منم w960 رو پیشنهاد میکنم
مطمئن باش از خریدش پشیمون نمیشی
چون هرچیزی رو که شما میخواین داره
منم w960 رو پیشنهاد میکنم
مطمئن باش از خریدش پشیمون نمیشی
چون هرچیزی رو که شما میخواین داره
دقیقا پست سامان و سیدی جون تائید میشه!
w960 واقعا بدرد خواهرت میخوره
W960 بدون هیچ تردیدی
هر چی که گفتی رو داره
سلام ممنون دوست عزیز.
اگر اطلاع دارید میشه بگید این گوشی برنامه های جاوا مانند دیکشنری های فارسی رو پشتیبانی میکنه یا نه؟ و آیا
بعد از نصب این برنامه های فارسی خط آن به شکل خرچنگ قورباغه در نمیاد؟
من فیلمش رو در youtube دیدم و خیلی گوشی شیکی است و همه کارهاش با لمس انگشت بر روی ال سی دی
انجام میشه حتی اس ام اس زدن. و حتی میشه کیبوردش رو تغییر داد تا مانند کیبورد کامپیوتر بشه یعنی برای تایپ
و نوشتن گوشی مناسبی است.
خوب شد یکی پیدا شد این گوشی رو داشته باشه. درسته که در اطلاعاتش نوشته مدت زمان مکالمه 5 ساعت و
نیم اما شما که این گوشی رو دارید میشه بگید با کار کردن معمولی مانند فرستادن چند اس ام اس. گشتن 15
دقیقه ای در اینترنت و صحبت کردن نیم ساعت در روز و گوش دادن به موزیک 2 ساعت در روز چقدر دوم میاره؟
آیا تا بحال هیچ کدام از دیکشنری های فارسی و یا زبانهای دیگه رو بر روی این گوشی نصب کردید و مشکلی با
زبان فارسی نداشته؟
البته من میدونم که برای پاکت پی سی ها دیکشنری معروف Babylon وجود داره و میشه از طریق اون از ترجمه
خیلی زبانها استفاده کرد. اما میخواستم بدونم با برنامه ها جاوا مشکلی نداره ؟ و آیا میشه برنامه های سیمبین
هم روش نصب کرد :43: ممنون.
دوست عزیز دلیل انتخاب گوشی P1 به خاطر داشتن اکثر قابلیت هایی است که دبلیو 960 داره. و از همه مهمتر
کیبوردش است. هر کسی داشته از کیبوردش راضی بوده و میگه کار کردن باهاش کار رو راحت تر کرده اما دبلیو
960 این کیبورد رو نداره.
بهر حال ممنون بهش فکر میکنم اگر در آخر به این نتیجه رسیدیم که یا پی1 و یا دبلیو 960 اونوقت بقیه جوانب رو
هم در نظر میگیرم.
این گوشی از Java MIDP 2.0 پشتیبانی میکنه و خیلی راحت میشه روش برنامه نصب کرد ...اگر اطلاع دارید میشه بگید این گوشی برنامه های جاوا مانند دیکشنری های فارسی رو پشتیبانی میکنه یا نه؟ و آیا
بعد از نصب این برنامه های فارسی خط آن به شکل خرچنگ قورباغه در نمیاد؟
من فیلمش رو در youtube دیدم و خیلی گوشی شیکی است و همه کارهاش با لمس انگشت بر روی ال سی دی
انجام میشه حتی اس ام اس زدن. و حتی میشه کیبوردش رو تغییر داد تا مانند کیبورد کامپیوتر بشه یعنی برای تایپ
و نوشتن گوشی مناسبی است.
فکر نمیکنم خطش تغییر کنه ...
اصلا ببینم این گوشی توی ایران اومده ؟
اگه اومده پس خطش عوض نمیشه جون دانشمندان ایرانی مشکلشو حل میکنن ...
در ضمن باتریش با HTC زیاد فرق نداره ! الجی 1000 میلی آمپر .... اچ تی سی 1050 میلی آمپر !
ولی چون HTC , Windows Mobile 6.0 داره خب مسلما رابط کاربری بهتری داره !
ولی شیکی الجی و نداره !
در ضمن صفحه نمایش HTC زیاد خوب نیست چه از نظر کیفیت و چه از نظر بزرگی در برابر الجی .... 65536 رنگ در برابر 256 هزار رنگ !
بازم میگم کیفیت صدای KU990 یه سرو گردن از سری واکمن سونی اریکسون بهتره !!!
به نظر من دوربین این گوشی میارزه به قد و بالای S730 !!!
نتیجه :
اگه قصدت Windows Mobile 6.0 هست فقط HTC وگرنه چیز سرتری در مقابل KU990 نداره !
Saman عزیز ممنون از اطلاعاتتون و از اینکه منو برای خریدن این هدیه به خواهرم که خیلی دوستش دارم راهنمایی
میکنید . به خاطر همین نمیخوام یک گوشی بد واسش بگیرم.
ببین سامان عزیز منم حرف شما رو قبول دارم که گوشی خوبیه و میشه روش حساب کرد و به همین خاطر در نظر
سنجی قرار دادم اما یک سری مشکلاتی این گوشی داره که در انتخاب این گوشی منو دو دل کرده.
مثلا HTC هم وای فای و اینترنت وایرلس داره و هم بلوتوث نسخه 2.0 یعنی سرعت انتقال فایلش از طریق بلوتوث
عالیه اما ال جی مانند همین گوشی خواهرم که الان داره پی910 بلوتوث 1.2 داره که خیلی ضعیفه. من وقتی با
گوشی خودم فایل واسش میفرستم خیلی طول میکشه. باید بریم یک سریال ببینیم بعد فایل ها فرستاده شدند.
تازه ال جی وای فای نداره. پس در این موارد در اچ تی سی بهتره.
اما در بقیه موارد از قبیل شیک بودن و دوربین بهتر داشتن و اینکه میگید موزیک پلیر خوبی داره از اون سرتره.
حالا ببینم دوستان دیگه نظرشون چیه. واقعا برام سخته از بین این گوشی ها یکیشون رو انتخاب کنم چون به
نظر من همه شون یک نقطه قوت هایی دارند که بقیه ندارند و همه شون هم ضعف هایی درند که همین باعث
میشه انتخاب مشکل تری انجام بشه.
اما اگر نظرات روبعدا نتیجه گیری کنیم خوب معلومه انتخاب بهتری انجام میشه چون دیگه من تنها نیستم و شما
هم دارید نظر میدید. در کل نظر 10 نفر که میگن این خوبه با نظر من به تنهایی فرق میکنه و مسلما نظر 10
نفر معتبر تر و بهتر از نظر 1 نفر است.
راستی یادم رفت یک سوال بپرسم ... آیا KU990 دوربینش لرزش گیر داره یا نه ؟
یعنی میشه در هنگام راه رفتن از جایی عکس گرفت و عکس تار نشه؟ یا مثلا فکر کن داخل
ماشین نشستی و از اتوبان داری رد میشی و میخوای از منظره قشنگی که دیدی عکس بگیری
آیا میشه از اون منظره عکس گرفت و عکس تار نشه؟
مثلا گوشی هایی که من تا بحال داشتم K800 این قابلیت رو داشت. w810 هم خوب بود.
Last edited by zhina_gian; 17-02-2008 at 21:12.
شاید از W200i بهتر باشه ولی دیگه نه از همشون یعنی می خوای این گوشی رو با W910i مقایسه کنی؟بازم میگم کیفیت صدای KU990 یه سرو گردن از سری واکمن سونی اریکسون بهتره !!!
Last edited by Mobilecowboys; 17-02-2008 at 21:41.
بعید میدونم داشته باشه من که فقط تو سونی وسامسونگ دیدم و عکس گرفتن از منظره در حال حرکت ربطی به لرزه گیر نداره به چون تو سرعتی که داری تو اتوبان میری نیمتونه جلوی لرزه رو بگیره و فقط واسه ی لرزش های کوچیکه یعنی عکس گرفتن تو اتوبان به سرعت شاتر بیشتر ربط داره که این چیز بیشتر مختص سایبر شات هاست و شایدم سامسونگ بشه ولی LG نه.....راستی یادم رفت یک سوال بپرسم ... آیا KU990 دوربینش لرزش گیر داره یا نه ؟
یعنی میشه در هنگام راه رفتن از جایی عکس گرفت و عکس تار نشه؟ یا مثلا فکر کن داخل
ماشین نشستی و از اتوبان داری رد میشی و میخوای از منظره قشنگی که دیدی عکس بگیری
آیا میشه از اون منظره عکس گرفت و عکس تار نشه؟
مثلا گوشی هایی که من تا بحال داشتم K800 این قابلیت رو داشت. w810 هم خوب بود.![]()
داداش این همه گوشی گیر دادی به ku990?
بابا 4-5 نفر بهت گفتن w960
دیگه گوشی بهتر از این میخوای؟
میتونی امسال یه شاخه گل هدیه بدی بهش سال بعد ایشالا یه x1 بگیر براش
فقط 5700 .
1 كيفيت صداي عالي
2 عكسبرداري مناسب در روز
3 هندزفري بيسيم (كه ميتوني جدا بگيري) تو بازارم موجوده .
4 كلا گوشي خوبيه ( تازه قاب رنگيم داره )![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)