نوشته شده توسط mohammad_1000
من به عنوان تعمير کار تخصصي شرکت نوکيا و اتصالات اين حرف رو به شدت تکذيب ميکنم
نوشته شده توسط mohammad_1000
من به عنوان تعمير کار تخصصي شرکت نوکيا و اتصالات اين حرف رو به شدت تکذيب ميکنم
سلام.نوشته شده توسط RamCo
لطفا رد يا تكذيبتون رو با دليل مطرح كنيد .
ممنون.
![]()
Last edited by FARID_R; 27-01-2006 at 06:22.
گوشي هايي كه در آمريكا و كانادا استفاده مي شوند مخصوصا گوشي هاي قديمي مثل 6600 فقط از فركانس 1900 پشتيباني مي كنند و سريال نامبر اونها با عدد صفر شروع مي شود اما در اينجا از سيستم GSM 900 و 1800 استفاده مي شودنوشته شده توسط FARID_R
اما دليل دوم : در تمام دنيا شركت هاي مختلف موبايل مثل : orange , vodafone , AT&T و... يك قفل نرم افزاري و جديدا هم قفلهاي سخت افزاري بر روي اونها گذاشته مي شود كه اين گوشي فقط در محدوده سرويس دهنده اين شركت كار مي كند و ديگه هيچ سيم كارت ديگه اي رو نمي شناسد اما در ايران و چند كشور ديگه راهكارهايي هست
كه چنين قفل هايي رو باز مي كنند و من خودم به شخصه اين كار رو انجام مي دم ولي در كشور هاي پيشرفته اين كار غير قانوني هست و هيچ كس هم انجام نميده و گوشي شما بلا استفاده مي ماند
به همين دليل روي يك گوشي مثل 6600 نبايد ريسك كرد و بهتره از گوشي هاي جديد مطمئن و چهار باند كه وابسته
به هيچ شركت خصوصي هم نباشند (آرم ولوگوي هيچ شركتي جز شركت سازنده در نرم افزار و بدنه گوشي نباشد) براي بردن به نقاط مختلف دنيا استفاده كنيد
سامسونگ ايي 800 رو هم اين موضوع شامل ميشه؟
نوشته شده توسط nintendo_ds
E800 هم يك گوشي سه باند هست و اعتباري بهش نيست شايد بعضي جاها كار كنه تازه اگر متعلق به شركت خاصي نباشه
اخه رمكو جان پدر بنده ايي 800 از اينجا خريد ولي تو امريكا هم تونست ازش استفاده كنه ايا موارد خاص بين گوشي ها وجود داره؟
نوشته شده توسط nintendo_ds
اگر توضيحاتي كه دادم رو كامل بخونيد متوجه ميشيد شما بايد به شركتي كه اين گوشي رو ازش مي خريد خيلي توجه كنيد گوشي شما يك گوشي ازاد بوده و داراي فركانس 1900 مي باشد (800 - 1800 - 1900 )
كه همونطور كه گفتم يك ريسكه ممكنه بعضي جاها كار كنه و بعضي جاها كار نكنه
موفق باشيد
Last edited by RamCo; 27-01-2006 at 22:42.
رومينگ يعني شما مشتوني از سيم كارتت تو بعضي كشور ها استفاده كني.
ميتوني.بستگي به سيمكارت داره.
من هم از
من یادمه اوایل که موبایل تو ایران اومده بود بابا بزرگم یه گوشیه موتورولا از آمریکا به قیمت 20-30 دلار خریده بود که سیم کارت نمی خورد و نمی دونم چجوری کار میکرد
اورده بود که شاید تو ایران کار کنه ولی کار نکرد
من فکر میکردم سیستم اونجا هنوز اینطوریه
اونا جریانش چی بود؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)