يه ضرب المثل چيني هست كه ميگه : بخاطر چند نفر بي نماز مسجد رو نميبندند !
يه ضرب المثل چيني هست كه ميگه : بخاطر چند نفر بي نماز مسجد رو نميبندند !
این آمار رو از کجا بدست آوردین؟!
اصلا هم این طور نیست
شاید قشر عظیمی از کاربرا تنها استفاده اشون چت کردن باشه که هدر دادن وقت و هزینه است که اون هم به خاطر سرعت پایینه اینترنته که به کاربر اجازه نمیده کار دیگه ای بتونه بکنه!
ولی اگر سرعت بالا باشه استفاده های مفید هم شکل میگیره مطمئنا
خودشون دارن از اینترنت پرسرعت استفاده میکنن یا حتی مجوز داشتن ماهواره را دارن به این بهانه که
ما باید از جدیدترین مسایل روز جهان آگاه بشیم
پدرشون بسوزه که ایران رو نابود کردن
حالا هم هی تو اخبار میگن
ما اولین قلب مصنوعی را اختراع کردیم
ما اولین ...................
ما دومین...................
نمیدونم چرا ما هر چی را اختراع میکنیم جزء اول تا سوم جهان هست . بعدش میفهمیم که همش دروغه
مثل مسنجر فارسی که میگفتن جز 5 مسنجر برتر جهانه . آخه خرک ها حدود 10 مسنجر با کاربران میلیونی در روز هست حالا میگین مسنجر ایرانی که اصلا تو رومش کسی نیست . سرعتش پایین هست و هی هنگ میکنه
پدر آدم دروغگو بسوزه که با این حرفاش دارن مردم رو فیلم میکنن
دقیقا به همین بهانه ما نـــــباید به ماهوراه و اینترنت پر سعت دسترسی داشته باشیم!خودشون دارن از اینترنت پرسرعت استفاده میکنن یا حتی مجوز داشتن ماهواره را دارن به این بهانه که
ما باید از جدیدترین مسایل روز جهان آگاه بشیم
اونا با خبر باشن کافیه...بعد هر طور خواستن به شیوه خودشون ما رو هم با خبر می کنن![]()
مسئله سایت غیر اخلاقی نیست ......... اصلا خنده داره اگه اینو دلیل قرار بدیم..........بهرحال
مسئله جریان آزاد اطلاعاته......سایت بی.......بی......سی که غیر اخلاقی نیست که....... به عنوان مثلا یا بازتاب غیر اخلاقیه........بازتابی که از خودشونه .....
من خودم یه تحققی داشتم روی PLC یا Power Line Carier که میتونن اینترنت رو روی کابلهای برق بفرستن خیلی هم ارزونه (البته ترانسفورماتور ها مسئله سازن واسه همین شهری نه بین شهری) سرعتی رو که میشه داد توی مثلا آمریکا ۱۰۰Mb هست....مودم ارزونی هم داره کلا سیستم ارزونیه ولی مسئله اینه که دولت با اینترنت مخالفه...چون این مورد احتیاج به تکنولوژی خاصی هم نداره که سخت باشه حتی مودمشو ایران هم میتونه بسازه بسترش پایه ش هم ماهوراه و شبکه فیبر نوری رو ایران داره ولی............
دقیقا" همین طوریه . ببینید مثلا" خودمو مثال بزنم . من اینترنت پرسرعت 512 داشتم . الانم منو تا یه مدت محروم کردند و دارم با دایال آپ کار میکنم که باور کنید بعضی وقتها گریم میگیره که از اون سرعت اومدم به این سرعت . دلیلش چی بوده که این بلا رو سرم آوردند معلوم نیست . من تنها کاری که میکردم دانلود فیلم و نرم افزار بود همینولی خوب الان یه مدت که دپرس شدم . اصلا" حال اومدن تو اینترنت رو ندارم . حالا شما دم از سرعتهای ... میزنید ؟؟؟
واقعا" واقعا" واقعا" جای بسی تاسف است
شاید برای اینکه بیشتر از 128 ممنوعه محروم شدی!دقیقا" همین طوریه . ببینید مثلا" خودمو مثال بزنم . من اینترنت پرسرعت 512 داشتم . الانم منو تا یه مدت محروم کردند و دارم با دایال آپ کار میکنم که باور کنید بعضی وقتها گریم میگیره که از اون سرعت اومدم به این سرعت . دلیلش چی بوده که این بلا رو سرم آوردند معلوم نیست . من تنها کاری که میکردم دانلود فیلم و نرم افزار بود همین ولی خوب الان یه مدت که دپرس شدم . اصلا" حال اومدن تو اینترنت رو ندارم . حالا شما دم از سرعتهای ... میزنید ؟؟؟
واقعا" نمیدونم . الان دیگه دارم کم کم از حالت اعتیاد به اینترنت در میام . ولی خوب خیلی چیزا رو دارم از دست میدم . دیگه مثل سابق به روز نیستم . با دایال آپ هم که خودتون میدونید ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)