بله حرف سميه درسته
وقتي با منيجر به اينباكس ميري فقط فايلها رو نشونميده كه از طريق بلوتوث در يافت شده و خبري از پيامها نيست
بله حرف سميه درسته
وقتي با منيجر به اينباكس ميري فقط فايلها رو نشونميده كه از طريق بلوتوث در يافت شده و خبري از پيامها نيست
با کامپیوتر از گوشیت یه back up بگیر بعد تو اون یکی گوشی restorebach up کن .
مطمین نیستم که بشه ولی از این بابت مطمینم که اگه دوباره با همون گوشی قبلی این کارو بکنی همه ی اطلاعات گوشی بر میگرده از جمله دفترچه تلفن و sms هات وفیلم و موزیک![]()
Last edited by caca_caca888; 11-03-2008 at 18:47.
از این راه میشه برای مخفی کردن فایل ها استفاده کرد
وقتی فایلی رو از طریق بولوتوز میگیرید میتونید sms ها رو از فون مموری به مموری کارت یا برعکس انجام بدید و فایل مورد نظر در inbox باقی میمونه . پس از فون مموری به مموری به ram منتقل نمیشه.![]()
دوستان سلام
من اين كارو با گوشي N90 يكي از دوستام كردم ،ولي تو N90 جواب داد يعني يه پيغام داد و بعد تمامي اطلاعات به كارت مموري منتقل شد ،ولي نمي دونم چرا اين روش توي N70 من وحتي دوست عزيز vosogh جواب نمي ده.تا بعد
/*يا حق*/
من خودم حدود 100 تا پیام روی phone memory داشتم و میخواستم اونا رو به مموری کارت منتقل کنم و با این روش شد البته گوشی من نوکیا 6680 هست
ولی توصیه می کنم یک backup اول از مسیجات روی کامپیوتر بگیر
با یک برنامه مثل xplore و یا sele Q برو به آدرس
mail <------- system <--------- c
در فولدر mail چند تا فولدر دیگه هم هستش و در داخل این فولدرها فایل هایی هستش که باید دقیقا به همون آدرس ولی در شاخه E بره این فایل ها همون sms های شما هستند
مثلا فایل 001002c0 ( البته این فایل در موبایل من وجود داره و ممکنه در گوشی شما همچین اسمی نباشه )
باید دقیقا به همون آدرس در درایو E کپی بشه اگه بعضی از فولدر ها در phone memory هست ولی در مموری کارت نیست خودت با همون نام آنها رو ایجاد کن
وقتی که میخوای فایل index رو کپی کنی اگه گفت در حال استفاده است و نمی تونه کپی کنه برو به قسمت messag و setting و other و memory in use رو عوض کن
حواست باشه که همه فایلها و فولدر ها کپی بشه
سلام دوستان
دوستان اين روشو منم تاييد ميكنم ،فكنم بهترين راه همين باشه.تا بعد
/*يا حق*/
این روش روی موبایل خودم جواب داده
اگه کسی هم میخواد امتحان کنه باید دقیقا همینطور که گفتم انجام بده
برای بار اول که حافظه رو تغییر می دی اگه yes کنی دفعات بعدی هم موقع تغییر حافظه می شه کپی رو انجام داد ولی اگه i fh دخبزنی دیگه نمی شه الان هم بهترین و راحت ترین روش استفاده از Nokia PC Suite هستش من خودم تمام مسیج هامو کپی پیست می کنم
سلام دوستان
ممنون از اينكه كمكم كرديد.
من از روشي كه ايمان گفته بود استفاده كردم و فايل هاي موجود در فولدر ها رو كپي كردم ايندكس و سه تا فايل ديگه هست كه با همون نام موجوده و من بايد براي كپي اونا رو جايگزين كنم . ميخوام بدونم بايد اين كار رو بكنم يا نه؟
در ضمن aaaammmm عزيز با pc suit فقط ميشه فايلها رو از گوشي به كامپيوتر منتقل كرد و عكسش ممكن نيست اگه روشي براي استفاده از pc suit سراغ داري بگو.
ممنون از همه.
حتما حتما اول یک backup از مسیجات بگیر چون اگه نشد و مسیجات پاک شد ( نیای یقه منو اینجا بگیری ) بتونی اونا رو برگردونی
اگه هم روی مموری کارت مسیج داری فکر کنم با این روش اونا پاک میشه ( شاید هم پاک نشد ) چون فایل ایندکس مربوط به مسیجای روی حافظه گوشی هستش اما اگه روی مموری کارت مسیج نداری یا کم هستش اون فایل ایندکس و 3 تا فایل دیگه رو کپی کن انشالله که درست میشه
Last edited by iman84; 13-03-2008 at 11:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)