ممنون. درست شد. همین کارو کردم. برای وصل کابل های دیگه هم از نظر بقیه ی دوستان استفاده کردم.
ممنون بازم.
ممنون. درست شد. همین کارو کردم. برای وصل کابل های دیگه هم از نظر بقیه ی دوستان استفاده کردم.
ممنون بازم.
سلام
مشکل ضبط کردن هم حل شد؟
خدارو شكر![]()
دوستان سلام
سوالي داشتم در رابطه با كپچر فيلم از هندي كم (يا ويديو):
اولا مي شه توضيح بديد كه كلا چه امكاناتي (سخت افزار و نرم افزار) براي شروع به كار، نياز هست؟ (خيلي حرفه ايش نكنيد. اول ساده توضيح بديد و بعدا بريد سراغ IEEE و ...)
2- در مورد ويديوهاي قديمي كه دو تا فيش خروجي و ورودي (تصوير و صدا) داره، چطوري مي بايست اتصالات رو برقرار كرد؟ در مورد ويديوهاي جديد چطور؟
3- با توجه به سوالات بالا، من قصد دارم كه توسط دوربين هندي كم سوني Digital 8، فيلمي رو روي كامپيوتر منتقل كنم.
كارت كپچر من MSI هستش كه با كارت گرافيك و كارت TV يكيه (يعني 3 تا در يكي!). پورت ورودي S-Video را هم با شماره 3 در پشت كيس مشخص كردم. وقتي هم كه كابل S-Video را وصل مي كنم، فقط تصوير منتقل مي شود!. لذا مجبور شدم كه يك فيش معمولي تهيه كنم و از قسمت AUDIO/VIDEO ي هندي كم، به Line-in پشت كيس (شماره 2) وصل كنم...! (شماره 1 هم كه خروجي صدا هستش)
خلاصه سرتونو درد نيارم يه مقدار اذيت شدم تا از طريق برنامه Windows Movie Maker تونستم كه تصوير و صدا رو ذخيره كنم. ولي مشكل اينه كه اگه اندازه خروجي تصوير رو 240*320 بذارم، وضوح خوبي نداره و اگه روي 480*640 بذارم حجم فيلم خيلي بالا ميره...!
بنابراين از دوستان تقاضا دارم كه منو راهنمايي كنن كه از چه برنامه اي استفاده كنم كه بتونم هم كيفيت تصوير خوبي داشته باشم و هم صدا خيلي عالي باشه و بتونم تنظيماتي رو انجام بدم (مثلا BitRate صدا رو در حد 128kb بذارم كه حجم بالا نره و...)
با تشكر
سلام
درمورد كارت كپچر شما بايد بگم آ يا يك كارت tv مي با شد كه هم كپچر ميكنه؟
اگر به اين صورت است
اين نوع كارتها معمولا بعلت نداشتن پردازنده كيفيت خوبي در كپچر ندارند
براي ميكس ومونتاژ خانگي احتياجي به يك سيستم معمولي امروزي است ونياز به كارت كپچر گران قيمت نيست
درمورد كيفيت تصوير با اندازه 240*320
اين نوع كيفيت در حد vcd است وفقط در تلوزيون شما اون رو باكيفيت تماشا ميكنيد
درمورد 480*640 اين كيفيت در حد dvd است شما ميتوانيد بعد از گرفتن خروجي با اين فرمت اون رو با نرم افزار هي كانورتور به divx تبديل كنيد تا حجم زيادي اشغال نكند
سلام
اول از همه اینکه یه کارت کپچر ارزون (مثلا 100 تومنی) بگیرید و خودتونو از این کارت Tv بی مصرفراحت کنید
دوم : 640×480 مال سیستم Ntsc هستش اگر تو ایران هستین برای کیفیت کهdvd بهتره از 720×576 استفاده کنید و برای Vcd هم که 352×288 دیگه
کلا شاید خیلی ها از کارت تی وی استفاده میکنن ولی اگر یک بار با کارت کپچر کار کنید دیگه اسم کارت تی وی هم نمیارید
ممنون و موفق باشید
یا حق
ممنون از دوستان كه پاسخ دادند...
ولي يك سوال:
arash_irani جان، وقتي كه من سايز خروجي رو روي 352×288 مي ذارم، تصوير از عرض كشيده ميشه (مثلا سر يك نفر رو به صورت بيضي مي بيني)! به همين خاطر من گفتم كه از 320*240 استفاده كردم...
لطفا توضيح بديد.
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)