تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: كمك در مورد اتوران سازي دي وي دي ها

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام
    دستت درد نكنه آقاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا من بايد چه طور آدرس بهش بدم مي توني يه مثال بزني مثلا من آهنگم رو در درايو e/programs/sound بهش آدرس دادم حالا بايد چطور دستور <SrcDir> استفاده كنم مي توني يه مثال بگي كه چطوري بايد بهش بدمش
    مرسي
    سلام
    ببین دوست عزیز توی مالتی مدیابیلدر اگه بخوای به یه برنامه مسیر بدی باید این طوری باشه <SrcDir>\programs/sound
    <SrcDir>\ مسیر سی دی را نشون می ده و programs اسم پوشه ای هستش که sound داخل اونه . بعدش وقتی شما از اتوران exe می گیرید و داخل سی دی می ریزید پوشه programs را هم که sound داخلش هستش داخل سی دی میریزید . بعد وقتی اتوران را اجرا می کنید خود اتوران مسیر داخل سی د ی را می گرده و برنام را پیدا می کنه .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    آيا برنامه Autoplay Menu Builder براي اتوران سازي دي وي دي هم بكار مي رود يا فقط واسه سي دي است . من چند تا مشكل با اين برنامه داشتم مي تونم ازتون بپرسم و اگه مي تونيد كمكم كنيد
    سلام.بیژن عزیز این چه سوالیه.آتوران سازی ربطی به CD یا DVD نداره.شما می تونی فایل نهایی رو هر جور که دوست دارید رایت کنید.
    جوابت رو از طریق پبغام خصوصی دادم و در مورد مشکلاتت هم در مورد آتوران سازی در خدمتم.فقط به نظرم بهتره یه تاپیک تو قسمت مربوط بهش ایجاد کنی.فقط آدرسشو از طریق پیغام خصوصی برام بفرست.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    دستت درد نكنه آقاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا من بايد چه طور آدرس بهش بدم مي توني يه مثال بزني مثلا من آهنگم رو در درايو e/programs/sound بهش آدرس دادم حالا بايد چطور دستور <SrcDir> استفاده كنم مي توني يه مثال بگي كه چطوري بايد بهش بدمش
    مرسي
    سلام.با اجازه استاد عزیزم (مهدی)
    بیژن عزیز شما می خوای یه آهنگ رو از درایو E اجرا کنی.این اشتباهه.یعنی اگه اون فایل نباشه اجرا نمیشه که معمولا هم نیست.شما باید آدرس رو نسبت به ریشه CD و یا نسبت به فایل اصلی آدرس دهی کنید.
    مثلا اگه اسم آهنگ a.wav هست اونو کنار فایل Autorun کپی کن.
    دستورش هم میشه
    CDROM%\a.wav%
    یا
    a.wav

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام.با اجازه استاد عزیزم (مهدی)
    بیژن عزیز شما می خوای یه آهنگ رو از درایو E اجرا کنی.این اشتباهه.یعنی اگه اون فایل نباشه اجرا نمیشه که معمولا هم نیست.شما باید آدرس رو نسبت به ریشه CD و یا نسبت به فایل اصلی آدرس دهی کنید.
    مثلا اگه اسم آهنگ a.wav هست اونو کنار فایل Autorun کپی کن.
    دستورش هم میشه
    CDROM%\a.wav%
    یا
    a.wav
    سلام امید جان شما استاد منی
    خوب کردی اومدی
    جواب این دوستمون را بده . اخه من همه راهنماییهام بر اساس مولتی مدیا بیلدر هستش .
    به خاطر این که با autoplay کار نکردم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه bijan.sh.ka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    بچه ها من مي خواستم بدونم كه چه طوري مي شه با برنامه Autoplay Menu Builder آهنگ رو براش دكمه ايست و شروع بزارم آيا ميشه اين كار رو با اين نرم افزار بكنم ( يعني دكمه اي براش بزارم كه وقتي نخواستم به موسيقي گوش كنم روي دكمه بزنم وموسيقي قطع بشه ) از كمك دوستان ممنونم در رابطه با سوالات بالايي
    مرسي
    Last edited by bijan.sh.ka; 26-02-2008 at 22:15. دليل: .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    بچه ها من مي خواستم بدونم كه چه طوري مي شه با برنامه Autoplay Menu Builder آهنگ رو براش دكمه ايست و شروع بزارم آيا ميشه اين كار رو با اين نرم افزار بكنم ( يعني دكمه اي براش بزارم كه وقتي نخواستم به موسيقي گوش كنم روي دكمه بزنم وموسيقي قطع بشه ) از كمك دوستان ممنونم در رابطه با سوالات بالايي
    مرسي
    سلام.امکان پخش موسیقی تو menu Builder هست.همچنین میتونی بهش دستور بدی که پس از اتمام موسیقی متوقف بشه اما امکان کنترل یا قطعش در زمان دلخواه نیست.این برنامه یه برنامه ساده واسه آتوران سازیه که البته تو نوع خودش عالیه.
    برای اینکارا می تونی از َAutoplay Media Studio یا Builder استفاده کنی.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •