سلام ؛
در مورد خط اول پستتون باید بگم اولاً ما چاکریم و دوماً به نظر من هرچقدر هم پیشرفت تو برنامه نویسی بشه بازم کمه ؛ چون من حدود 5-6 ساله دارم vb یاد میگیرم ولی بازم بعضی مواقع دوستامون یه چیزایی میگن که حتی به گوشم هم نخورده !!!
در مورد سوالتون که پرسیده بودین جواب اینه :
برای خواندن و نوشتن و اضافه کردن اطلاعات در فایل هایی از دسته متنی (مثل برنامه شما) یک فرمان وجود دارد که در زیر بیشتر توضیح می دهم ...
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همانطور که می بینید این یکی از فرم های دستور open است ...
1-در قسمت اول که خود فرمان نوشته شده است ...
2-در قسمت دوم (app.path) یک دستور است که آدرس فایل اجرایی برنامه را در کامپیوتر می دهد مثلاً اگر فایل EXE برنامه ما در داخل درایو D و پوشه phone باشد برای ما بر میگرداند "D:\phone"
3-در قسمت سوم رشته ای که از دستور app.path استخراج می شود را با "name.txt" جمع می کند ... پس تا اینجا داریم مثلاً "D:\phone\name.txt" و به فرمان open فهموندیم که این فایل با این آدرسو میخواهیم باز کنیم ...
4-در قسمت بعدی For input داریم که این یعنی ما فایلو باز می کنیم که فقط اطلاعاتو از توی اون بخوانیم (مثلاً برای قسمت سرچ که نیاز به نوشتن در فایل نیست)
5-در قسمت بعدی هم as #1 هست که شماره شناسایی فایل در برنامه هست که مثلاً اگر خواستید فایل های بیشتری را همزمان در برنامه باز کنید (قسمت سرچ شما 6 فایل) از شماره های بالاتر تا 15 می توانید استفاده کنید مثلاً as #2
همونطور که دیدید در بند 4 توضیحاتم گفتم که قسمت for input برای خواندن فایل هست ولی اگر خواستیم فایل جدید درست کنیم و یا به فایل اطلاعات اضلافه کنیم چگونه؟ به سادگی می توان این کار را با تغییر این قسمت انجام داد مثلاً
for output = ساختن فایل جدید با آن نام که وارد کرده اید و اگر از قبل بود تمام اطلاعات آنرا پاک می کند
for append = برای اضافه کردن اطلاعات به آخر فایل
خب بعد از اینکه فایل را بر اساس احتیاجمان باز کردیم حالا لازم است تا از آن استفاده کنیم ...
با استفاده از فرمان line input #1,a میتوان اطلاعات یک خط از فایل شماره 1 را به طور کامل بخوانیم که اگر برای اولین بار بعد از باز کردن فایل این را بنویسیم .. خط اول و برای دومین بار خط دوم و برای n امین بار نیز خط n ام را می خواند و در داخل متغیر a ذخیره می کند (لازم به ذکر است که شما می توانید به جای a بنویسید مثلاً text1.text که آن را در text1 می نویسد ...
با استفاده از فرمان print #1,a مقدار a را در خط آخر فایل باز شده شماره 1 می نویسد که مثل قبلی a می تواند مقدار text1 شما باشد .
تذکر : line input فقط برای فایلی که به صورت input باز شده باشد کار می کند و print هم برای append و output .
امیدوارم براتون مفید باشه ...
اگر نتونستید بازم برنامه تونو بنویسید بازم پست بزارید تا در حد توان کمکتون کنم ...
good luck ؛