پس CPU شما هم خوبه و مشکلی توش نیست
چنین چیزی اصلا غیر ممکنه باید یک دستگاه گیرنده امواج وجود داشته باشه وگرنه که --- خودش امواج رو که نمیگیره نیاز به د - ی - ش هستش.
پس CPU شما هم خوبه و مشکلی توش نیست
چنین چیزی اصلا غیر ممکنه باید یک دستگاه گیرنده امواج وجود داشته باشه وگرنه که --- خودش امواج رو که نمیگیره نیاز به د - ی - ش هستش.
بله.........
البته یادم رفت بگم به اینترنت پر سرعت نیازاست .بدون نیاز به رایانه مستقیم وصل میشه به شبکه.
اینم سایتش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینید من در آپارتمانی زندگی میکنم قوانیین خاص خودش رو داره که نمیخوام زیاد این دیشه تابلو بشه.دوستمون گفت که دیش این کارتها هم مانند دیش های خانگی هست.(یعنی به این بزرگی)
حالا میخوام این گیرنده امواج کوچکتر از گیرنده های خانگی باشه یا به شکل و شمایل دیگه ای باشه (این دیشهای گرد دیگه تابلو شدن)
چنین دیشهایی هستند که به شکل دستگاه کوچیک باشن یا که بشه یه جایی مخفی کرد؟
اگه هست قیمتش چنده؟
اساتید منتظر جوابهاتون هستم.ببینید من در آپارتمانی زندگی میکنم قوانیین خاص خودش رو داره که نمیخوام زیاد این دیشه تابلو بشه.دوستمون گفت که دیش این کارتها هم مانند دیش های خانگی هست.(یعنی به این بزرگی)
حالا میخوام این گیرنده امواج کوچکتر از گیرنده های خانگی باشه یا به شکل و شمایل دیگه ای باشه (این دیشهای گرد دیگه تابلو شدن)
چنین دیشهایی هستند که به شکل دستگاه کوچیک باشن یا که بشه یه جایی مخفی کرد؟
اگه هست قیمتش چنده؟
گیرنده های به شکل میله کلفت هست که زیاد اطلاعی ندارم.قیمتش حدود 700 دلار هست.اگه بیارن ایران
حداقل میشه 900 تومن.
یه مدل دیگه مربعی هست که خودم از نزدیک دیدم.ولی اونم سایزش زیاد کوچیک نیست.فکر نکنم به دردت
بخوره.اندازش 1x1 هست.
ممنون دوست عزیز قیمتش رو میتونی بگی؟یه مدل دیگه مربعی هست که خودم از نزدیک دیدم.ولی اونم سایزش زیاد کوچیک نیست.فکر نکنم به دردت
بخوره.اندازش 1x1 هست.
یه کارت کپچر خوب که هم tv و مستقیم بشه از ماهواره کپچر کرد و با پورت usb و اکسترنال باشه کار کنه معرفی کنین ممنون میشم
یه بودجه معین کن.یه کارت کپچر خوب که هم tv و مستقیم بشه از ماهواره کپچر کرد و با پورت usb و اکسترنال باشه کار کنه معرفی کنین ممنون میشم
تا دویست تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)