تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 26 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 257

نام تاپيک: Gears of War 2

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

Gears 2 gameplay امروز بر روی Xbox LIVE Marketplace

Microsoft اعلام کرد که ویدئو گیم پلی بازی بر روی Xbox LIVE Marketplace قابل مشاهده است.
    این ویدئو یک مقدمه توسط رئیس پروژه Cliff Bleszinski است به همراه یه تریلر از جوهره ی گیم پلی بازی هست
    این بازی در November 2008 منحصرا برای Xbox360 منتشر خواهد شد

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

سلام.
    منهم الان تریلر جدید بازی رو دیدم. ازینجا دانلود کنید:
    در واقع یک گیم پلی مووی هست.
    کد:
    درسته که فعلا تمش همون بود، اما توجه کنید که بازی اصلی هنوز در اون وضعی نیست که کاملا همون رو ببیینم.
    واقعا قشنگ بود. اولش مارکوس با یک نفر دیگه داشتن روی یک وسیله ی نقلیه به لوکاستها روی یک وسیله ی نقلیه شلیک میکردند. بعد یکیشون پرید تو و مارکوس کشتش. بعد جنازه ش رو برداشت و سپر خودش کرد.
    جالبته بعد، یک باس اومد. با هم شروع به شلیک کردن بهش کردن. ازونور یکی پرید تو. مارکوس با لنسر باهاش درگیر شد و اونهم تفنگش جلوشو گرفت جلوی مال مارکوس تا اینکه مارکوس غلبه کرد و با لنسر نصفش کرد. بعد، به باس غلبه کردن و منفجر شد. حتما ببینید.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سلام.
    منهم الان تریلر جدید بازی رو دیدم. ازینجا دانلود کنید:
    در واقع یک گیم پلی مووی هست
    ممنون *PiNk PaNTHeR جان خیلی باحال بود...
    عجب بازیه . خدا کنه واسه pc هم بیاد.
    از اون صحنه که دشمنشو به عنوان سپر جلوش گرفته بود خیلی حال کردم.
    دوستان حتما نگاه کنین!!!!!!!
    Last edited by Masoud King; 10-05-2008 at 14:36.

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

سلام
    تریلر جدید واقعا معرکه بود. معلومه رو این یکی بیشتر اضافه کاری کردن

پیشنهاد میکنم این ویدئوی مقایسه رو ببینید. همین تریلر رو با صحنه هایی تقریبا مشابه در GoW1 مقایسه کرده:

16MB::::Graphics Comparison of War

کد:
    Graphics Comparison of War HD
    50MB
    کد:
    به نظرم اگر براتون مقدور هست HD رو دانلود کنید تا تفاوت ها رو بهتر ببینید
    ----------------
    به نطرم نسبت به شماره 1 خیلی شلوغ تر شده و درگیری ها سخت تر و نفس گیر تر هستند. وضوح نسبت به GoW1 خیلی پیشرفت داشته و شاهد تعداد لوکاس ها و کلا دشمنان بیشتری در درگیری ها هستیم چیزی که سازنده ها با ارتقاء اینجین بازی قولش رو داده بودند. اسلحه دستی جدیدی که مارکوس یه لوکاس رو با اون نفله کرد به علاوه تغییر اسکوپ لنسر. همچنین کومبوهای جدید رو شاهد هستیم مانند اونچه که در اولین تریلر به نمایش درومد که حالا میبینیم در گیم پلی بازی به کار برده شده. بلند کردن جسد یک لوکاس و سپر قرار دادن اون(که دوستان بهش اشاره کردند) هم خیلی خیلی جالب بود.

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    من تریلر جدید را دانلود کردم ولی اون جور که شما می گید همچین هم زیاد فوق العاده نبود چیزی که معلوم بود جو بازی عالی بود میدان جنگ عالی بود ولی چیزهایی که واقعا تکان دهنده باشه نبود من موعتقدم Gow سینمایی ترین گیم پلی را نسبت به سایر بازیها داره ولی برتر نیست قشنگ یادمه که Gow 1 روی X360 عرضه شد چنان همه ازش تعریف می کردند که نگو و نپرس ولی بازی وقتی برای Pc منتشر شد و من بازیش کردم زیاد جالب نبود حتی به نظر من گیم اسپات هم اون موقع جو گیر شده بود و به بازی امتیاز 9.6 داده بود ولی حق این بازی همون 9 بوده حالا به قول کلیفی ب بازی بزرگتر و بهتر شده ولی من زیاد ازش خوشم نیومد شاید به خاطر اینه که با سلیقه ی من جور در نمی یاد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

سلام
    من تریلر جدید را دانلود کردم ولی اون جور که شما می گید همچین هم زیاد فوق العاده نبود چیزی که معلوم بود جو بازی عالی بود میدان جنگ عالی بود ولی چیزهایی که واقعا تکان دهنده باشه نبود من موعتقدم Gow سینمایی ترین گیم پلی را نسبت به سایر بازیها داره ولی برتر نیست قشنگ یادمه که Gow 1 روی X360 عرضه شد چنان همه ازش تعریف می کردند که نگو و نپرس ولی بازی وقتی برای Pc منتشر شد و من بازیش کردم زیاد جالب نبود حتی به نظر من گیم اسپات هم اون موقع جو گیر شده بود و به بازی امتیاز 9.6 داده بود ولی حق این بازی همون 9 بوده حالا به قول کلیفی ب بازی بزرگتر و بهتر شده ولی من زیاد ازش خوشم نیومد شاید به خاطر اینه که با سلیقه ی من جور در نمی یاد.
    خوب شما نسخه ی PC که پورت شده رو بازی کردید... مسلما این نسخه خیلی خیلی بی کیفیت تر از نسخه ی کنسوله.
    باید نسخه ی X360 رو بازی کنید تا به عمق بازی پی ببرید... البته قبول دارم یکم سایتها اجحاف کردند اما در صورتی که روی کنسول+تلوزیون اچ دی(فول باشه بهتره)+اسپیکر 5.1 بازی شه یک بازی عالی رو خواهید دید اما نه یک شاهکار.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

خوب شما نسخه ی PC که پورت شده رو بازی کردید... مسلما این نسخه خیلی خیلی بی کیفیت تر از نسخه ی کنسوله.
    باید نسخه ی X360 رو بازی کنید تا به عمق بازی پی ببرید... البته قبول دارم یکم سایتها اجحاف کردند اما در صورتی که روی کنسول+تلوزیون اچ دی(فول باشه بهتره)+اسپیکر 5.1 بازی شه یک بازی عالی رو خواهید دید اما نه یک شاهکار.
    محمد جان من يه سوال خيلي وقته ميخوام ازت بپرسم حالا ديگه موقش رسيده ! شما چرا اينقدر باpcgaming مشكل دارين چرا همش از X360 تعريف ميكنيد؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خوب پورت کردند داریم تا پرت کردن!!!
    اما شما از کجا این نتیجه را گرفتید که نسخه ی X360 بازی بهتر از PC هستش؟؟؟؟ شما از من بهتر می دونی ورژن PC با یک سال تاخیر عرضه شد و به مراتب کیفیتش بهتر از نسخه کنسولی بودش در حالی که با سیستم خوب بازیش می کردید نتیجه ی خیلی بهتر ی می گرفتید البته شما گفتید ورژن x360 را باید با تلویزین HD و ... بازی می کردی تا بهتر باشه خوب من راجب این حرف شما یه توضیحی بدم درسته که فوق العاده می شه ولی شما می دونی با یه سیستم قوی Gow روحش به پرواز در میاد حتی بهتر از X360جواب میداد این از این!!
    ولی من یه سیستم قوی دارم وقتی نیشستم بازی کردم واقعا خیلی جالب نبود خوب من با همون سیستم بازی Bioshock و Cod4 و چندتا بازی را بازی کردم که Gow در مقابل اونها عددی حساب نمیشه Gow 1 اصلا بازیه بزرگی نیست البته در زمان خودش بودها ولی بعد از چند مدت که بازیهای فوقالعاده نسل بعد منتشر شد Gow از چشم ها افتاد. امیدوارم X360 دارها ناراحت نشن این بازی 2 تا چیزش باعث شد بر سر زبانها بیوفته یکیش اومدن بازی در زمان خوب و بعد تبلیغات ماکروسافت برای این بازی و دیگر هیچ!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

خوب پورت کردند داریم تا پرت کردن!!!
    اما شما از کجا این نتیجه را گرفتید که نسخه ی X360 بازی بهتر از PC هستش؟؟؟؟ شما از من بهتر می دونی ورژن PC با یک سال تاخیر عرضه شد و به مراتب کیفیتش بهتر از نسخه کنسولی بودش در حالی که با سیستم خوب بازیش می کردید نتیجه ی خیلی بهتر ی می گرفتید البته شما گفتید ورژن x360 را باید با تلویزین HD و ... بازی می کردی تا بهتر باشه خوب من راجب این حرف شما یه توضیحی بدم درسته که فوق العاده می شه ولی شما می دونی با یه سیستم قوی Gow روحش به پرواز در میاد حتی بهتر از X360جواب میداد این از این!!
    ولی من یه سیستم قوی دارم وقتی نیشستم بازی کردم واقعا خیلی جالب نبود خوب من با همون سیستم بازی Bioshock و Cod4 و چندتا بازی را بازی کردم که Gow در مقابل اونها عددی حساب نمیشه Gow 1 اصلا بازیه بزرگی نیست البته در زمان خودش بودها ولی بعد از چند مدت که بازیهای فوقالعاده نسل بعد منتشر شد Gow از چشم ها افتاد. امیدوارم X360 دارها ناراحت نشن این بازی 2 تا چیزش باعث شد بر سر زبانها بیوفته یکیش اومدن بازی در زمان خوب و بعد تبلیغات ماکروسافت برای این بازی و دیگر هیچ!!!

هرکسی میدونه که انجینهای تجاری مثل آنریِل حتی به دست سازنده شون هم پورت خوبی ندارند... برای مثال همین گیم اسپات 0.6 به نسخه ی پی سی کمتر داده و کل اوریج 6-7 درصد کمتر هست از نسخه ی X360.
    در ضمن Cod 4 و بایو شوک پورت نبودند میدونید.
    در مورد خط اخر هم قبول دارم... بازی یک بازی خوب و معمولی بود نه یک شاهکار.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    خوب چرا مگه Gow نسخه ی Pc چه کمی و کاستی نسبت به ورژن X360 داره برای مثال شما همین گیم اسپات را ببینید به بازی Assassins Creed نیم نمره کم داده ولی همه ما می دونیم که ورژن PC بهتر از ورژن کنسولی بوده پس می بینید که گیم اسپات هم یه جورایی قاط داره من منکر این نمی شم که بازی تو ورژن X360 بهتر به نظر میاد به خاطر اینکه پلتفرم اصلی به حساب می اد ولی این دلیل برتری به ظور کامل نمی تونه باشه شما یه بازی دیگه را در نظر بگیر مثلا Bioshock پلتفرم اصلی بازی X360 و بازی در نگاه اول در کنسول بهتر به نظر می رسید ولی نسخه ی PC از همه لحاظ برتری داشتش ولی گیم اسپات بهترین ورژن را X360 انتخاب کرد حالا چرا من نمی دونم شاید به خاطر پلتفرم اصلی بودنش.
    و اما من نگفتم بازیهای COD4 و بایوشاک پورت بودند من گفتم از بازی Gow صدها مرتبه بهتر بودند چه در کنسول چه در pc و حتی از بازیهای مانند Halo 3 بهتر بودند ولی به خاطر بعضی از مسایل این دو بازی(HALO 3 ,GOW ) را خیلی خیلی بزرگ کردند شما بگو Halo 3 حقش بود که از گیم اسپات 9.5 بگیره و Bioshock بیاد 9 بگیره.
    بازم میگم این بازی را با تبلیغات بزرگ کردند و همه ی کنسول دارها دارن به خودشون تلقین می کنند که اره این بازی فوق العاده شاهکار هست!!! البته این نظر شخصی منه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •