تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: سرعت اينترنت رايگان در كره جنوبی ٥٠٠ برابر اينترنت پولی ايران است

کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

راه اندازی این تشکیلات واسه مسولا کاره سختی نیست اونا چیزیو میبینن که ما نمیبینیم اونم جنبه ماست
    وقتی80% ترافیک اینترنتی کشور مربوط به سایت های غیر اخلاقیه حالا ببین که چی میشه با adsl
    يه ضرب المثل چيني هست كه ميگه : بخاطر چند نفر بي نماز مسجد رو نميبندند !

اگه نباشه جاش خالی می مونه parsbin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

راه اندازی این تشکیلات واسه مسولا کاره سختی نیست اونا چیزیو میبینن که ما نمیبینیم اونم جنبه ماست
    وقتی80% ترافیک اینترنتی کشور مربوط به سایت های غیر اخلاقیه حالا ببین که چی میشه با adsl
    این آمار رو از کجا بدست آوردین؟!
    اصلا هم این طور نیست
    شاید قشر عظیمی از کاربرا تنها استفاده اشون چت کردن باشه که هدر دادن وقت و هزینه است که اون هم به خاطر سرعت پایینه اینترنته که به کاربر اجازه نمیده کار دیگه ای بتونه بکنه!
    ولی اگر سرعت بالا باشه استفاده های مفید هم شکل میگیره مطمئنا

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خودشون دارن از اینترنت پرسرعت استفاده میکنن یا حتی مجوز داشتن ماهواره را دارن به این بهانه که

ما باید از جدیدترین مسایل روز جهان آگاه بشیم

پدرشون بسوزه که ایران رو نابود کردن

حالا هم هی تو اخبار میگن

ما اولین قلب مصنوعی را اختراع کردیم
    ما اولین ...................
    ما دومین...................

نمیدونم چرا ما هر چی را اختراع میکنیم جزء اول تا سوم جهان هست . بعدش میفهمیم که همش دروغه

مثل مسنجر فارسی که میگفتن جز 5 مسنجر برتر جهانه . آخه خرک ها حدود 10 مسنجر با کاربران میلیونی در روز هست حالا میگین مسنجر ایرانی که اصلا تو رومش کسی نیست . سرعتش پایین هست و هی هنگ میکنه

پدر آدم دروغگو بسوزه که با این حرفاش دارن مردم رو فیلم میکنن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خودشون دارن از اینترنت پرسرعت استفاده میکنن یا حتی مجوز داشتن ماهواره را دارن به این بهانه که

ما باید از جدیدترین مسایل روز جهان آگاه بشیم
    دقیقا به همین بهانه ما نـــــباید به ماهوراه و اینترنت پر سعت دسترسی داشته باشیم!
    اونا با خبر باشن کافیه...بعد هر طور خواستن به شیوه خودشون ما رو هم با خبر می کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مسئله سایت غیر اخلاقی نیست ......... اصلا خنده داره اگه اینو دلیل قرار بدیم..........بهرحال
    مسئله جریان آزاد اطلاعاته......سایت بی.......بی......سی که غیر اخلاقی نیست که....... به عنوان مثلا یا بازتاب غیر اخلاقیه........بازتابی که از خودشونه .....
    من خودم یه تحققی داشتم روی PLC یا Power Line Carier که میتونن اینترنت رو روی کابلهای برق بفرستن خیلی هم ارزونه (البته ترانسفورماتور ها مسئله سازن واسه همین شهری نه بین شهری) سرعتی رو که میشه داد توی مثلا آمریکا ۱۰۰Mb هست....مودم ارزونی هم داره کلا سیستم ارزونیه ولی مسئله اینه که دولت با اینترنت مخالفه...چون این مورد احتیاج به تکنولوژی خاصی هم نداره که سخت باشه حتی مودمشو ایران هم میتونه بسازه بسترش پایه ش هم ماهوراه و شبکه فیبر نوری رو ایران داره ولی............

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

دقیقا" همین طوریه . ببینید مثلا" خودمو مثال بزنم . من اینترنت پرسرعت 512 داشتم . الانم منو تا یه مدت محروم کردند و دارم با دایال آپ کار میکنم که باور کنید بعضی وقتها گریم میگیره که از اون سرعت اومدم به این سرعت . دلیلش چی بوده که این بلا رو سرم آوردند معلوم نیست . من تنها کاری که میکردم دانلود فیلم و نرم افزار بود همین ولی خوب الان یه مدت که دپرس شدم . اصلا" حال اومدن تو اینترنت رو ندارم . حالا شما دم از سرعتهای ... میزنید ؟؟؟

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

واقعا" واقعا" واقعا" جای بسی تاسف است

دقیقا" همین طوریه . ببینید مثلا" خودمو مثال بزنم . من اینترنت پرسرعت 512 داشتم . الانم منو تا یه مدت محروم کردند و دارم با دایال آپ کار میکنم که باور کنید بعضی وقتها گریم میگیره که از اون سرعت اومدم به این سرعت . دلیلش چی بوده که این بلا رو سرم آوردند معلوم نیست . من تنها کاری که میکردم دانلود فیلم و نرم افزار بود همین ولی خوب الان یه مدت که دپرس شدم . اصلا" حال اومدن تو اینترنت رو ندارم . حالا شما دم از سرعتهای ... میزنید ؟؟؟
    شاید برای اینکه بیشتر از 128 ممنوعه محروم شدی!

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

واقعا" نمیدونم . الان دیگه دارم کم کم از حالت اعتیاد به اینترنت در میام . ولی خوب خیلی چیزا رو دارم از دست میدم . دیگه مثل سابق به روز نیستم . با دایال آپ هم که خودتون میدونید ...

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •