یک نکته بی ربط : افعالی مثل جنگیدن و مکّیدن (به مکه رفتن) به همین روشی که شما ساختید ، ساخته شده اند . و فعلی مثل جنگیدن امروزه متداول شده است! (چندین ماه پیش معلم زبان فارسی گفت)
یک نکته بی ربط : افعالی مثل جنگیدن و مکّیدن (به مکه رفتن) به همین روشی که شما ساختید ، ساخته شده اند . و فعلی مثل جنگیدن امروزه متداول شده است! (چندین ماه پیش معلم زبان فارسی گفت)
بسم رب شهدا!
خوب من مگر چیز دیگری گفتم!راه حل دیگه اینه که تو نام فایل MxSerial.exe را به MxSerial1.exe تغییر بدی و نام فایل لودر را MxSerial.exe تغییر بدی . در این صورت برنامه لودر را صدا میزنه و لودر هم فایل اصلی که اسمشو به MxSerial1.exe تغییر دادی را صدا میزنه . و مساله حل میشه. ولی باید صبر کنی لودر جدید بهت بدم
نماد _ ابتدای اسم فایل بود که به دلیل در هم بودن دو زبان پارسی و انگلیسی این گونه افتاده بود.
منظور من به طور دقیق (به جای دقیقا) همین بود که شما می گویید اما چرا شما نمی دانید وقتی که نام لودر را به نام فایل قفل تبدیل می کنم لودر خودش را باز می کند!
پس شما در جایی که می خواهید نام فایلی که می خواهد باز شود را بنویسید به نام دیگری تبدیل نمایید و سپس آن را آپلود نمایید.
درباره ی بخش آبی هم باید بگویم که قفل USB وجود ندارد و اگر نه نیازی به کرک نبود.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
آقا مهدی باید بگویم که مکیدن را با این معنی را نشنیده بودم ولی جنگیدین به طور حتم اینگونه است زیرا کلمه ای از این مصدر وجود ندارد..... ولی اگر این را نگوییم پس چه بگوییم. (پیغام خصوصی کن) به نظر من به جز این ها فقط مصدر فهمیدن بی خودی ساخته شده (فهم مصدر عربی است!)
بدون مقدمه
اینم لودر 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اگه جای آقا مهدی بودم این پست رو حذف می کردم![]()
می بینم که این روزها روی حذف پست ها خیلی حساس شده اید . ایرادی ندارد . تازه خیلی خوب هست
البته بنده به خوبی منظور شما را می فهمم
به ادامه بحث تاپیک بپردازید . تاپیک هم منحرف نکنید![]()
بسم رب شهدا!
به نظر من هم بهتر ایت بسته شود آخر آب از سر گذشت دیگر مهم نیست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)