1 - اون شنیده های قبل رو بیخیال و اینکه در آینده به این cpu نیاز داریسوال :
1- چرا همه Q6600 رو پیشنهاد می کنین ؟ قبلاً شنیده بودم که مشکل داره . Q6600 چهار هسته ای کاملی نیست و ...
از ATI اصلاً خوشم نمیاد. دوست دارم 8800 وردارم . حالا یا GTX یا Ultra .
2- ASUS - Maximus Formula در مقایسه (هم از نظر قیمت هم از نظر کارایی ) با ASUS - Striker Extreme چطوریه ؟ لطفاً یکی توضیح بده.
3- الان دیگه واقعاً نمی دونم RAM چی بخرم . هم شرکت های تولید کنده ی RAM زیادن هم مدل ها متنوع هم قیمت ها مختلف و عجیب .
4- من نمیدونم مزیت RAID0 کردن دو تا هارد نسبت به استفاده از یه هارد چیه . میشه یکی توضیح بده لطفاً ؟
اینکه از ati خوشت نمیاد یه بحث جداگانست ولی اگر از من میشنوی حتما همون Radeon HD 3870 X2 1GB رو بگیر وگرنه یولترا که دیگه دوران پادشاهیش به سر اومده و جتی ایکس هم پول اضافه میدی و اینکه خودم دیدم کسی رو که این گرافیک رو گرفته بعدش پشیمون شده رفته سراغ یکی دیگه نه که بد باشه ولی خوبتر از اونهم پیدا میشه اینکه بابا ای داد ای بیداد بابا وقتی کارت جدید 3870 ایکس تو اومده و یلترا هم جا گذاشته چرا کراس فایر 3870.
ASUS - Striker Extreme بنداز سطل آشغالی در برابر ASUS - Maximus Formula این کجا اون کجا ولی دیگه خرید ASUS - Maximus Formula هم به صرفه نیست ولی . . . .
رم به نظر من مقدار رو ببر بالا نه اینکه بخوای رم گرون بخری به خاطر اجرای چند فریم بالاتر
4 - دوست گرامی RAID 0 یعنی دوتا هارد داشته باشی ولی یکی باشه یا بهتر بگم اگه یه فایل 100 کیلو بایت هست 50تاش روی یکی و 50 تای دیگه روی یکی دیگه ریخته میشه که سرعت انتقال اطلعات بالا میره و هرچی که مقدار هارد پایین باشه این سرعت هم بالا میره
ولی نظر کلی من اینکه اگه میخوای همین الان بگیری قطعات رو یکی یکی انتخاب کن تا بقیه قطعات رو بشه انتخاب کرد ولی اگر من بودم میزاشتم برای یک ماه بعد از عید تا قیمتهای پایین بیاد که میاد و خود من هم همین کار رو میخوام بکنم با قیمت 1.5 و دیگه اینکه بیشتر از 1.5 برای سیستم دکستاپ نده مگر اینکه دیگه . . . و در آخر من برای پیشنهاد هایی که میدم هیچ مسئولیتی قبول نمیکنم . یعنی اینکه در مورد قطعات تحقیق کن که خودت دیگه این مورد رو استاد هتسی .