دوست من اگه دقت کنی میبینی ضخامت این گوشی فقط 12.9 میلیمتره وهمچین ظرفیتی با این ضخامتواقعا جالبه 15 ساعت خیلی عالیه درسته به گوشی های سونی از نطر مدت پخش نمیرسه ولی از گوشی های نوکیا بهتره به جز 5310 که اونم 15 ساعت پخش میکنه...
یه شاهکاره !!!
دوست من اگه دقت کنی میبینی ضخامت این گوشی فقط 12.9 میلیمتره وهمچین ظرفیتی با این ضخامتواقعا جالبه 15 ساعت خیلی عالیه درسته به گوشی های سونی از نطر مدت پخش نمیرسه ولی از گوشی های نوکیا بهتره به جز 5310 که اونم 15 ساعت پخش میکنه...
یه شاهکاره !!!
یه حسی بم میگه این گوشی تو ایران بیا نیست!!! مثل جی 600.
به نظر من بیشتر این گوشی های که جدیدا معرفی شدن ایران بیا نیستن!!
میگم این حستو با مسولان سامی در میان بزار!!
به نظر من با مسئولان مایکروتل در میون بزاره بهتر جواب میده!!!!!!!!میگم این حستو با مسولان سامی در میان بزار!!
اگه دقت کنی گوشی W910 هم همین زخامت رو داره و با مدت پخش بیشتر
و یا W880 , W890 هم با زخامت کمتر مدت بیشتری رو دارن...
تا الان که سری w اکثرا بالای 25 ساعت پخش میکنه و سری K هم کمتر 15 ساعت ندیدم پس با این حساب C902 هم با زخامت 10.5 میلیمتر حد اقل 15 ساعت رو رو شاخشه......
شدیدا با پست موافقم!!! چون همه گوشی چینی باطری خفنی دارن! و معلوم نیست برای کارکردن چی مصرف میکنن!!
خوب معمولا گوشی های چینی به فکر کیفیت باتری نیستن و مدت زمان رو بالا میبیرن و اصلا به فکر انفجار باتری گوشی نیستن . بعد این زمانها که دارید میگید ( همین 25 ساعت و 15 ساعت ) مگه در حالت آف لاین نیست ؟
برای جی 810 زنگ زدم گفتند احتمالش هست که بیاد چون از خانواده همون جی 800 . من که بی خیال جی 800 شدم .
مهیار جون یعنی میخوای حداقل 5 ماه صبر کنی ؟ تازه تا بیاد توی ایران میشه 7-8 ماه !برای جی 810 زنگ زدم گفتند احتمالش هست که بیاد چون از خانواده همون جی 800 . من که بی خیال جی 800 شدم .
فعلا یه جی800 بگیر بعد وقتی اومد برو جی810 بگیر !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)