تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: افزایش شدید و غیر طبیعی دور فن Cpu

پروفشنال musa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

شما فنcpu رو چك كنيد بيبنيد هيچ مشكلي از بابت اتصال به مين نداشته باشه اگر ميتونيد خنك كننده رو باز كنيد و تميزش كنيد و خمير سيليكون تازه بزنيد .

در ضمن دماي 40-41 در چه وضعيتي هست , سيستم دائم كار ميكنه يا عادي ؟(CPU Usage در اين دما چند هست)
    شما اين دما رو از بايوس نگاه مي كنيد ؟(دما در بايوس هميشه بالا هست چون قطعات فعال هستند)

گردش هوا داخل كيس چطوره ؟
    (معمولش اينكه يك فن در پايين و جلوي كيس هوا رو به سمت داخل ميده و يك يا دو فن هم در پشت كيس هوا رو بيرون ميدن )

اين احتمال كه از گرافيك يا رم باشه كمه ولي بعد از چك كردن موارد بالا راحت تر ميشه نتيجه گرفت .

از اين نرم افزار ميتونيد براي بدست آوردن دور فن و دما cpu استفاده كنيد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by musa; 11-02-2008 at 12:49.

داره خودمونی میشه M@$00D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام
    دلیل به نظر من از بین رفتن خمیر زیر fan ه .
    اگه با سخت افزار اشنایی داری بهش نگا کن اگه خیلی سیاه و سفت شده با دستمال پاکش کن و از یه خمیر جدید استفاده کن
    مطابقت نداشتن پایه ی فن با اندازه ی فن حتی در سطح صدم میلی متر ممکنه باعثش شده باشه
    نگران سوختن کش و ... هم نباش
    چون اگه سوخته بودن خیلی زود تر از باز کردن media player سیستمت هنگ میکرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما فنcpu رو چك كنيد بيبنيد هيچ مشكلي از بابت اتصال به مين نداشته باشه اگر ميتونيد خنك كننده رو باز كنيد و تميزش كنيد و خمير سيليكون تازه بزنيد .

در ضمن دماي 40-41 در چه وضعيتي هست , سيستم دائم كار ميكنه يا عادي ؟(CPU Usage در اين دما چند هست)
    شما اين دما رو از بايوس نگاه مي كنيد ؟(دما در بايوس هميشه بالا هست چون قطعات فعال هستند)

گردش هوا داخل كيس چطوره ؟
    (معمولش اينكه يك فن در پايين و جلوي كيس هوا رو به سمت داخل ميده و يك يا دو فن هم در پشت كيس هوا رو بيرون ميدن )

اين احتمال كه از گرافيك يا رم باشه كمه ولي بعد از چك كردن موارد بالا راحت تر ميشه نتيجه گرفت .

از اين نرم افزار ميتونيد براي بدست آوردن دور فن و دما cpu استفاده كنيد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام. راستش زید سر در نمیارم که چه طوری باید اتصال فن رو با مین بورد چک کنم. میشه بیشتر توضیح بدین؟
    دمای سی پی یو 38 تا 40 هست. البته بعد از مثلا 8 ساعت کارکردن مداوم سیستم. مصرف سی پی یو هم بین 7 تا 15 متغیره. بله از توی ستاپ بایوس می بینم.
    من کیسم تقریبا مال 5-6 سال پیشه و فقط یه فن عقب داره (علاوه بر فن سی پی یو) مدلش از این microlab‌دور آبی هاست.
    دور فن هم همچنان پایینه ولی به محض این که مثلا میخوام یه عکس از نت سیو کنم ناگهانی بالا میره و بعد پایین میاد.

سلام
    دلیل به نظر من از بین رفتن خمیر زیر fan ه .
    اگه با سخت افزار اشنایی داری بهش نگا کن اگه خیلی سیاه و سفت شده با دستمال پاکش کن و از یه خمیر جدید استفاده کن
    مطابقت نداشتن پایه ی فن با اندازه ی فن حتی در سطح صدم میلی متر ممکنه باعثش شده باشه
    نگران سوختن کش و ... هم نباش
    چون اگه سوخته بودن خیلی زود تر از باز کردن media player سیستمت هنگ میکرد
    اگه ممکنه تعویض خمیر رو بیشتر توضیح بدین و خود خمیرش و باید از کجا بگیرم؟

پس به نظر شما هر چی هست مال سی پی یو و فن اونه درسته؟
    اگه اینطوریه مادربورد و سی پی یو ارتقا بدم و رم رو هم بالا ببرم دیگه این مشکل هنگ لعنتی رو نمیبینم (که خدا نصیب هیچ کس نکنه!)):

بازم ممنون از راهنمایی هاتون

داره خودمونی میشه M@$00D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

بازم سلام
    اکثر عزیزانی که خدمات کامپیوتری دارن میتونن این خمیر رو در اختیار شما بزارن
    در ضمن مادر برد و سی پس یو و رم و کارت گرافیک اساس کامپیوتر شما هستن
    در صورت برخورد با مشکلات عمده ای مثل هنگ کردن با تعویض اون ها مشکلتون بر طرف میشه
    مخصوصن الان که مطمئنید مشکل از main یا cpu بوجود امده .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی ممنون از همه دوستان.
    پس ظاهرا باید یه مقدار خرجش کنم. امیدوارم درست شه.
    با تشکر.

پروفشنال musa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

مرسی ممنون از همه دوستان.
    پس ظاهرا باید یه مقدار خرجش کنم. امیدوارم درست شه.
    با تشکر.
    معمولآ با تميز كردن فن و خمير سيليكون تازه برطرف ميشه اگر برطرف نشد حداكثر خريد يك كيس با تهويه مناسبه كه حداكثر 30 تومن خرج برمي داره .

براي جدا كردن خنك كننده از مين هم اول دو اهرم بالايي رو به جهت مخالف برگردونيد, بعدش هم چهار تا پايه كنار فن رو از پايه مين جدا كنيد , روي cpu و فن رو تميز كنيد مخصوصآ شبكه آلمينيومي, خميري رو كه خريديد يك مقدار روي مركز cpu بزنيد اندازه اي باشه كه بعد از گزاشتن فن از cpu بيرون نزنه !

اگر بجاي cpu روي محل تماس خنك كننده و cpu هم خمير رو بزنيد بهتره و به همون ترتيب باز كردن از آخر به اول فن رو جا بزنيد .

ولي شما كم كم به فكر ارتقا باشيد با قديمي شدن قطعات درد سر هاش هم زياد ميشه !

موفق باشيد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولي شما كم كم به فكر ارتقا باشيد با قديمي شدن قطعات درد سر هاش هم زياد ميشه !
    بله موافقم
    مرسی از رهنمایی
    شما هم همینطور

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام.اگه ممکنه یه نیگای به خازنهای مادر بوردت بنداز ببین از حالت طبیعی خارج شودن یا نه اگه از اون نبود به بازوهای فن cpu یه نیگای بنداز اگه دیدی بیش از اندازه سفتن دسکاری نکن راهنمایت میکنم.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •