تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: تاریخ نصب ویندوز

داره خودمونی میشه p30vahid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من چندین مرتبه system information را تست کردم جواب میده.

آخر فروم باز djsystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یه راه داره که اگه دوستان نتونستن من میگم

البته ابتکاری هستش و تا جایی که یادمه یه راه عملی و منطقی دیگه هم هستش که یادم نیست

ولی راه من ماله خودمه :d

موفق باشین
    حالا این راه چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUDYABBOT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KURDISTAN

پيش فرض

سلام.

من میخواستم بدونم آیا راهی وجود داره که بشه تاریخ نصب ویندوز رو بهمون نشون بده؟

چون من بعد از آخرین باری که ویندوز نصب کردم خیلی وقته ویندوزم رو هنوز عوض نکردم.

حال میخواستم بدونم از اون موقع تا حالا چقدر گذشته.
    .
    همین.

مرسی......
    با سلام و عرض احترام به نظرات کلیه دوستان که محبت کردند
    دوست عزیز اگه صرفاٌ تاریخ نصب ویندوز رو میخوای فکر کنم قضیه ساده تر از این حرفا باشه
    میری توی درایوی که ویندوزت رو نصب کردی و روی پوشه ویندوز یه کلیک سمت راست میکنی و گزینه Properties رو انتخاب میکنی و توی Properties گزینه‌ای بنام Created وجود داره و تاریخی روبروی اون میبینی که نشون میده چه تاریخی اون پوشه توی سیستمت درست شده و اون تاریخ دقیقاٌ تاریخ نصب ویندوزت هست
    موفق باشی
    سر که نه در پای عزیزان بود بار گرانیست کشیدن بدوش

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با سلام و عرض احترام به نظرات کلیه دوستان که محبت کردند
    دوست عزیز اگه صرفاٌ تاریخ نصب ویندوز رو میخوای فکر کنم قضیه ساده تر از این حرفا باشه
    میری توی درایوی که ویندوزت رو نصب کردی و روی پوشه ویندوز یه کلیک سمت راست میکنی و گزینه Properties رو انتخاب میکنی و توی Properties گزینه‌ای بنام Created وجود داره و تاریخی روبروی اون میبینی که نشون میده چه تاریخی اون پوشه توی سیستمت درست شده و اون تاریخ دقیقاٌ تاریخ نصب ویندوزت هست
    موفق باشی
    یا علی

بسیار عالی

زدی تو خال ولی بعضی اوقات جواب نمیده

یه خورده فکر کن ببینم میتونی راه کاملش رو بگی

ازت خوشم اومد

موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUDYABBOT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KURDISTAN

پيش فرض

یا علی

بسیار عالی

زدی تو خال ولی بعضی اوقات جواب نمیده

یه خورده فکر کن ببینم میتونی راه کاملش رو بگی

ازت خوشم اومد

موفق باشی
    سلام
    دوست عزیز از ابراز لطفتون ممنونم
    راجع به تاریخ ویندوزباید بگم که نه فقط ویندوز بلکه هر فایلی با هر فرمتی در هر شرایطی به هر نحوی وارد سیستم و در واقع هارد بشه ویندوز تاریخ اونو ثبت میکنه و هیچ جوری امکان نداره که بتونیم تاریخ اونو عوض بکنیم حالا این فایل میخواد یه Folder باشه که بصورت دستی درست کرده باشیم یا اینکه خود ویندوز اونو درست کرده باشه با یه فایل Setup یا یه عکس وهر چیزی
    در مورد پوشه اینکه ممکنه قبلا درست شده باشه و حاوی اطلاعاتی باشه و ما اونو از روی CD یا فلاش مموری و... به کامپیوتر انتقال بدیم فرقی نمیکنه، دقیقا تاریخ Copy یا Save اونو توی Properties همون فایل ثبت میکنه اما در مورد فایلهای دیگه (غیر از پوشه یا Folder ) عموماٌ عکس یا فیلم و آهنگ و غیره اگه Properties اون فایل رو نگاه بکنی میبینی که 3 تاریخ متفاوت داریم
    اولی Created که تاریخی ست که اون فایل به کامپیوتر انتقال داده شده و در اصل کپی شده
    تاریخ دوم Modified دقیقاً تاریخی رونشون میده که اون فایل برای اولین بار با کامپیوتر ساخته شده و یا به قولی متولد شده
    و تاریخ سوم Accessed هم همونطور که از معنیش پیداست تاریخی رونشون میده که اون لحظه داری اونو میبینی که البته این تاریخ در مورد اکثر فایلها کاملاً دقیق و درسته
    اما
    و اما
    در جواب اینکه شما میگید( در بعضی موارد جواب نمیده ) باید بگم که تحت هیچ شرایطی ویندوز در ثبت تاریخ پوشه‌ و فایلهایی که خودش نصب میکنه اشتباه نمیکنه و حتی نمیشه اونو عوض یا دستکاری کرد و همونطور که گفتم سال ماه روز ساعت دقیقه و ثانیه اونو ثبت میکنه البته بر اساس تاریخی که توی Bios System تعریف شده حال ممکنه این تاریخ دقیق نباشه و به هر دلیل جلو یا عقب کشیده شده باشه در هر حال همون تاریخ رو ملاک ثبت قرار میده
    بعضی وقتا تاریخ سیستممون دقیق نیست گاهی وقتا تقویم فارسی روی ویندوز نداریم و تاریخ میلادی رو هم دقیق تعریف نمیکنیم اینگونه مسائل پیش میاد
    ببخشید که طولانی شد
    امیدوارم حق مطلب رو ادا کرده باشم.
    Last edited by JUDYABBOT; 20-02-2008 at 00:24.

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ممنون جودی جان

حرفاتون همه قبول ولی من دیدم بعضی اوقات با system restore این اطلاعات قاطی شدن

حالا منم یه ترفنده خصوصیمو رو میکنم :d

ما قبلا قبلنا تر تر که بچه بودیم و شیطون

میرفتیم cn ای دیه دخترا رو بر میداشتیم

یعنی وا میستادیم دختره از پشت سیستم پا میشد بعد میرفتیم مینشستیم پشت همون سیستم و تو پروفایل یه راست کلیک و by modified رو میزدیم و میرفتیم اخرین id رو ور میداشتیم و طرف رو اذیت میکردیم

میگفتیم بچه کجایی میگفت تهران
    میگفتم سبزوار چی کار میکنی
    میگفت تو کیستی
    و ...

گاهی وقت ها وقتی خودت به چیزی میرسی و کشفش میکنی دلت نمیخواد اونو public کنی

ما هم یه نوبه ی خودمون نوکر تک تک بچه های p30 هستیم

موفق باشین

پروفشنال lindows's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من فكر كنم تاريخ هائي كه در فايل setuplog.txt كه توي شاخه ويندوز هست ساعت و تاريخ دقيق نصب را ميگه
    يه چكي بكنيد فكر كنم اين دقيق تر باشه چون تاريخ و ساعت نصب فايل ها از i386 را ميگه

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •