تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 36

نام تاپيک: لپ تاپ هاي هسي (Hasee) ؟؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

بهتر است کمی بیشتر تحقیق کنید.
    جدولی که شما آورده اید ربطی به سی پی یو های Mobile ندارد و مختص سی پی یو های Desktop می باشد. سی پی یو های Mobile اصطلاحا به سی پی یو هایی گفته می شود که برای لپ تاپ طراحی و ساخته می شوند. Cache سی پی یو های Mobile با حداقل Fsb 533 Mhz حداقل 2 مگابایت است نه 1 مگابایت.
    سی پی یو های Pentium D که بنده در بالا ذکر کردم همانگونه که از اسمش مشخص است Pentium Dual است که از تکنولوژی Dual Core بهره می برد پس مطلبی که شما ذکر کرده اید دلیلی بر تایید حرف اینجانب است نه رد آن. این نکته را هم باید یادآوری کنم که اصطلاح Pentium D برای سی پی یو های Desktop بکار می رود و معادل آن برای سی پی یو های Mobile ، عبارت Core Duo می باشد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L0r3stan

پيش فرض

اون جدول رو از اين سايت گرفتم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه خوب نگاه كنيد متوجه ميشيد نوشته Notebook Processors نه دستكتاپ........ پيشنهاد مي كنم بيشتر مطالعه كنيد.....

بعد هم خود تون گفتيد پنتيوم دي تك هسته اي هست::::::::
    CORE DUO یا PENTIUM D که همان سی پی یو های تک هسته ای به شمار می روند. بعنوان مثال سی پی یو با عنوان تجاری T2330 سی پی یو تک هسته ای با سرعت 1.6 گیگاهرتز است.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L0r3stan

پيش فرض

شما هم راست ميگيد....... اون جدول هم براي دسك‌تاپه هم براي نوت بوك........
    CPU هاي E2xxx مال دسكتاپه
    CPU هاي T2xxx مال لپ تاپه...

در آغاز فعالیت khaales's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.
    لپ تاپ هاي هسي مي شه گفت در بازار ايران جديدن و كم كم داره بيشتر مي شه. اما چيزي كه هست اينه كه با توجه به قيمت شون و مقايسه با مدل هاي مثلا dell كاملا خريدشون مي ارزه.
    با يكي از دوستان من در يك R&D جالب و سر كل كل يك مدل از هسي و دل رو باز كرديم و قطعات مختلفش رو با هم مقايسه نموديم كه عكس هاش هم هست اگه براتون جالب بود مي ذارم شون اينجا. تقريبا مي تونم بهتون بگم made in هاي مختلف روي لپ تاپ ها كاملا غير واقعي اند و از همه ي اجزاي مدل dell همه جز سه يا چهار تاشون made in china بودند و بقيه به طرز فوق العاده تري فكر مي كنيد چي بودن؟ NONAME
    بله. هارد نوت بوك دل noname بود. (قابل توجه دوستاني كه نمي دونند، يعني مال هيچ شركت بخصوصي نبود و مي تونست تو يه يه كارگاه كوچيك تو درغوز آباد سفلي ساخته شده باشه!)

لپ تاپ هاي هسي روش نوشته made in china و واقعا هم كار چين هست ولي انصافا قيمت پايين تر و كيفيت مطلوبي دارند. هارد اون مدل hitachi بود مثلا. لا اقل هر كوفتي بود noname نبود.

اين جور كه شنيدم بانك پاسارگاد داره يه سري لپ تاپ هاي هسي رو حمايت مي كنه و حتي به صورت اقساطي براي پرسنلش و فكر كنم مردم عادي مي فروشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

خوب دیگه ، گوشی چینی ها هم جدیدا فلش می شوند و ساپورت چه برسه به لپ تاپ !

اما برندهای معتبر ، همیشه جدیدتر ، قابل اعتماد تر و مورد پسند کاربران هستند

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

من نمیدونم این دوستمون چه اصراری داره راجب این نوت بوک هی پافشاری کنه
    من هم نظرم با ریجستر یکی هست من خودم هم الان 1 سرچ تو نت دویاره زدم این مارک حتی 1 سایت هم نداره معلومه از این ریماکها هست در ضمن بازم این دوستمون آمد و تاپیک جدید هم زد
    دلیلش اینه که چون بانک پاسارگاد این نوت بوک رو گارانتی کرده پس خوبه
    این دلیل نمیشه دوست من که نوت بوک خوبی باشه
    به نظر من تا مارکهای نوت دیگه هستند آدم بهتره راجب این نوت بوک حرفی نزه من قصد توهین به این دوستمون ندارم وای هر کی ندونه فکر میکنه خود این دوست ما وارد کننده این نوت بوک هست که داره تبلیغ میکنه برای فروش این مارک
    Last edited by mpeg; 25-01-2009 at 13:55.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    دوست خوبم نمی دونم کجای حرفم بوی پا یا بوی فشار می داد. جورابامم شستم!
    من اصرار نکردم فقط اطلاع رسانی کردم که آقا ما این نوع لپ تاپ رو داریم ازش هم راضی ایم. دنبال اخبار و اطلاعاتش هم بودیم و به نظرمون بد چیزی نیست.
    ضمنا بعید می دونم که ندونید که بانک ها این همه جایزه و تشویق ملت برای سپرده گذاری رو برای این انجام می دن که با این پول ها کار می کنند و سود می کنند و از کنار اون سود های کلون هست که این جایزه های ناچیز اما برای ملت بزرگ و باور نکردنی رو می دن.
    بانک ها دنبال بیزنس های توپ می گردن تا سرمایه گذاری کنند.
    یه آگهی از هسی توی یه مجله چاپ شده بود که بانک پاسارگاد حامی اون هست.
    شرکت هم وابسته به بانک هست.
    بیمه پاسارگاد هم لپ تاپ رو بیمه می کنه که من ندیده بودم و این با گارانتی فرق داره. بیمه ست. یعنی آب بریزه روش بیمه میاد و خسارت رو تخمین می زنه و بهت می ده!
    گارانتی هم که داره.

این اصرار نیست. من و شما که لپ تاپ داریم بقیه هم می خوان بخرن می خوان نخرن. به من چه.
    در ضمن سایت اصلی شرکت هم همون هسی دات کام هست.

ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

دوست عزیز ، khaales جان

توی این مملکت ، هیچ کسی به فکر ملت و یوزر ها نیست ... بانک پاسارگارد هم دنبال اینه که نونی گیرش بیاد ... وگرنه یک لپ تاپی هیچ سابقه ای در ایران ، و نه در خاورمیانه داشته و شاید توی نمودارهای فروش ، کمتر از 0.01 درصد سهم داشته باشه ، برا چی باید تبلیغ بشه ؟ یک شرکت کاملا نوپا که فقط سرهم بندی میکنه و خودش هیچ تکنولوژی ، ابداع ، طرح و ... رو ارائه نمیده !

چند وقت پیش هم لپ تاپ سونی اریکسون اومد (S.Erricsson) ... باور کنید .... موسسه مهر هم برای کارمندانش خرید ! به تعداد زیاد ... از یک سرکت به نام فاتحان تجارت الماس ! که میگفت من پشتیبانم بانک ملت و ...! از این حرفا که همه می زنند.

حالا برید ببینید چقدر پشیمون هستند ... چون فهمیدند همه چیز الکی بوده ... نه قطعات هست ، نه پشتیبانی درستی ، نه کاکرد و مانول و رفع اشکال درستی ... هیچ و هیچ ... مثلا کارت گرافیک رو توی لیست خرید 9600M GS زده !!! جالبه یعنی یک کارت گرافیک روز که روی کمتر برندی پیدا میشه اونم 128MB ... وقتی با یک نرم افزار مثل everest pro مشخصات دقیق گرفتم ازش ، چیپستش 7300 Go بود !!! و فقط باید درایور خودش رو نصب می کردید تا با تغییرات رجیستری ، اینطور به کاربر نشون بده !

بیمه هم چیز مزخرفی هست ... اونم توی ایران که تمام کلاهبردار هستند ... خودت هم می دونی چرا .

من چند سال هست توی بازار نوت بوک و واردات هستم و این حرف ها برام قدیمی شده ... خیلی هم قدیمی ... و وقتی میخونم فقط می خندم !

بنابراین ، کاملا بیخیال بشید و فقط و فقط روی برندهای اصلی و مادر فکر کنید ... به تمام کاربران هم پیشنهاد میدم ، کیفیت ، ماندگاری و لذت داشتن تکنولوژی روز را فدای قیمت و حرف یک عده کلاهبردار نکنید!

موفق باشید
    Last edited by REGISTERED USER; 26-01-2009 at 12:40.

9. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.
    توی مملکت های دیگه که به فکر یوزرها هستند هم این طور نیست که به فکر جیب خودشون نباشند. یعنی کلا معدلات همیشه همین بوده و هست. هیچ کس ضرر خودش رو که نمی خواد. اما ضرر نکردن یکی مثل بانک پاسارگاد لزوما در گروی ضرر کردن یوزرها و خریداران لپ تاپ نیست. می تونه معادله وین وین win-win باشه!
    بقیه لپ تاپ ها هم کم کم اومدن تو نمودار دیگه مگه نه؟
    شاید اینم اومد تا چند وقت دیگه. یه چیز جدیده به هر حال و نمی شه راجع بهش قضاوت کرد.
    می شد گفت که ایرانسل رشد نخواهد کرد چون نمودارا داره همراه اول رو نشون می ده؟
    اومد و رشد هم کرد.
    قاعده اینه و این بوده و این خواهد بود. مگه نه؟

اینو ببین:
    "یکی از پدیده‌های امسال الکامپ تازه واردی بود به نام شرکت پاسارگاد آریان قشم که احتمالا بستگی قابل توجهی به این بانک خصوصی یا احتمالا شرکت بیمه‌اش دارد و اقدام به عرضه چند برند گوناگون از جمله توشیبا در الکامپ حاضر کرده است. به نظر مي‌رسد عرضه نوت‌بوک تحت شرایط بانکی مناسب و البته بیمه همین پاسارگاد از جمله مزیت‌های این اتحاد غیر منتظره در بازار لپ تاپ است."
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by khaales; 27-01-2009 at 17:48.

11. این کاربر از khaales بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

خوب ، شاید برای بعضی کاربران فرصت مناسبی باشه ، ولی من اصلا قبولش ندارم

ایرانسل ؟ اگر میخواد بیاد و پا هم بگیره ولی مثل mtn باشه ، همون بهتر که نیاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •