تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: چرا بازی می کنید؟

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

فقط می تونم بگم اگر این تنگه رسیدن به کارشناسی ارشد نبود شب و روز بازی می کردم البته 2 سال قبل هم برای تنگه کنکور خودمون می گفتم حالا شده ارشد ولی این را می توانم بگم که اگر بازی مورد علاقه ام باشه درس اینا فکر نمی کنم شب و روز بازی می کنم تا به هدفم برسم
    من دیوانه بازی های استراتژیکی هستم و اگر بشینم بازی کنم فکر کنم یک 20 ساعت مدام پشت pc می شینم یادمه بازی cac tiberum را 2 روز بدون خواب بازی کردم ( یادش بخیر )

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sharingan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستانی که مایلند دلیلشون رو از بازی کردن اینجا بیان کنن و یا به سوالات زیر جواب بدن:

1-چرا بازی می کنید؟
    چون در كشور ما ديسكو و بار و اين چيزا نيست!!! سينما هم كه مفتش گرونه. با gf هم بري بيرون ميگيرنت. اينترنت هم كه با اين همه فيل كه تِر مي زنن و سرعت فوق العادش فايده نداره. زبان و نقاشي و خطاطي و ساير هنرهاي ت خ م ي تخيلي هم كه استعداد مستعداد و علاقه و كلي چيز باكلاس مي خواد كه نداريم.
    تنها سرگرمي كه ميشه روش حساب كرد ورزش هست كه خب ورزش هم مي كنيم ديگه!!! البته بيليارد و بولينگ و اين چيزا رو كه به جيب دانشجوي - كارمندي ما نمي خوره مي ذاريم كنار.

قربون شكلت برم. مارو با سئوالات فلسفي قوووزفيش نكن كه تنها كاري كه فعلا جوانان مملكت مي توون بدون دغدغه و سرمايه گذاري هاي كلان و بلند و كوتاه مدت و بدون نياز به دانش و تجربه انجام بدن، همين بازي كردنه كه اونم اگر به بن بست بخوريم چيت ميزنيم رد وي مشه!!!!
    حالا هي بپرس چرا بازي مي كنيد؟؟ مي خواي به آمار بيكاران و علافان كشور اضافه كني؟؟؟

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خوب چون این بازیها رو دوست دارم از بچگی هم بازی میکردم.
    بستگی داره ولی اگه یه بازی جدید بگیرم بیشتر وقتم رو میذارم روش.
    فایده!!!!......
    هم صنعت هم آموزش هم سرگرمی.
    اکشن horror surviver بازی های مثل gta (سبکش رو نمیدونم) بازی هایی مثل diablo (سبکش رو نمیدونم) و بازی هایی مثل pop, tomb raider و..... که بازم نمیدنم سبکشون چی هست.

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب واسه سرگرمي بازي ميكنم و به خاطر هيجان اون بازي كه يك احساس خاصي به آدم ميده
    توي تابستونا خيلي زياد وقت ميزارم البته بستگي به بازيش هم داره
    من كه روي زبانم خيلي تاثير گذاشت

آموزش و سرگرمي و صنعت ولي بيشتر اون 2 تاي آخري

بازي هاي ترسناك و ماجرايي مثل سري رزيدنت اويل... tomb Raider تمامي نسخه هاش مخصوصا سري هاي جديدش .... gta هم بدك نيست ... sims هم بد نيست...

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

1

چون در كشور ما ديسكو و بار و اين چيزا نيست!!! سينما هم كه مفتش گرونه. با gf هم بري بيرون ميگيرنت. اينترنت هم كه با اين همه فيل كه تِر مي زنن و سرعت فوق العادش فايده نداره. زبان و نقاشي و خطاطي و ساير هنرهاي ت خ م ي تخيلي هم كه استعداد مستعداد و علاقه و كلي چيز باكلاس مي خواد كه نداريم.
    تنها سرگرمي كه ميشه روش حساب كرد ورزش هست كه خب ورزش هم مي كنيم ديگه!!! البته بيليارد و بولينگ و اين چيزا رو كه به جيب دانشجوي - كارمندي ما نمي خوره مي ذاريم كنار.

