لپ تاپهای amd فوق العاده اند ... اما تو ایران زیاد نمیآورند ... واقعا می ارزه
پول اضافه برای vista ultimate نده
لپ تاپهای amd فوق العاده اند ... اما تو ایران زیاد نمیآورند ... واقعا می ارزه
پول اضافه برای vista ultimate نده
کسی از دوستان نمی دونه که چجوری میشه این لپ تاپ رو تو ایران یا کشور های همسایه مثل ترکیه و امارات تحویل گرفت؟!؟!
سراغ سی پی یوهای Amd Turion اصلا نروید که پشیمان می شوید.
کندی سیستم و حرارت بالای این سی پی یوها از معایب عمده آن است.
خوبه تست شده و جواب خودش رو پس داده !!! چرا تبلیغ منفی ؟
والا اولش که سی پی یو های amd تازه رو کار اومده بود هم همه می گفتن داغ می کنه می سوزه ولی خودم که استفاده کردم دیدم داغ که نمی کنه هیچی سرعتش هم چند برابر intel هست! ولی تو لپ تاپ نمیدونم، اینتل ها که کند بودن! حالا اینکه می گین داغ می کنه هم از اون مدل داغ کردناست؟!
به هر حال کسی نمی دونه من چه طوری این مدل لپ تاپ رو بگیرم؟ امروز اچ پی بخش آنلاینش گفت که سرویسش فقط مخصوصه آمریکاست. شرکتی نیست که این مدل رو سفارش بده؟ مثل بعضی جاها که کتاب اورجینال از آمازون میگیرن؟
متاسفانه این جزو باورهای غلط هست ... اتفاقا قدرت خوبی دارند و اصلا هم در نوت بوک ها داغ نمی کنند ... من باهاشون کار کردم ... این benchmark ها هم همش تبلیغ اند و مفت ارزشی ندارند
میتونی کلا آنلاین از نمایندگیهای خاورمیانه بخری ... ممکنه کرایه اش ا ایران بالای 80 هزار تومان باشه اما می دونی با پست DHL و یا شرکت های خصوصی برات می فرستند ... هم ارزون تر از بازار داخلی در میاد هم مطمئن هستی به اصل بودن برندتشرکتی نیست که این مدل رو سفارش بده؟
اما حداقل 20 روز طول میکشه
سایتی از این شرکت های خاور میانه ای هست؟ هزینه اش اگر انقدر باشه زیاد مهم نیست، چون می ارزه. فقط من از خود اچ پی که پرسیدم گفت ارسال نداریم و باید از نمایندگی های خاورمیانه بگیری. کدوم یکی از این نمایندگی ها می تونن این مدلی که customize کردم رو ارائه بده؟ اگر سایتی هست می شه لطف کنین؟
ببین همه شرکت ها قسمت خاورمیانه و اغلب نمایندگی در امارات و چند کشور دیگه دارند ... می تونی وارد سایت بشی و از قسمت worlmap بخش middle east رو انتخاب کنی ...
سلام
من به لحاظ نوع کارم با انواع و اقسام لپ تاپهای مختلف سر و کار دارم آنهم نه توی جعبه و کارتن بلکه زیر دستم با آنها کار می کنم.
در مورد کندی سیستم و حرارت بالای سی پی یو های AMD و نیز پایین بودن CACHE سی پی یو های AMD در مقایسه با سی پی یو های INTEL حرف جدیدی نیست. البته این قضیه در مورد سی پی یو های DESKTOP کاملا متفاوت است و دلیل آنهم وجود فن های قدرتمند و با دور بالا در سی پی یو های DESKTOP است که در لپ تاپها استفاده از چنین فن هایی در ابعاد متناسب با لپ تاپ کمی هزینه براست.
تعداد کم لپ تاپهایی با سی پی یو AMD در بازار جهانی دلیلی بر ادعای فوق است.
درود
من کاری که لازم دارم بیشتر برای کار با برنامه های مهندسی و گرافیکی مثل SolidWorks و Mechanicl Desktop و Photoshop هستش. البته قدرت و فراوانی لپ تاپ (برای برخورداری از پشتیبانی) هم برام مهمه. لپ تاپ های مدل SZ سونی وایو با سی پی یو 2.4 و catch 4 مگ رو هم کار کردم، ولی وحشتناک کند بودن! تو زمینه دسکتاپ سی پی یو های amd (که اتفاقاً کمتر از سی پی یو های اینتل هستند) جواب کارمو می ده. حالال شما می تونی یه سیستمی به من معرفی کنی که جوابگو این کارم باشه؟
این مقاله هم تفاوت های عمدی cpu های amd و intel رو بیان کرده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)