تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: مشورت برای جمع کردن محتویات کیس با بودجه ی حدود 2 میلیون و خورده ای.

پروفشنال iriali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سوال :
    1- چرا همه Q6600 رو پیشنهاد می کنین ؟ قبلاً شنیده بودم که مشکل داره . Q6600 چهار هسته ای کاملی نیست و ...

از ATI اصلاً خوشم نمیاد. دوست دارم 8800 وردارم . حالا یا GTX یا Ultra .

2- ASUS - Maximus Formula در مقایسه (هم از نظر قیمت هم از نظر کارایی ) با ASUS - Striker Extreme چطوریه ؟ لطفاً یکی توضیح بده.

3- الان دیگه واقعاً نمی دونم RAM چی بخرم . هم شرکت های تولید کنده ی RAM زیادن هم مدل ها متنوع هم قیمت ها مختلف و عجیب .

4- من نمیدونم مزیت RAID0 کردن دو تا هارد نسبت به استفاده از یه هارد چیه . میشه یکی توضیح بده لطفاً ؟
    1 - اون شنیده های قبل رو بیخیال و اینکه در آینده به این cpu نیاز داری
    اینکه از ati خوشت نمیاد یه بحث جداگانست ولی اگر از من میشنوی حتما همون Radeon HD 3870 X2 1GB رو بگیر وگرنه یولترا که دیگه دوران پادشاهیش به سر اومده و جتی ایکس هم پول اضافه میدی و اینکه خودم دیدم کسی رو که این گرافیک رو گرفته بعدش پشیمون شده رفته سراغ یکی دیگه نه که بد باشه ولی خوبتر از اونهم پیدا میشه اینکه بابا ای داد ای بیداد بابا وقتی کارت جدید 3870 ایکس تو اومده و یلترا هم جا گذاشته چرا کراس فایر 3870.
    ASUS - Striker Extreme بنداز سطل آشغالی در برابر ASUS - Maximus Formula این کجا اون کجا ولی دیگه خرید ASUS - Maximus Formula هم به صرفه نیست ولی . . . .
    رم به نظر من مقدار رو ببر بالا نه اینکه بخوای رم گرون بخری به خاطر اجرای چند فریم بالاتر
    4 - دوست گرامی RAID 0 یعنی دوتا هارد داشته باشی ولی یکی باشه یا بهتر بگم اگه یه فایل 100 کیلو بایت هست 50تاش روی یکی و 50 تای دیگه روی یکی دیگه ریخته میشه که سرعت انتقال اطلعات بالا میره و هرچی که مقدار هارد پایین باشه این سرعت هم بالا میره
    ولی نظر کلی من اینکه اگه میخوای همین الان بگیری قطعات رو یکی یکی انتخاب کن تا بقیه قطعات رو بشه انتخاب کرد ولی اگر من بودم میزاشتم برای یک ماه بعد از عید تا قیمتهای پایین بیاد که میاد و خود من هم همین کار رو میخوام بکنم با قیمت 1.5 و دیگه اینکه بیشتر از 1.5 برای سیستم دکستاپ نده مگر اینکه دیگه . . . و در آخر من برای پیشنهاد هایی که میدم هیچ مسئولیتی قبول نمیکنم . یعنی اینکه در مورد قطعات تحقیق کن که خودت دیگه این مورد رو استاد هتسی .

پروفشنال iriali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

برای Radeon 3870 X2 میتونی اینجا بری

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

چرا همه Q6600 رو پیشنهاد می کنین ؟ قبلاً شنیده بودم که مشکل داره . Q6600 چهار هسته ای کاملی نیست و ...
    این سخن بر پایه ای نادرست و سست بیان شده است.

از ATI اصلاً خوشم نمیاد. دوست دارم 8800 وردارم . حالا یا GTX یا Ultra .
    من پیشنها میکنم بهتره دو تا 3870 کروس فایر کنی یا دوتا 8800GTS 512

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

این سخن بر پایه ای نادرست و سست بیان شده است.

من پیشنها میکنم بهتره دو تا 3870 کروس فایر کنی یا دوتا 8800GTS 512
    قبول.

خوب حالا قیمت این کارت چنده؟

1 - اون شنیده های قبل رو بیخیال و اینکه در آینده به این cpu نیاز داری
    اینکه از ati خوشت نمیاد یه بحث جداگانست ولی اگر از من میشنوی حتما همون Radeon HD 3870 X2 1GB رو بگیر وگرنه یولترا که دیگه دوران پادشاهیش به سر اومده و جتی ایکس هم پول اضافه میدی و اینکه خودم دیدم کسی رو که این گرافیک رو گرفته بعدش پشیمون شده رفته سراغ یکی دیگه نه که بد باشه ولی خوبتر از اونهم پیدا میشه اینکه بابا ای داد ای بیداد بابا وقتی کارت جدید 3870 ایکس تو اومده و یلترا هم جا گذاشته چرا کراس فایر 3870.
    ASUS - Striker Extreme بنداز سطل آشغالی در برابر ASUS - Maximus Formula این کجا اون کجا ولی دیگه خرید ASUS - Maximus Formula هم به صرفه نیست ولی . . . .
    رم به نظر من مقدار رو ببر بالا نه اینکه بخوای رم گرون بخری به خاطر اجرای چند فریم بالاتر
    4 - دوست گرامی RAID 0 یعنی دوتا هارد داشته باشی ولی یکی باشه یا بهتر بگم اگه یه فایل 100 کیلو بایت هست 50تاش روی یکی و 50 تای دیگه روی یکی دیگه ریخته میشه که سرعت انتقال اطلعات بالا میره و هرچی که مقدار هارد پایین باشه این سرعت هم بالا میره
    ولی نظر کلی من اینکه اگه میخوای همین الان بگیری قطعات رو یکی یکی انتخاب کن تا بقیه قطعات رو بشه انتخاب کرد ولی اگر من بودم میزاشتم برای یک ماه بعد از عید تا قیمتهای پایین بیاد که میاد و خود من هم همین کار رو میخوام بکنم با قیمت 1.5 و دیگه اینکه بیشتر از 1.5 برای سیستم دکستاپ نده مگر اینکه دیگه . . . و در آخر من برای پیشنهاد هایی که میدم هیچ مسئولیتی قبول نمیکنم . یعنی اینکه در مورد قطعات تحقیق کن که خودت دیگه این مورد رو استاد هتسی .
    ممنون از اطلاعات . روش فکر می کنم. ولی من بالاخره nVIDIA ورمیدارم

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب حالا قیمت این کارت چنده؟
    8800gts 512 evga:400.000

پروفشنال iriali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست گرامی پس همون 8800gts 512 رو بگیر

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سلام علیرضا جان
    دوستان سیستمهای خوبی پیشنهاد دادن
    در مورد کارت گرافیک نظر منم همینه که یا 1 کارت 8800gts 512 بگیر یا 2 تا کارت 3870 رو کراس فایر کن.

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

خوب دوستان چرا یدونه Gtx 8800 نبندم ؟
    با Q6600 موافقم چون چهار هسته ایه ، قبلی دو هسته ای بود . ولی می بینم که این کارت Ati که معرفی می کنید با Gtx ی که من دوست دارم چندان فرقی نمی کنه . فوقش بعدا دو تاش رو Sli می کنم .

بابا من یکم تعصبی ام نمی دونم چرا . اصلاً از Ati خوشم نمیاد . اصلاً Ati به دلم نمی شینه . ولی باز روش فکر می کنم.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

8800GTX یا کلا G80 اصلا Price/Performance خوبی نداره. 550 هزار تومان پول میدید ولی فقط 5-7 درصد نسبت به 8800GTS 512MB قوی تره و قیمتش 380 هزار تومان است. این 180 هزار تومان اختلاف ارزش 7 درصد افزایش کارایی رو نداره.

پروفشنال iriali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام
    Actros جان میشه یه ریویو بزارین که مشخص کنه دوتا 3870 از 3870 x2 بهتر هست و اینکه من توی سایت ها دیدم که در بیشتر مواقع x2 از یولترا هم بهتر عمل کرده و باتوجه به دایرت ایکس 10.1 و اومدن درایور به طور کلی از یولترا هم جلو میزنه و فقط از کارت دوهسته ای جدید انویدیا عقب میمونه که انویدیا بابت اون کارت پول خون باباش رو از خریدار میگیره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •