سلام دوست عزیز ...
من زیاد با این گوشی کار نکردم ولی تا اونجایی که میدونم توضیح میدم و امیدوارم دوستی که این گوشیو داره بهتر جواب شمارو بده ...
برد این گوشی 2 سیم کارت را همزمان ساپورت میکنه , یعنی وقتی گوشی روشن میشه هر 2 سیم کارت فعال میشن ولی به طور اتوماتیک برای اولین بار گوشی خودش یک سیم کارتو به عنوان سیم کارت اصلی برای تماس گرفتن و اس ام اس زدن انتخاب میکنه ... برای هر 2 سیم کارت شما میتونی زنگ تماس متفاوت بزاری یعنی اگه به طور مثال شما سیم کارت 0912 رو به عنوان سیم کارت اصلی انتخاب کردی طرف مقابل میتونه به ایرانسل ( که الان جزء سیم کارت اصلی نیست ) تماس بگیره و شما هم میتونی تماس اونو دریافت کنی , برای اس ام اس هم به همین صورت ........ ولی اگه شما به طور مثال سیم کارت 0912 به عنوان سیم کارت اصلی انتخاب کنی دیگه نمیتونی با سیم کارت ایرانسل تماس بگیری و یا اس ام اس بزنی .... برای جا به جایی سیم کارتها یعنی به طور مثال تعویض سیم کارت اصلی که 0912 بود به سیم کارت ایرانسل یک option در قسمت منو تعبیه شده که میتونین سیم کارت اصلیو انتخاب کنبن .... واسه اینکارهم گوشی یکبار خاموش و روشن میشه (البته توجه داشته باشین هر کدوم از سیم کارتها که به عنوان سیم کارت اصلی باشه گوشی هر 2 سیم کارتو برای گرفتن تماس و اس ام اس به طور همزمان ساپورت میکنه )
امیدوارم جواب سوالات رو داده باشم ....
موفق باشی ....
دوست عزيز ممنونم ازت جواب سوال هام رو گرفتم. يه سوال ديگه دارم شايد مربوط به اينجا نباشه ولي موضوش همينه ميخواستم ببينم شما در مورد گوشي هاي مدل 5700 و t689 كه دو سيم كارت همزمان ساپورت ميكنند اطلاعي داريد قيمتش 160 هزار توم هستش البته معلومه كه چيني هستن. تو اين سايت ارائه ميده
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستش چون من گوشي پاكت پي سي دارم پول هم ندارم ديگه سامسونگ قيمتش زياده اين چيني ها هم مثل اون باشه خوبه قيمتش كمتر هستش