تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 9 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 90

نام تاپيک: گوشی دو سیم کارته سامسونگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز ...

من زیاد با این گوشی کار نکردم ولی تا اونجایی که میدونم توضیح میدم و امیدوارم دوستی که این گوشیو داره بهتر جواب شمارو بده ...

برد این گوشی 2 سیم کارت را همزمان ساپورت میکنه , یعنی وقتی گوشی روشن میشه هر 2 سیم کارت فعال میشن ولی به طور اتوماتیک برای اولین بار گوشی خودش یک سیم کارتو به عنوان سیم کارت اصلی برای تماس گرفتن و اس ام اس زدن انتخاب میکنه ... برای هر 2 سیم کارت شما میتونی زنگ تماس متفاوت بزاری یعنی اگه به طور مثال شما سیم کارت 0912 رو به عنوان سیم کارت اصلی انتخاب کردی طرف مقابل میتونه به ایرانسل ( که الان جزء سیم کارت اصلی نیست ) تماس بگیره و شما هم میتونی تماس اونو دریافت کنی , برای اس ام اس هم به همین صورت ........ ولی اگه شما به طور مثال سیم کارت 0912 به عنوان سیم کارت اصلی انتخاب کنی دیگه نمیتونی با سیم کارت ایرانسل تماس بگیری و یا اس ام اس بزنی .... برای جا به جایی سیم کارتها یعنی به طور مثال تعویض سیم کارت اصلی که 0912 بود به سیم کارت ایرانسل یک option در قسمت منو تعبیه شده که میتونین سیم کارت اصلیو انتخاب کنبن .... واسه اینکارهم گوشی یکبار خاموش و روشن میشه (البته توجه داشته باشین هر کدوم از سیم کارتها که به عنوان سیم کارت اصلی باشه گوشی هر 2 سیم کارتو برای گرفتن تماس و اس ام اس به طور همزمان ساپورت میکنه )

امیدوارم جواب سوالات رو داده باشم ....

موفق باشی ....

2. 3 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز ...

من زیاد با این گوشی کار نکردم ولی تا اونجایی که میدونم توضیح میدم و امیدوارم دوستی که این گوشیو داره بهتر جواب شمارو بده ...

برد این گوشی 2 سیم کارت را همزمان ساپورت میکنه , یعنی وقتی گوشی روشن میشه هر 2 سیم کارت فعال میشن ولی به طور اتوماتیک برای اولین بار گوشی خودش یک سیم کارتو به عنوان سیم کارت اصلی برای تماس گرفتن و اس ام اس زدن انتخاب میکنه ... برای هر 2 سیم کارت شما میتونی زنگ تماس متفاوت بزاری یعنی اگه به طور مثال شما سیم کارت 0912 رو به عنوان سیم کارت اصلی انتخاب کردی طرف مقابل میتونه به ایرانسل ( که الان جزء سیم کارت اصلی نیست ) تماس بگیره و شما هم میتونی تماس اونو دریافت کنی , برای اس ام اس هم به همین صورت ........ ولی اگه شما به طور مثال سیم کارت 0912 به عنوان سیم کارت اصلی انتخاب کنی دیگه نمیتونی با سیم کارت ایرانسل تماس بگیری و یا اس ام اس بزنی .... برای جا به جایی سیم کارتها یعنی به طور مثال تعویض سیم کارت اصلی که 0912 بود به سیم کارت ایرانسل یک option در قسمت منو تعبیه شده که میتونین سیم کارت اصلیو انتخاب کنبن .... واسه اینکارهم گوشی یکبار خاموش و روشن میشه (البته توجه داشته باشین هر کدوم از سیم کارتها که به عنوان سیم کارت اصلی باشه گوشی هر 2 سیم کارتو برای گرفتن تماس و اس ام اس به طور همزمان ساپورت میکنه )

امیدوارم جواب سوالات رو داده باشم ....

موفق باشی ....
    دوست عزيز ممنونم ازت جواب سوال هام رو گرفتم. يه سوال ديگه دارم شايد مربوط به اينجا نباشه ولي موضوش همينه ميخواستم ببينم شما در مورد گوشي هاي مدل 5700 و t689 كه دو سيم كارت همزمان ساپورت ميكنند اطلاعي داريد قيمتش 160 هزار توم هستش البته معلومه كه چيني هستن. تو اين سايت ارائه ميده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستش چون من گوشي پاكت پي سي دارم پول هم ندارم ديگه سامسونگ قيمتش زياده اين چيني ها هم مثل اون باشه خوبه قيمتش كمتر هستش

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز ...

متاسفانه من در مورد بزندهای دیگه اطلاعاتی ندارم ...

موفق باشی ...

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

هیچ کدوم از این گوشیای چینی که من تا حالا دیدم دو سیم کارت فعال نبودن

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

از همگي ممنون يعني گوشي دو سيم كارته همزمان نداريم ديگه . من شنيدم سوني اريكسون زده 120 هزار تومن تو اداره يكي از همكارام ميگفت يكي آورده بود حالا من نميدونم اگه باشه كه خيلي خوبه

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

من بابام گرفتش واقعا معرکست... همز مان میشه استفاده کرد روی صفحه نمایشش هردوتا رو نشون میده وبا 1کلید کنار گوشی میتونید اس ام اس شماره ها و... عوض کرد فقط 0.00005 ثانیه...!

