تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 46

نام تاپيک: کمک در مورد خرید لپ تاپ

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

لپ تاپهای amd فوق العاده اند ... اما تو ایران زیاد نمیآورند ... واقعا می ارزه

پول اضافه برای vista ultimate نده

اگه نباشه جاش خالی می مونه afghantoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Washington DC

پيش فرض

کسی از دوستان نمی دونه که چجوری میشه این لپ تاپ رو تو ایران یا کشور های همسایه مثل ترکیه و امارات تحویل گرفت؟!؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سراغ سی پی یوهای Amd Turion اصلا نروید که پشیمان می شوید.
    کندی سیستم و حرارت بالای این سی پی یوها از معایب عمده آن است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

خوبه تست شده و جواب خودش رو پس داده !!! چرا تبلیغ منفی ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Washington DC

پيش فرض

والا اولش که سی پی یو های amd تازه رو کار اومده بود هم همه می گفتن داغ می کنه می سوزه ولی خودم که استفاده کردم دیدم داغ که نمی کنه هیچی سرعتش هم چند برابر intel هست! ولی تو لپ تاپ نمیدونم، اینتل ها که کند بودن! حالا اینکه می گین داغ می کنه هم از اون مدل داغ کردناست؟!
    به هر حال کسی نمی دونه من چه طوری این مدل لپ تاپ رو بگیرم؟ امروز اچ پی بخش آنلاینش گفت که سرویسش فقط مخصوصه آمریکاست. شرکتی نیست که این مدل رو سفارش بده؟ مثل بعضی جاها که کتاب اورجینال از آمازون میگیرن؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

متاسفانه این جزو باورهای غلط هست ... اتفاقا قدرت خوبی دارند و اصلا هم در نوت بوک ها داغ نمی کنند ... من باهاشون کار کردم ... این benchmark ها هم همش تبلیغ اند و مفت ارزشی ندارند

شرکتی نیست که این مدل رو سفارش بده؟
    میتونی کلا آنلاین از نمایندگیهای خاورمیانه بخری ... ممکنه کرایه اش ا ایران بالای 80 هزار تومان باشه اما می دونی با پست DHL و یا شرکت های خصوصی برات می فرستند ... هم ارزون تر از بازار داخلی در میاد هم مطمئن هستی به اصل بودن برندت

اما حداقل 20 روز طول میکشه

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Washington DC

پيش فرض

سایتی از این شرکت های خاور میانه ای هست؟ هزینه اش اگر انقدر باشه زیاد مهم نیست، چون می ارزه. فقط من از خود اچ پی که پرسیدم گفت ارسال نداریم و باید از نمایندگی های خاورمیانه بگیری. کدوم یکی از این نمایندگی ها می تونن این مدلی که customize کردم رو ارائه بده؟ اگر سایتی هست می شه لطف کنین؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

ببین همه شرکت ها قسمت خاورمیانه و اغلب نمایندگی در امارات و چند کشور دیگه دارند ... می تونی وارد سایت بشی و از قسمت worlmap بخش middle east رو انتخاب کنی ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

والا اولش که سی پی یو های amd تازه رو کار اومده بود هم همه می گفتن داغ می کنه می سوزه ولی خودم که استفاده کردم دیدم داغ که نمی کنه هیچی سرعتش هم چند برابر intel هست! ولی تو لپ تاپ نمیدونم، اینتل ها که کند بودن! حالا اینکه می گین داغ می کنه هم از اون مدل داغ کردناست؟!
    به هر حال کسی نمی دونه من چه طوری این مدل لپ تاپ رو بگیرم؟ امروز اچ پی بخش آنلاینش گفت که سرویسش فقط مخصوصه آمریکاست. شرکتی نیست که این مدل رو سفارش بده؟ مثل بعضی جاها که کتاب اورجینال از آمازون میگیرن؟
    سلام
    من به لحاظ نوع کارم با انواع و اقسام لپ تاپهای مختلف سر و کار دارم آنهم نه توی جعبه و کارتن بلکه زیر دستم با آنها کار می کنم.
    در مورد کندی سیستم و حرارت بالای سی پی یو های AMD و نیز پایین بودن CACHE سی پی یو های AMD در مقایسه با سی پی یو های INTEL حرف جدیدی نیست. البته این قضیه در مورد سی پی یو های DESKTOP کاملا متفاوت است و دلیل آنهم وجود فن های قدرتمند و با دور بالا در سی پی یو های DESKTOP است که در لپ تاپها استفاده از چنین فن هایی در ابعاد متناسب با لپ تاپ کمی هزینه براست.
    تعداد کم لپ تاپهایی با سی پی یو AMD در بازار جهانی دلیلی بر ادعای فوق است.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Washington DC

پيش فرض

سلام
    من به لحاظ نوع کارم با انواع و اقسام لپ تاپهای مختلف سر و کار دارم آنهم نه توی جعبه و کارتن بلکه زیر دستم با آنها کار می کنم.
    در مورد کندی سیستم و حرارت بالای سی پی یو های AMD و نیز پایین بودن CACHE سی پی یو های AMD در مقایسه با سی پی یو های INTEL حرف جدیدی نیست. البته این قضیه در مورد سی پی یو های DESKTOP کاملا متفاوت است و دلیل آنهم وجود فن های قدرتمند و با دور بالا در سی پی یو های DESKTOP است که در لپ تاپها استفاده از چنین فن هایی در ابعاد متناسب با لپ تاپ کمی هزینه براست.
    تعداد کم لپ تاپهایی با سی پی یو AMD در بازار جهانی دلیلی بر ادعای فوق است.
    درود
    من کاری که لازم دارم بیشتر برای کار با برنامه های مهندسی و گرافیکی مثل SolidWorks و Mechanicl Desktop و Photoshop هستش. البته قدرت و فراوانی لپ تاپ (برای برخورداری از پشتیبانی) هم برام مهمه. لپ تاپ های مدل SZ سونی وایو با سی پی یو 2.4 و catch 4 مگ رو هم کار کردم، ولی وحشتناک کند بودن! تو زمینه دسکتاپ سی پی یو های amd (که اتفاقاً کمتر از سی پی یو های اینتل هستند) جواب کارمو می ده. حالال شما می تونی یه سیستمی به من معرفی کنی که جوابگو این کارم باشه؟
    این مقاله هم تفاوت های عمدی cpu های amd و intel رو بیان کرده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •