دوستان عزیز لطفا به جای کلمه عربی رقص بگین حرکات موزون بهتر نیست
به نظر من اولین چیزی که شما نیاز دارید اعتماد به نفس و اراده است.اگه فکر کنی ضایع میشی و .. فایده نداره.
ضمنا اینطور فیلم های آموزشی که تو سیدی فروشی ها پره.
دوستان عزیز لطفا به جای کلمه عربی رقص بگین حرکات موزون بهتر نیست
به نظر من اولین چیزی که شما نیاز دارید اعتماد به نفس و اراده است.اگه فکر کنی ضایع میشی و .. فایده نداره.
ضمنا اینطور فیلم های آموزشی که تو سیدی فروشی ها پره.
رپ و تکنو نبود ؟ کـــــــــــــــــــــمــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــک
تو این تاپیک همه چیز گفته شد الا یه لینک ناقابل
که به درد همه بخوره
نمیدونم پس چرا تاپیک باز می کنن الکی
lord عزيز، اين جمله يعنی چی؟ هر چی كلنجار رفتم نفهميدم! شما مگه ميدونيد كسی كه تاپيك رو باز كرده پاسخش رو گرفته يا نه؟ در ضمن كسی كه اين تاپيك رو باز كرده يك سوال پرسيده... خودش كه مسئول پاسخگويی نبوده!!!
سوال
جواب: انجمن ایروبیک بانوان فدراسیون ورزشهای هماهنگ مکان رسمی یاد گرفتن رقصهای مدرن من جمله رقص های تکنو -تکنو مذهبی و...می باشد.
جواب 2: در صورت ارضا نشدن از این فدراسیون مکان مناسب دیگر پارک ملت البته در فصل بهار و تابستان می باشد که انواع حرکات موزون جهت یادگیری و حال گیری ارائه می شود
جواب 3: علاقه وافر شرط موفقیت در هر کاری است بنابر این با نگاه کردن فیلم های آموزشی و تمرین مقابل تلویزیون به مدت روزی 25 ساعت موفق به دریافت لوح بلورین مایل جکسون خواهید شد
جواب 4: برای جلوگیری از ضایع شدن راههای زیادی وجود دارد که در این تاپیک نمی گنجد بنابر این ادامه جواب ها رو در PMپیگیری کنید
با تشکر.
این هم برای گل روی شما دوست گرامی جواب های کامل و مبسوط ارائه گردید تا تاپیکی هدفمند در راستای ارتقای قر کمر در افراد فروم راه اندازی شود
باشد که حضرت دوست عنایتی فرماید...
بابا مون واک که کاری نداره! من با 85 کیلو میرم کرک و پر ریزون!
اینم آموزش.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی.. دیده بودم... یارو شیرین عقله ها....
دوباره میبینم... مرسی...![]()
خواهش میکنم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)