من هم تبریک میگم.ولی دلیل این انتخاب چیه که ال جی با 5مگاپیکسل(اشتباه نشه من طرفدار ال جی نیستم) انتخاب نشده
من هم تبریک میگم.ولی دلیل این انتخاب چیه که ال جی با 5مگاپیکسل(اشتباه نشه من طرفدار ال جی نیستم) انتخاب نشده
مگه فقط ال جی 5MP داره؟
منم تبریک میگم
یکی از دلایل انتخاب w910 این بوده که من این و خریدم.چون میدونن من بهترین ها رو میگیرم
.
ولی بدون شوخی گوشی خیلی خوبیه.من 2 روز داشتمش.امروز رفتم فروختم.ولی نه به خاطر بد بودنش
من 2 روز پیش یه w910 با یه هندفری بلوتوس ds220 که روش بود با هم گرفتم 280.حالا امروز بدون هندفری فروختم 260.یعنی این وسط یه هندفری بلوتوس که 70 تومانه هستش.گیرم اومد 20 تومان![]()
حالا هم اگه شد میخوام p1 بگیرم.ولی به نظر من بهترین گوشی واسه کسی که سیمبیان نمیخواد و جاوا واسش کافیه همین w910 هست
مزایاش
کیفیت صدا تو هندفری عالییییی و بلند
کیفیت صدای اسپیکر عالی.بلندیش هم در حد معمولی.
واقعا خوش دست ترین و خوشگل ترین گوشی بود که نا حالا داشتم(6260,7610,D600,K800,I750,w880,K750,N95) در مقایسه با این گوشیهایی که تا حالا داشتم گفتم
صفحه بزرگ.2.4 اینچ.
حالا معایبش :
یه دوربین 2 مگاپیکسل معمولی.
نداشتن فلش
همین
من فقط واسه این فروختم که به یه موبایل سیمبیان و wi-fi دار احتیاج داشتم.![]()
Last edited by saman65; 14-02-2008 at 16:48.
مبازک باشه
سامان جان واقعا 280 تومن خریدی؟؟؟؟؟؟؟؟
احتمالا دست 2 خریده که 280 تومن بوده با یه هندزفری بلوتوث!سامان جان واقعا 280 تومن خریدی؟؟؟؟؟؟؟؟
سامان جان هم عالی خریدی هم معرکه فروختی
دمت گرم !!!
ممنونم بهزاد جان![]()
آره دیگه.واقعا.پس دروغکی.
آره.دست دوم خریدم
اینجایی که من هستم مثل ما نیستند که از 100 نفر درباره یه موبایل تحقیق کنند و بعد بگیرنش.یه موبایل جدید تا میاد میگیرنش(البته نه همشون ها)
بعد هم خوششون نمیاد یا یه جدیدترش میاد و با 40,50% ضرر میفروشن
مثلا w960 که اومد باورتون نمیشه من 10 روزی بعد از اینکه اومده بود رفتم بازار موبایل چند تایی دست دومش رو گذاشته بودند.چند روز بعدش تو همین فروم یکی گفته بود w960 هنوز شیراز نیومده
![]()
خوبی موبایل دست دوم همینه که آدم یا ضرر نمیکنه یا ضرر خیلی کمی میکنه
من همیشه نو میگرفتم اما از 1 سال پیش همش دست دوم میگیرم
پارسال یه samsung i750 دست دوم گرفتم 330.اون موقع نوش تقریبا 550 اینا بود
بعد تابستون اومدم ایران فروختمش 290.تقریبا 6,7 ماه استفاده کردم همش 40 ضرر کردم
بعدش همین جا تو کویت یه N95 بازم دست دوم ولی تمیز گرفتم 520.با یه مموری 1Gb.یه یکی 2 ماه دستم بود بعد دیدم بدجوری داره ازش کم میشه.واسه همن فروختمش.بدون مموری 480.اگه مموری 1GB پولش باشه 30 تومان.انگار من فقط 10 تومان ضرر کردم
خلاصه اینکه منی که زیاد موبایل عوض میکنم اگه بخوام نو بگیرم سالی 400,500 تومان باید بابت تعویض موبایل هام بدم اما اگه دست دوم(در حد نو)بگیرم با یه ضرر خیلی کم میشه همیشه موبایل جدید داشت
ولی بعضی از موبایل های دست دومی که اینجا هست واقعا تمیزه
همین w910 که من گرفته بودم فقط 2 ماه از گارانتی یه سالش گذشته بود
اگه 2 هفته پیش هم موبایل فروشیه گوشی رو خریده باشه یعنی فقط 1 ماه و نیم ازش استفاده شده بود
![]()
![]()
میدونم اینجا جاش نیست.معذرت هم میخوام![]()
یکی از دوستام یه گوشی سامسونگ i750 داره.(PPC).میخواد بفروشتش.با یه قیمت عالی
اگه کسی میخواست پیغام بده![]()
داداش شما کویتی ؟؟؟ممنونم بهزاد جان
آره دیگه.واقعا.پس دروغکی.
آره.دست دوم خریدم
اینجایی که من هستم مثل ما نیستند که از 100 نفر درباره یه موبایل تحقیق کنند و بعد بگیرنش.یه موبایل جدید تا میاد میگیرنش(البته نه همشون ها)
بعد هم خوششون نمیاد یا یه جدیدترش میاد و با 40,50% ضرر میفروشن
مثلا w960 که اومد باورتون نمیشه من 10 روزی بعد از اینکه اومده بود رفتم بازار موبایل چند تایی دست دومش رو گذاشته بودند .چند روز بعدش تو همین فروم یکی گفته بود w960 هنوز شیراز نیومده
خوبی موبایل دست دوم همینه که آدم یا ضرر نمیکنه یا ضرر خیلی کمی میکنه
من همیشه نو میگرفتم اما از 1 سال پیش همش دست دوم میگیرم
پارسال یه samsung i750 دست دوم گرفتم 330.اون موقع نوش تقریبا 550 اینا بود
بعد تابستون اومدم ایران فروختمش 290.تقریبا 6,7 ماه استفاده کردم همش 40 ضرر کردم
بعدش همین جا تو کویت یه N95 بازم دست دوم ولی تمیز گرفتم 520.با یه مموری 1Gb.یه یکی 2 ماه دستم بود بعد دیدم بدجوری داره ازش کم میشه.واسه همن فروختمش.بدون مموری 480.اگه مموری 1GB پولش باشه 30 تومان.انگار من فقط 10 تومان ضرر کردم
خلاصه اینکه منی که زیاد موبایل عوض میکنم اگه بخوام نو بگیرم سالی 400,500 تومان باید بابت تعویض موبایل هام بدم اما اگه دست دوم(در حد نو)بگیرم با یه ضرر خیلی کم میشه همیشه موبایل جدید داشت
ولی بعضی از موبایل های دست دومی که اینجا هست واقعا تمیزه
همین w910 که من گرفته بودم فقط 2 ماه از گارانتی یه سالش گذشته بود
اگه 2 هفته پیش هم موبایل فروشیه گوشی رو خریده باشه یعنی فقط 1 ماه و نیم ازش استفاده شده بود
با اجازت آره بهزاد جان![]()
ایولبا اجازت آره بهزاد جان
قیمتا نسبت به ایران چجوریه ؟؟؟
داشی اسم من بهراد هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)