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اقا این D880 چند تا اشکال داره:
    1- اینکه برای اس ام اس هر خط نمیشه موزیک جداگانه گذاشتش
    2- زنگ اس ام اس میزارم با اونکه خیلی کم هستش ولی اس ام اس میادش پشت هم صدا میده تا چند تا بعد قطع میشه ولی زنگ اس ام اس خود گوشی رو میزارم اس ام اس میادش یه زنگ میخوره نمیدونم چرا در صورتی که روی Once هستش
    3- فضای اس ام اس نا محدود نیستش و 200 تا بیشتر جا نداره حداقل بیشتر نکرده ؟! یه سری انکانات بی استفاده گذاشته نکرده به جاش این مهم ها رو درست کنه.
    4- نصب برنامه خیلی سخت هستش هرکاری کردم نرم افزار بانک ملت رو بریزم نشدش

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا من الان qtek s200 دارم كيت برشي گذاشتم و 2تا خط رو بريدم داخلش گذاشتم غير برشي ها رو هيچ گوشي جواب نداد. حالا سيمكارت ايرانسل هم دارم ميخواستم ايرانسل رو نبرم چون بخواي مجدد بگيري هزينش اندازه قيمت صفرش هستش. براي همين ميخوام يه گوشي ديگه بگيرم.
    حالا اين گوشي سامسونگ واقعا 2 تا سيم كارت رو همزمان ساپورت ميكنه يا مثل همين كيت ها هستش فقط تفاوتش اينه كه دو جاي سيم داره و نيازي به بريدن سيم كارت ها نيستش؟!! اگه همزمان ساپورت ميكنه بخواي زنگ بزني يا اس ام اس بدي بايد بگه از كدوم خط ميخواي بفرستي يا زنگ بزني درسته؟!!! من ميخوام 0912 رو با يه ايرانسل استفاده كنم نميخوام با 0912 اس ام اس بدم يا زنگ بزنم فقط ميخوام زنگ خوردش جواب بدم و اس ام اس ها و زنگ هامو با اعتباري بزنم در صورتي كه اعتبار نداشتم با 0912 چجوري ميشه؟؟؟ چون نميخوام 0912 دست هركسي باشه ولي زنگ خور دارم الان با اين كيت گذاشتم هر 5 ثانيه عوض ميكنه كه يخورده سخت هستش. از اين ور هم ميخواستم گوشي خودم باشه چون ويندوز موبايل هستش.
    البته شنيدم مخابرات سيم كارت دوقلو داره ميزنه براي يه گوشي ديگه نياز به گوشي دو سيم كارته نيستش
    دوست عزیز گوشی d780 همزمان 2 تا سیم رو ساپورت میکنه. وقتی شماره رو وارد میکنی میتونی با یه کلید تعیین کنی از کدوم سیمکارت ارسال بشه. پیش فرض رو سیمکارت اصلی قرار داره. نیاز به خاموش روشن کردن نیست. فقط یه دکمه.... هم برای اس ام اس و هم برای تماس. دو تا سیمکارتها هم آنلاین هستن. حتی زمانی که با یکی مشغول مکالمه هستی. اون یکی مثل حالت پشت خطی زنگ میخوره. فقط ام ام اس با سیمکارت اصلی ارسال میشه. من هم دقیقا مشکل شما رو داشتم و الان 4 ماهه که راحت شدم. D880 هم مثل d780 هست. فرق چندانی نداره. کارشون هم کاملا مشابه هم هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

ما بالاخره درست نفهمیدیم .

الان روی مدل ها ی d880 و d780 میشه بدون روشن خاموش کردن هم اس ام اس و تماس ها رو تعیین کرد که مثلا فلان شماره استفاده بشه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام

ما بالاخره درست نفهمیدیم .

الان روی مدل ها ی d880 و d780 میشه بدون روشن خاموش کردن هم اس ام اس و تماس ها رو تعیین کرد که مثلا فلان شماره استفاده بشه ؟
    دوست عزیز من D880 داشتم فروختم الته من چون تمام نقاط ضعف گوشی رو در میارم برام مهم هست از سونی اریکسون راضیهستم برای همین بی خیال دو سیم کارت شدم بسته به انتظارت شما از گوشی داره. ولی در کل این گوشی دو تا سیم کارت رو همزمان ساپورت میکنه یعنی به 2 تا سیم کارت شما هر چی که باشه هم زنگ میخوره هم اس ام اس میاد برای هر سیم کارت میتونی یه زنگ جداانتخاب کنی ولی زنگ اس ام اس برای هر دو یکی هست. ولی وقتی بخوای اس ام اس یزنی ا زنگ بزنی با سیم کارتی که تعیین کردی سیمکارت پیش فرض باشه زنگ میزنه و اس ام اس اگه بخوای با اون یکی خط اس ام اس بزنی یا زنگ بزنی باید وارد option گوشی بشی البته یه دکمه بغل گوشی سمت چپ هست که میزنی وارد تنظیمات دو سیم کارت میشه بعد سیم کارتی که میخوای باهاش اس ام اس بزنی یا زنگ انتخاب میکنی (یه تیک داره اون رو میزنی ) بعد گوشی ریست میشه میره روی اون سیم کارتی که انتخاب کردی. اول و آخر ریست میشه البته D880 اینطوری بود.

12. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •