دوستان دیگه این بحث رو ادامه ندید داره به یک دعوا تبدیل میشه
از آقای Intruder هم خواهش میکنم دیگه از این بحث ها تو تاپیک ایجاد نکنه
--
یا حق
دوستان دیگه این بحث رو ادامه ندید داره به یک دعوا تبدیل میشه
از آقای Intruder هم خواهش میکنم دیگه از این بحث ها تو تاپیک ایجاد نکنه
--
یا حق
باشه دیگه ادامه نمیدم
فقط من میخواستم یاد بگیرم چطوری میشه کدی نوشت که از پروفایل یاهو مسنجر طرف ایمیل هاشو برداره و ایمیل بزنه
ممنون که یاد دادین خیلی فروم قشنگیه
راستی ازتون دعوت میکنم توی گروه فروهر ایرانیان عضو بشین
خیلی سوالات قشنگ تری هم داشتم ولی چون از اسم من خوشتون نمیاد دیگه نمیپرسم توی هکرز میپرسم
ولی یه چیزی بگم تا حدودی فهمیدم چطوری میشه این ویروس رو ساخت و یک ویروس بسیار قوی میخوام بسازم ولی هیچ کس رو آلوده نمیکنم
جواب دوستانی که میگن 100% امکان نداره کسی رو به خاطر این کار (ساختن ویروس شوخی و تبلیغاتی) بن کنن:
دلیل اخراج نوشته SINA :
دلیل واقعی نوشته خود jamali بعد از پاک شدن تاپیک اصلی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز باید بگم کسی نه از شما و نه از اسم شما بدش نمیاد و باز باید بگم من تو هکرز مدیرم و باز هم باید بگم در صورت دیده شدن این بحث ادمین ساید پست شما رو دلیت میکنه پس بیخیال هکرز شید
ویروس نویسی یکی از راهایی که میتونه انسان های مریض رو الزا کنه و البته امنیت رو در دنیای مجازی افزایش بده
در کل هر کسی تقریبا دوست داره حتی به وسیله ویروسی که نوشته معروف بشه[
درسته اما این کار تو فرهنگ ما ایرانی ها بد جا افتاده و همه جور استفاده از این ویروس میکنیم غیر از اون چیز هایی که شما گفتید
شرمنده من خيلي دير دير ميام اينجا
راستش نمي دونم از كجاي حرفهاي من بوي دعوا اومدفقط من كمي با عجله تايپ كرده بودم كه شايد ظاهر مودبانه اي نگرفته بود كه سر همين هم معذرت مي خوام
اما چشم من ديگه هيچي نمي گم جز اينكه همونطور كه گفتم 100%امكان نداره كسي رو محض سوال ويروس نويسي بن كنن! حتي نوشتنش
توو همون لينك هم اگر نگاه كنين ايشون سر اين بن شدن كه برنامه اي پخش كردن كه تروجان بوده!نه اينكه نوشته باشن يا پرسيده باشن يا ...
ويروس پخش كردن توو فروم با همون ID مدير ها هم بنش كردن!
پس دليل بن شدن پرسيدن سوال نبوده!
بگزريم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)