در كل خيلي خيلي ممنون از اينكه من رو راهنماي كرديد مثل هميشه
    ممنون دوست خوبم
    ----------------------------------
    در مورد اون نوشته كه گفيتد من واقعان بهتر از شما رو پيدا نمي كردم به نظر من كه شما مسايل رو خيلي خوب مي فهميد انشالله كه هميشه تو كارتون موفق باشيد دوست خوبممممممممممممممم

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سینا جان اشتباه فکر نکن .
    شما قرار نیست یکبار از این برنامه استفاده کنید و بعد بی خیال برنامه بشید .
    برای بهبود کارایی هارد شما باید حداقل هفته ای یکبار از این برنامه ها استفاده کنید .
    این برنامه ها کارهایی دیگه ای هم می تونند انجام بدن . مثل همین tunup که کلی از مشکلات سیستم عامل را حل می کنه .

متاسفانه خیلی ها حاضراند 2 تا انتی ویروس 4 تا برنامه برای مولتی مدیا و چند تا بازی روی سیستمشون نصب کنند اما یه دونه از این برنام ها را نصب نکنند . و این یک تفکر کاملا اشتباهی می باشد .

موفق باشید .
    Last edited by mahdi7610; 26-02-2008 at 23:51.

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سینا جان اشتباه فکر نکن .
    شما قرار نیست یکبار از این برنامه استفاده کنید و بعد بی خیال برنامه بشید .
    برای بهبود کارایی هارد شما باید حداقل هفته ای یکبار از این برنامه ها استفاده کنید .
    این برنامه ها کارهایی دیگه ای هم می تونند انجام بدن . مثل همین tunup که کلی از مشکلات سیستم عامل را حل می کنه .

متاسفانه خیلی ها حاضراند 2 تا انتی ویروس 4 تا برنامه برای مولتی مدیا و چند تا بازی روی سیستمشون نصب کنند اما یه دونه از این برنام ها را نصب نکنند . و این یک تفکر کاملا اشتباهی می باشد .

موفق باشید .
    راستش من حاضر نيستم هيچ كدمشون رو نصب كنم سابقه به من نشون دادن انتي ويروس كه بدرد هيچ نمي خور فقط براي موقعه كه ويروس وارد كامپيوتر بشه وگرنه ديگه هيچ بدرد نمي خورد من هميشه از روي كامپيوتر حذفش مي كنم
    در مورد TU2008 يا نسخه هاي ديگه سابقه به من نشون داد هر وقت اين نرم افزار ها رو روي كامپيوتر نصب كردم بعد از چند مدت بايد ويندوز عوض مي كردم راستش همين جوري خوبه
    من ويندوز قبليم رو درست ياد نيست يا قبلي ترش رو حدود 2 ماه داشتم بدون اين كه يكي از اين برنامه هاروي كامپيوتر نصب باشه اصل بايد خودت باشي خودت بايد طرز با كامپيوتر رو بلد باشي
    مثلان كساني كه با ريجستري زياد ور مي رند احتماملان (70%)چند وقت ديگه بايد ويندوزشون رو عوض كن همين جور با برنامه ها ديگه
    در كل من هم انتي ويروس و هم tu رو رد مي كنم
    ----------------------------------------------------------------------
    در كل خيلي خيلي ممنون از اين كه با من به بحث هاي نرم افزاري مي پردازيد
    اين كار باعث مي شه سطح علمي من بالا بره خيلي خيلي ممنون دوست خوبممممممممممممممم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •