دو نفر مثل هم نظر ندادن که آدم ببینه چه کار باید بکنه
هرکی حرف نفر قبلی خودش رو نقض کرده
دو نفر مثل هم نظر ندادن که آدم ببینه چه کار باید بکنه
هرکی حرف نفر قبلی خودش رو نقض کرده
وقتی که 3250 اومد بحث های زیادی توی این انجمن انجام گرفت و در اخر گفتن فریاد بلند
کیفیت صدا بهتر ان73 بلندی کمتر ان 7331:3250
عجب بحث پیچیده ای شده مثلا داداشم می خواست این گوشی را بخره
اما حالا نمیدونم والا ....
بخريد داداش گوشي خوشكليه
خيلي هم رادستش خوبه
تقريبا سبكه
صداش هم بد نيست
دكمه هاي ميانبرش هم خيلي رديفن
اصلا هم خز نيستش
Last edited by mamad_tk_pk; 26-02-2008 at 11:26.
سلام دوستان
من موندم که 5610 رو بگیرم یا 5700 ؟؟
سیمبین زیاد برام مهم نیست
5610
برنامه های جاوا سونی اریکسون روش نصب میشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعتش چطوره ؟؟؟
توی صدای اسپیکر و هندزفریش نسبت به 5700 چطوره ؟
Last edited by salarnight; 25-02-2008 at 22:28.
سلام دوست عزيز
5700 كه آخرشه . از لحاظ صدايي .
ولي يه مقدار يوقوره و به 57 آجر معروفه .
من 3250 داشتم...قبل از اونم W810 داشتم..از کمی صدای w810 ناراضی بودم فروختم 3250 گرفتم چون همه می گفتن مخصوص موزیک ساخته شده......
گذشته از هندزفریه بسیار بدش که نمی دونم منظور نوکیا از ارائه این هندزفری با این گوشی چی بود (اگه نمی ذاشت سنگین تر بود!) ، صدای Base بسیار ضعیفی داره ... 5700 هم دقیقاً از نظر صدا مثل 3250 هست (با تحقیقات و تستی که کردم) ، برای اطمینان ، به سایتبرید و در مورد این گوشی تحقیق کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو مشخصات 5700 ، در قسمت ضعفها ، اینا رو نوشته که همه کسانی که دارن تایید کردن : Weak bass
و این هم نظر کلی در مورد پخش موزیک با هندزفری :
with Nokia 5700 we expected something totally different (read: better) from other Nokia devices. As it comes out this is not completely true.
ترجمه : از 5700 ، به طور کل ، انتظار چیز متفاوتی نسبت به سایر گوشیهای نوکیا داشتیم (یک خصوصیت بهتر) ، اما کاملاً درست نبود !
The player is quite usual indeed. پخش کننده موزیک ، در حقیقت کاملاً معمولیست !!
اینم لینک مستقیم :همه این خصوصیات کاملاً شبیه به 3250 هست که مجبور شده بودم از LCG Jokebox برای داشتن یه Base متوسط استفاده کنم !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صداش عاليه .
چون يكي از دوستانم اين گوشي رو داره .
صداي هندزفري خوبي هم داره . نمي دونم شما چطوري ميگيد اين رو .
دوست عزیز بنده یک ماهه این گوشی رو دارم و از نظر صدا کاملا ازش راضیم.صدای بسیار خوب و با کیفیتی داره.البته در هندزفری صداش بهتره.من این گوشی رو با n73 معمولی مقایسه کردم و یک مقدار صدای اسپسکر 5610 قویتر بود ولی با کیفیت کمتر...هندزفریهاشو هم میتونی داخل گوش کنی هم بیرون گوش که اگر داخل گوش باشه صدای فوق العاده بلند با باس عالی خواهد مخصوصا اگر افزاینده استریو فعال باشه یک کنسرت دم گوشته...دوربینش کاملا معمولیه و اگه از زومش استفاده نکنی عکسهای با کیفیتی میگیرهسرعتش بسیار بالاستبسیار خوشگل و خوشدستیا حق
با عرض معذرت از دوستان، باید بگم که 90 درصد جوابا همه الکی و نظر شخصی بوده....
من گوشیهای زیادی داشتم و با گوشیهای زیادی کار کردم. اما گوشی الانم 5610 هست.
قبلاً کا 800 داشتم، در مقایسه دوربین باید بگم که عکسهای کا800 و کا810 در تمام دوربینهای 3.2 مگاپیکسلی تقریباً بهترین است و دلیلش فلش قویش هست. اما در مورد فیلمبرداری، کیفیت 5610 خیلی عالیه (با توجه به اینکه از نوع QVGA است) و اینکه از کا810 (که QCIF هست) خیلی بهتره...
در مورد صداش: صداش خیلی بلنده و تقریباً اندازه ان 73 است... اما کیفیتش به 3250 نمیرسه (منظورم از نظر استریو بودن و ...) ولی با این حال کیفیتش بد نیست...
بزرگترین ایرادش که نمیشه ازش چشم پوشی کرد نبود سیستم عامله... مثلاً فایلهای جاوای بیش از یک مگ رو اجرا نمیکنه و از این نظر خیلی ضعف داره....
حالا اگه موندی که 5610 بگیری یا ان73 یا 5700 یا...:
5610 به نظر من مناسب ترینه، چون کمتر کسی هنوز اون رو خریده و دوربین و صدای خوبی داره و خیلی خوشگله...
5700 رو پیشنهاد نمیکنم چون ظاهر زیبایی نداره و دوربینش هم 2 هست.
ان73 خیلی گوشی خوبیه، جمعاً از 5610 بهتره ولی خیلی خز شده و دست همه میبینیش....
دیگه تصمیم با خودته!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)