من که خودم پول فقط برای برند معتبر میدم
یه چیزی بگیرید که بعدا پشیمون نشید
لااقل یکی سرویس و خدماتش رو بطور دائم بده
من که خودم پول فقط برای برند معتبر میدم
یه چیزی بگیرید که بعدا پشیمون نشید
لااقل یکی سرویس و خدماتش رو بطور دائم بده
یه سوال رجیستر جون این قیمتها که شما میگید قیمت تهرانه یا اهواز ؟
راستی اون hp 6270s که گفتی را خودت داری که ما ازت بخریم ؟
ممنون
خیر ... اون مدل رو موجودی ندارم
قیمت تهران و اهواز تقریبا یکی هست ... اونقدر هم فرق نداره
آقا نظرت در مورد Nr180 سونی چیه ؟
فکر کنم بد نباشه را ستی تا 870 قیمت گرفتم به نظرت تا چقدر پایینتر راه داره ؟
یه سوال دیگه هم دارم آیا راهی برای مقایسه سی پی یو های لپتاپ با پی سی وجود داره مثالا سی پی یو 1.6 کورتو معادل چه سی پی یو از اینتل روی پی سی هست ؟
دوستان قيمت اين لپ تاپ يعني Hasee T500N تقريبا 973000 تومان هست. به كاراييش مي ارزه چون من خودم اين مدل رو امتحان كردم. اگه خواستين تلفن نمايندگي فروششو هم براتون ميذارم.![]()
پیشنهاد میکنم لپ تاپی که اصلا توی هیچ سایت معتبر بررسی تخصصی نوت بوک اسمش نیست رو نخرید چون هیچ کس حتی ندیده اون ر چه برسه تستش کنه !!!
من با نظر registerd user موافقم!!
من الان چند وقته دنبال یه 1520 تر و تمیزم پیدا نمیشه
فکر کنم باید بیام تهران
با سلام آقای رجیستر یوزر
آیا شما واقعا می دانی کدام شرکت خدمات خوب میده یا نمیده ، که ضد یک شرکت که اصلا اطلاعاتی ازش نداری تبلیغات بد می کنی ، سودش برای شما چیه؟؟؟
آیا میدانی دیگر دراین دنیای پررقابت کارخانه های جدید (که البته جدید هم نیستن در اصل همان تولید کننده های آن محصولاتی مثل سونی ، دل ، توشیبا که بصورت Oem می باشد ، ولی چون بصورت سفارشی برای آن برندهای معروف تولید می کند نمی تواند در بازار آن را بفروشد...
شرکت رایان صنعت تیراژه نماینده انحصاری Hasee در ایران است و گارانتی لپ تاپ هاش هم معتبر و بسیار عالی من خودم مدل T500n را از این شرکت خریداری کردم و واقعا راضی هستم هم کنفیگ خوبی داره و هم قیمتش مناسب چون پول اسمشو نمی گیره این مدل حداقل 200-300 هزار تومان با برندهای سونی یا دل و... نسبت به کنفیگش ارزون تره..
آقای رجیستر یوزر لطف کنید با نداشتن اطلاعات کافی یا بهتر بگم هیچ اطلاعاتی، تبلیغ بد از هیچ محصولی نکنید...
يعني شما ميگي كيفيت اين هسي مثل لپ تاپهاي توشيبا و دل و سوني هست........
من كه باور نمي كنم... فكر كنم كيفيت اون مثل همين گوشيهاي چيني باشه كه ريخته تو بازار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)