سلام
البته اگر خیلی طرفدار VB هستید، میتوانید به جای javascript از vbscript در کلاینت استفاده کنید.
که سینتکس آشناتری برایتان خواهد داشت، مثلا به جای دستور alert که نمونه کدش را در js دیدید، در vbscript دستور معادلش همان MsgBox معروف است.
سلام
البته اگر خیلی طرفدار VB هستید، میتوانید به جای javascript از vbscript در کلاینت استفاده کنید.
که سینتکس آشناتری برایتان خواهد داشت، مثلا به جای دستور alert که نمونه کدش را در js دیدید، در vbscript دستور معادلش همان MsgBox معروف است.
با سپاس مجدد
vbscript محدوديتي از جهت پشتيباني مرورگرهاي مختلف ندارد؟
و اينكه آيا بطور كل ميتواند جاي javascript را پر كند، بطوري كه نياز نباشد هرگز به سراغ javascript رفت؟
كنجكاوي من از جايي بيشتر شد كه شما فرموديد:
ASP.Net تا حدود بسیار زیادی شما را از کد نویسی مستقیم کلاینت و javascript بی نیاز میکند و خودش در پس ضمینه این کد را به صورت خودکار تولید میکند،
و همواره در اين تصور بودم كه اگر ما لازم نيست كدنويسي مستقيم كلايت را به عهده بگيريم و ASP.net اين كار را خودش انجام ميدهد منظور اينست كه ما كار خودمان را ميكنيم (هركاري غير از كدنويسي كلايت) و تبديل آنچه كه ما به زبان غير كلاينتي نوشتهايم را به زبان قابل فهم براي مرور گر را ASP.Net عهده دار ميشود.
و همينطور اينكه شك من تقويت شد وقتي فرموديد:
تا جایی این بی نیازی پیش رفته که میتوان سایتی با Ajax در ASP.Net طراحی کرد در حالی که یک خط javascript هم خودتان ننوشته باشید!!!!!!
و گفتم كه به احتمال ASP.Net تمام مايحتاج لازم براي بينيازي از جاوا را در خود دارد.
كه گويا اشتباه متوجه شده بودم.
سلام
اطلاعات دقیقی در این مورد ندارم و نمی خواهم الکی جواب دهم، ولی گمانم مرور گرهای معروف جاری ساپورتش کنند.
باید اعتراف کنم که به اندازه js امکانات ندارد و در آن حد قوی نیست، ولی کارهای مرسوم و معمول را به راحتی انجام میدهد و مشکل خاصی در اجرا نداردف مخصوصاً که در اغلب اوقات در asp.net فقط در حد یک تغییر آیکون و ابعاد و... نیاز به کدهای کلاینت داریم.
هنوز هم میگویم.
یعنی در اغلب اوقات خودش کد js را تولید میکند نه اینکه کد js در کار نباشد.
میدانید در یک زبانی غیر از asp.net ، چگونه باید کنترلرهای LinkButton یا Validation یا Menu یا TreeView و... را پیاده ساری کنید؟؟؟ برخی از اینها خروارها کد js دارند، در حالی که شما با یک حرکت ماوس انها را گرفته و فقط روی صفحه طراحی خود در VS رها میکنید!!!
آن وقت سر یک خط کد js برای یک تغییر آیکون یا ... که شاید خیلی هم ساده باشد، به نوعی شاید ناراحت نشوید و با خود بگویید نمیشد یه طوری .... !!!!
کل فایلهای js که برای مدیریت Ajax در asp.net استفاده میشوند و نیاز شما را مرتفع میکنند به حدود 500K میرسند، میدانید یعنی چند خط کد؟! (البته همه شان همیشه لود نمیشوند و بسته به شرایط و کنترلر و تنظیمات کدهای مربوطه استفده میشوند.) اینها را شما نمیبینید؟؟
در asp.net میتوانید یک برنامه وبی معمولی را بعضاً حتی بدون یک خط کد نویسی سمت سرور و یا کلاینت ، تحت ajax اش کرد.
انجام این کار برای زبانهای دیگر سروری به منزله شروع از صفر است و نیاز به کدهای زیاد سرور و کلاینتی برای مدیریت ajax دارد.
برای اعمال ریز هم میتوان از همان ajax استفاده کرد، ولی کسی پشه را با آر.پی.جی نمیکشد!
در این موارد هم میتوان از امکانات شی گرای دات نت استفاده کرد، یعنی مثلاً شما در نقاط مختلف سایت نیاز به یک دکمه گرافیکی چند حالته دارید...
میتوانید دکمه فوق را یکبار تولید کنید که نهایتاً کد js اندکی در حد یک یا دو خط میخواهد و با یک کامپایل، کنترلر جدید به Toolbar تان اضافه میشود و میتوانید از آن مثل سایر کنترلرهای ذاتی دات نت استفاده کنید، و هر کجا همچین دکمه ای نیاز داشتید دیگر کدی ننویسید و از یک مرتبه، دسترنج گذشته تان بارها استفاده کنید.
مثلاً مثال زیر را ببینید
مثال فوق دو سری شامل یک جدول با قابلیت ویرایش-حذف-اضافه کردن اشت (به دو زبان VB.Net و C#.Net)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول نمونه بدون ajax و دومی با ajax است که هیچ refresh در دومی نیست و برای هیچیک مطلقاً کد js ای تایپ نشده!!!!!!!!!!! و نمونه ajax اش با نمونه عادی هیچ فرقی در کدهای سرور هم ندارد!!!!!!
همین مثال را از یک asp یا php کار بخواهید تا برایتان انجام دهد، یکبار بدون ajax و یک بار با ajax تا تفاوت را احساس کنید.
اصلاً از ajax هم که بگذریم همان نمونه معمولی اش در زبانهای دیگر کلی کد نویسی میخواهد چه رسد به آنکه با ajax کار کند.
ای نمونه گرچه، آموزشی است ولی میتواند یک سایت واقعی باشد که طراح کد js برای آن تایپ نکرده
و فقط برای اعمل ریز و کارهای خاص و سریع که در حد و قواره استفاده از ajax هم نیست، دیگر بهتر است کمی زحمت کشید و چند خط کد js تایپ کنید تا به سلیقه خود در مرور گر دست پیدا کنید.
ولی فراموش نکنید، پشه را با آر.پی.جی نمیکشند!
موفق باشید.
asp.net is multilanguage and you can write it with any language that .net framework support it
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)