خیلی ممنون از راهنمای تون فکر کنم بیخیالagp بشم بهتره![]()
خیلی ممنون از راهنمای تون فکر کنم بیخیالagp بشم بهتره![]()
مین پیشنهادیتون چیه با AMD ؟بعضیا میگن ASUS گرونتره ولی از نظر کیفیت باGigaخیلی فرق نداره![]()
ایسوز و گیگا از تولید کنندگان قدیمی هستند و به هر دوی آنها اطمینان کنید.(البته باید انتظرات خود را از مادربردی که میخواهید بگید رو بزارید.)مین پیشنهادیتون چیه با AMD ؟بعضیا میگن ASUS گرونتره ولی از نظر کیفیت باGigaخیلی فرق نداره![]()
برای Gameمیخواستم اگه Chipset nforceهم داشته با شه که خیلی توپه فقط نمی دونم این سری جدید از PCI E 2 ساپورت میکنند یا نه
abit چطوره از نظر سابقه به اینها می رسه یا نه؟
منم دارم بیخیال AGP میشم !!!خیلی ممنون از راهنمای تون فکر کنم بیخیالagp بشم بهتره![]()
فکر میکنم این فکر خوبی باشهبا این پول هم میتونی یک مین برد پی سی آی بگیری هم همین کارت رو با اسلاید Pci بگیری.
میشه یه مین خوب با یه گرافیک PCI معرفی کنید !
CPU من AMD Sempron(tm) 2600 هستش !
Last edited by __siavash__; 29-02-2008 at 11:03.
اون جوری که من فهمیدم با ارتقای مین باید cpuهم ارتقا پیدا کنه حداقل برای مین من که مال سه سال پیشه این جوریه
با سلام خدمت دوستان!فکر میکنم این فکر خوبی باشه
میشه یه مین خوب با یه گرافیک PCI معرفی کنید !
CPU من AMD Sempron(tm) 2600 هستش !
لطفا برای راهنمایی در مورد خرید به انجمن اطلاع رسانی قیمت و مشورت خرید فروش بروید و اونجا مطرح کنید.
اینجا نمیشه تاپیک قفل میشه....
ببینید بحث سی پی یو جداست مین های امروزی از همه سی پی یو ها حمایت میکنند.اون جوری که من فهمیدم با ارتقای مین باید cpuهم ارتقا پیدا کنه حداقل برای مین من که مال سه سال پیشه این جوریه
براي اينكه كامپيوترت PCI-E و ساپورت كنه بايد مين رو عوض كني كه در نتيجش بايد CPU ، Ram ، كارت گرافيك و احتمالاً پاورت رو عوض كني و اگه بخواي واسه اين سيستمت كارت agp بگيري با توجه به cpu اي كه الان داري 6200 و 7600 تو عملكرد چندان فرقي با هم ندارند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)