قربون شكلت برم. مارو با سئوالات فلسفي قوووزفيش نكن كه تنها كاري كه فعلا جوانان مملكت مي توون بدون دغدغه و سرمايه گذاري هاي كلان و بلند و كوتاه مدت و بدون نياز به دانش و تجربه انجام بدن، همين بازي كردنه كه اونم اگر به بن بست بخوريم چيت ميزنيم رد وي مشه!!!!
    حالا هي بپرس چرا بازي مي كنيد؟؟ مي خواي به آمار بيكاران و علافان كشور اضافه كني؟؟؟
    قربون دستت راست گفتی . تایید می شود مخصوصا جمله اول (در كشور ما ديسكو و بار و اين چيزا نيست!!! )

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

خوب فكر كنم بياد اين سوال اولي رو نميزاشتم.زيادي منحرف كنندست و سخته و خيلي هم كلي.
    عزيز دل برادر اين تاپيك رو زدم كه هم خودم و هم بقيه با طرز فكر دوستان بازي خور آشنا بشن.همين.آمار علافا كجا بود بابا. به نظر خودم سالم ترين، كم خرج ترين، امن ترين و شيرين ترين سرگرمي توي اين ذوره زمونست.

تشكر مي كنم از دوستاني كه تا حالا نظرشون رو اعلام كردن.
    Last edited by H M R 0 0 7; 26-02-2008 at 13:39.

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

hmr007 جان از نظر من تاپیک خوبی رو زدی تا بفهمین این دوستای گیمر ما چقدر به بازی علاقه دارند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_ag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

1 - تفریح خیلی خوبی می دونم (برای خودم) حتی با اینکه سن نسبت به همتون بالاست(18 سال حرفه ای PC گیمرم سنمم نزدیک به سی)و یکی بد جوری معتادش هستم ولی تاحالا به هیچ کاریم ضربه زیادی نزده.
    2 - الان دیگه خیلی کار میرزه سرم کم میرسم برم فقط عنوانهای مشهور ولی وقتهایی که تو خونه بودم 90% پا گیم بودم.
    3 - ..........
    4 - هر سه.دو تای آخریش بیشتر.
    5 - همه ژانری بازی عالی دارند و من همشونو دوست دارم : FPS Action,TPS Action (Stealth,...) RPG , Aircraft Simulation ,Arcade Driving , Advanture ............
    خوشحالم كه مي بينم يه هم سن و سال اينجا هست كه اون مثل من عشق بازيه...
    ولي امان از اين كار و زندگي

1- هدف اصلي از بازي سرگرميه و به نظر من يكي از بهترين سرگرمي هاست.
    2- من الان در روز بيشتر از 2-3 ساعت نمي رسم وقت بگذارم، براي همين هم سعي مي كنم بازي هاي تاپ رو بگيرم و بازي كنم ولي قبلا ها هرچي گير دستم مي اومد به روز نميگزاشتم بكشه و تمومش مي كردم ( البته به غير از استراتژي ها)
    3- تو زبان انگليسي خيلي به من كمك كرد مخصوصا ماجرائي ها و استراتژي ها، تفكر + تقويت حافظه + تخيل و ابتكار چيزهائي هستند كه بازيهاي كامپيوتري مي تونه براي انسان به همراه داشته باشه
    4- براي من سرگرميه
    5- اگه داستان بازي خوب باشه هر سبكي مي تونه خوب باشه

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من بازی رو به عنوان آموزش میدونم
    الان بیشتر دکترا به افراد کند ذهن توصیه میکنن که بازی های کامپیوتری انجام بدن
    روی زبان(بیشتر انگلیسی)تآثیر زیادی داره
    در بعضی مواقع آدم تقریبآ وارد یک جور اجتماع میکنه
    روی شخصیت افراد تآثیر زیادی داره
    من بازی های ماجرایی و صد البته ترسناک رو بیشتر دوست دارم
    بدی بازی هم اینکه اگه از حد بگزره انسان رو نسبت به محیط اطراف بی تفاوت میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه evry day's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    35.802575,51.521501

پيش فرض

خدا همتو نو از جمله خودم رو به راه راست هدایت کنه

بازی از معنیش معلومه دیگه یه وقت ادم بی حو صله میشه میاد جک و جونور بازی می کنه ولی خدا نکنه

یه وقت از مرحله ی اول خوشت بیاد تا تمو مش نکنی بیحالی

من خودم بیشتر از سبک قاطی پاتی خو شم میاد هر چی بود بود گیمه دیگه کاریش نمی شه کرد

مخ ادمو تلپ می کنه .... استراتژ ی .... شوتر ...کفنگی .... بزن دربرو ..... football ..... هیجانی ترسناک نه مثل اویل ....

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •