/
/
سلام
عزیزم آقای هکر اینقدر هم خر نیست وقتی یه وبلاگ رو هک میکنه سریع ایمیل وبلاگ رو عوض میکنه!
/
/
سلام
عزیزم آقای هکر اینقدر هم خر نیست وقتی یه وبلاگ رو هک میکنه سریع ایمیل وبلاگ رو عوض میکنه!
حالا یه چیز دیگه براتون بگم تا به خریت وبلاگنویس های ایرانی پی ببرید..
یه وبلاگ ساختم به آدرس(آدرسش دقیقا یادم نیست) توش نوشتم منیه هکر بزرگ هستم و تونستم بلاگفا رو هک کنم و این وبلاگ رو برای ترویج فرهنگ هک ساختم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر میخواهید پسورد یه وبلاگی رو بدست بیاوردید کد زیر را برای ما بفرستید و در جا های مربوطه پسورد و آدرس وبلاگ خودتون و همچنین آدرس وبلاگ طرف رو برای میل کنید!
بعد یه کد جاوا هچل هفت گذاشتم ...
شاید باورتون نمیشه در عرض مدت کوتاهی کلی آدم احمق که حسابشون بیشتر از 1000 نفر میشد این کار رو انجام دادند...
خوب دیگهاینم یکی از دلایل هک شدنشونه
تاييد ميشه
بعد از بدست آوردن پسورد ميشه ايميل شخصي رو به راحتي عوض كرد
فكر نمي كنيد اين يه ضعف امنيتي باشه؟
به نظر من باید مثل همین انجمن ویبی باشه !
وقتی ایمیلی عوض می کنی نمی دونم ایمیل تاییدیه می فرسته یه کارایی می کنه ! البته ملزم به نصب سیستمی هست فکر کنم !!! بروی انجمن.
آخه عزیزم اون طرف قضیه هم نگاه کن اگه ایمیلت هک بشه اونوقت چی میکنی؟![]()
دیگه وقتی ایمیل هک بشه دیگه بلاگفا به چه درد میخوره میره میزنه پسوورد فراموش کردم میفرسته به میل دیگه
سلام!
خوب كسي تروجاني سراغ داره كه براي بلاگفا طراحي شده باشه؟
تروجان نمیخواد یه fake page درست کن بعد مهندسی اجتماعی
بله گرچه ممکن است با "دزدیدن پسورد" بتوان وبلاگی را دیفیس کرد.ولی در حالت معمول امنیت وبلاگ معادل امنیت سرور وبلاگ است.(=هک کردن مشکل اسن اما نه غیر ممکن)
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)