چرا دوست عزیز خیلی راحت میشه بدون If برای برنامه شرط گزاشت فقط یکم خلاقیت میخواد
اما این فقط یک نظر بود امیدوارم که ناراحت نشید
چرا دوست عزیز خیلی راحت میشه بدون If برای برنامه شرط گزاشت فقط یکم خلاقیت میخواد
اما این فقط یک نظر بود امیدوارم که ناراحت نشید
سلام؛
نه مهندس ناراحتی نداره اتفاقا جای تشکر داره... ببین می تونی توی این کمکم کنی (من که خیلی فکر کردم نشد).
ببین قفلی که من دارم یه فایل dll هستش که با فراخوانی یک تابع از توی اون یه خروجی به ما میده که اگر خروجی مثلاً 1- بود یعنی cd اصلیه و اگر غیر از 1- بود یعنی cd تقلبیه .
حالا من کدو اینجوری نوشتم :
میتونی یه کد بنویسی که بدون داشتن if یا select case یا دستورات شبیه به اینا (چون همهشون به صورت if ترجمه میشن) این کارو بکنه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم ممنون ؛
آقا من همچين قفلي مي خوام كسي هست بهم كمك كنه بنويسمش
دوست عزیز شرمندم نمیتونم کمکت کنم اما یک نظر میدم
به نظر من توی یک برنامه که نشه تقیری در کدهاش ایجاد کرد یک DLL که توی اون یک شرط تعریف شده باشه بساز و در برنامه استفاده کن
البته یک کاره دیگه هم میشه کرد که خیلی ساده تره
زمانی یک برنامه اجرا میشه اولین کاری که میکنه فایل DLL رو باز میکنه و تمام کاراکتر ها رو میخونه و یک واحد از کد اسکی کم میکنه و ذخیره میکنه و زمانی که کارش تموم شد دوباره یک واحد به کد اسکی اضافه میکنه و دوباره ذخیره میکنه
این کار باعث میشه که DLL شما یک چیز چرتی بنظر برسه که فقط برای اسکل کردن فرد گزاشته شده و در واقع هیچ چیز از کد هایی که در DLL استفاده شده لو نمیره و عوض هم نمیشه و در صورت عوض شدن برنامه نمیتونه به کارش ادامه بده و خطا میگیره
اگر هم منظورم رو نفهمیدی میتونم برای یک نمونه بزارم
Last edited by MrJamshidy; 24-02-2008 at 01:38.
راست میگین دیشب خودم به یک بانک اکسس که یک عالمه کارروش انجام شده بود رو زیر10 دقیقه نفوذ کردم
دوست عزیز majj جان خیلی دیر به دیر سر میزنی ها!
سلام ؛
ببینید ما حتی اگه از dll هم استفاده کنیم (که می کنیم) باز هم برای تست قفل از یه if توی برنامه هامون استفاده می کنیم ... ببینید یه راهایی هست برای جلوگیری از کرک کردن برنامه مثلاً ما فایل اجرایی برنامه اصلیمونو کد شده می کنیم و بعد در موقع اجرای برنامه با استفاده از یک برنامه مجازی دیگر که خودمون نوشتیم میاییم کد اسمبلی برنامه را دیکد کرده و در حافظه بارگزاری می کنیم (کاری که آنتی دیباگر ها می کنند ) ... البته همه قفلها از این روشها استفاده می کنند ولی چند تا بدی دارند :
1- روی بعضی از کامپیوترها اجرای برنامه مشکل دارد
2-برنامه سرعت اجرای پائینی دارد
3-از همه مهمتر اینکه برنامه رو بازم با این وجود میشه هکش کرد (با نرم افزار هایی که ضد آنتی دیباگر ها هستند میان ابتدا کدو دیکد میکنن و بعد به صورت اجرایی دوباره برای ما درست می کنن !!!)
تمام اینهایی که گفتم برای جلوگیری از هک کردن اون IF هستش که من راهی برای ننوشتن اون پیدا نکردم ولی میشه یه کاری کرد مثلاً برای سخت تر کردن هک برنامه ؛ از چند تا if تو در تو استفاده کنیم و مثلاً هر کاراکتر از کدی رو که کاربر وارد می کند جداگانه تست کنیم و یا ...
به هر حال از توجهتون ممنونم ؛ اگه چیزی به فکرتون رسید به ما هم بگید ممنون میشم .
majj جان ممنون!اطلاعات فوق العاده خوبي دادي!اميدوارم بتونم جبران كنم!
آقا یه خورده رو این فکر کنید . برنامه نویسی همین چیزاشه که حال میده و الا نوشتن برنامه های تکراری که فایده نداره !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)