یه ذره با دقت بخون بعد نظر بده من نوشتم اولین N Gage جدید (جدید) منظورم N gage 2 بود فکر کنم شما چشمت درست نمی بینه یا شایدم Auto focus چشمت مثل Auto focus گوشی های نوکیا ضعیفه......![]()
یه ذره با دقت بخون بعد نظر بده من نوشتم اولین N Gage جدید (جدید) منظورم N gage 2 بود فکر کنم شما چشمت درست نمی بینه یا شایدم Auto focus چشمت مثل Auto focus گوشی های نوکیا ضعیفه......![]()
چه جالب N gage نوکیا شد رقیب Psp سونی (سونی اریکسون نه)
من که دیگه حال دعوا و کل با این نوکیایی ها رو ندارم
ولی فکر کنم اینا یادشون رفته موقعی که سونی K750 رو با 2 مگاپیکسل و فلش داد,نوکیا اصلا نمیدونست مگاپیکسل چیه.فکر میکرد این فلش K750 همون چراغ قوه 1100 ه
k800 رو که معرفی کرد.نوکیا هم 2 ماه بعدش N73 رو معرفی کرد که کم نیاره![]()
Last edited by saman65; 15-02-2008 at 16:00.
آقا بزار ببینم ...بله امروز 15 فوریه است ..حالا کو ؟ ...تحقیقات کنید ببینید کی میاد ...ما یه دست call of duty بزنیم حالـــــــــــــــــــــی ببریم !
منم میدونمیه ذره با دقت بخون بعد نظر بده من نوشتم اولین N Gage جدید (جدید) منظورم N gage 2 بود فکر کنم شما چشمت درست نمی بینه یا شایدم Auto focus چشمت مثل Auto focus گوشی های نوکیا ضعیفه......![]()
من دارم میگم که کلا n-gage خیلی وقته ساخته شده(که اون موقع هم با psp ها رقابت میکرد)
الان هم که پلتفورم جدیدش اومده و صد در صد از اونا بهتره
نکنه اتوفوکوس چشم شما مثل k850 هستش
اگه اینطوریه پس الان چطور شما میتونید ببینید؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!(دهن به دهن من نشو که بد جور میوفتم به جونت)
نه اصلا هم جالب نیستچه جالب N gage نوکیا شد رقیب Psp سونی (سونی اریکسون نه)
ببخشید n-gage یه گوشیه و psp یه کنسول(که در حال حاضر گوشی با کنسول رقابت میکنه)
اگه به فکر این هستید که بازی های سونی اریکسون بخواد با نوکیا رقابت کنه برید بخوابید تا خوابشو ببینید
به این نتیجه میرسیم که شما کار و زندگی ندارین و کارتون در افتادن با بچه های فرومهمن که دیگه حال دعوا و کل با این نوکیایی ها رو ندارم![]()
آره مال من K850i هست نیست خیلی ریز می بینمت K850i هم که Macro اتوماتیک داره خیلی توپه هر موقع میام نزدیک مانیتور تا ببینمت ماکروش فعال میشه........ریززززززززززز می بینمت.![]()
تا اونجایی که من یادمه وقتیK750i اومد تو محلمون وقتی اون بازی تنیس و هواپیما رو دیدن همه کف کرده بودن واسه همه عجیب بود که جاوا یه همیچین بازی هایی داشته باشه حالا هم که W760i عند بازیه میگی بده نمیدونم وقتی PSP Phone سونی بیاد چی میگی!!!!!!اگه به فکر این هستید که بازی های سونی اریکسون بخواد با نوکیا رقابت کنه برید بخوابید تا خوابشو ببینید
نگران نباش پستام زیاد هست ........ بهت یاد ندادن با بزرگترت درست حرف بزنی بچه جون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)