تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: نرم افزاری که گفتار انگلیسی رو به نوشتار اون تبدیل کنه

آخر فروم باز Mani_Borna's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

بله حسين جان يقينا همينطوره كه شما ميگيد ولي كلا زماني خوبه كه بتونه همه را متوجه بشه وگرنه خيلي ارزشي نداره.چون معمولا چيزهايي كه ما ميخوايم مثلا روشون امتحان كنيم مسلما خواسته نرم افزار را نميدونند

آخر فروم باز Venus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

1

نقل قول نوشته شده توسط nardin
    هست من دارمش اگه بتونم وقت اجازه بده و با اي هارد ديسك شلوغ بنده برانون آپلود ميكنم ولي امتحانش نكردم .

ناردین جان واقعا ممنون و منتظرم حتما آپش کن یادت نره ها

تاريخ عضويت
    Jan 2005

5

نقل قول نوشته شده توسط venus
    ناردین جان واقعا ممنون و منتظرم حتما آپش کن یادت نره ها

سلام ناردین جان
    2 روز گذشت

تاريخ عضويت
    Jan 2005

14

نقل قول نوشته شده توسط Venus

سلام ناردین جان
    2 روز گذشت

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ناردین جان امیدوارم که حالت خوب باشه؟؟؟!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه sorset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    در مجموعه ي Office چنين تكنولوژي با دقت بسيار وجود دارد
    اگر خواستيد بگيد تا طرز كار با آن را بگم

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

sorset جان

نیکی و پرسش؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Reza1969's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Tehran

1 آموزش فعال سازی قابلیت Speech Recognition آفیس

یکی از جالبترین قابلیتهای آفیس 2003 قابلیت Speech Recognition است که به شما این امکان را می دهد متون خود را بدون تایپ کردن و فقط با خواندن آنها به کلمات تایپ شده تبدیل کنید.قابلیت ویژه دیگر آن قابلیت Voice Command است که شما را قادر می سازد تمامی منو های آفیس را فقط با دستورات صوتی خود بدون استفاده از ماوس یا کیبورد باز یا بسته کرده و گزینه های مختلف را انتخاب کنید. .برای این کار لازم است که شما صدای خود را به کامپیوتر بشناسانید. البته لازم به ذکر است برای استفاده از این دو قابلیت اصولا یک کاربر می تواند بهره لازم را ببرد زیرا شناساندن صدای بیش از دو نفر به دستگاه امکان پذیر نیست.من خودم اکثر متون خودم را از این روش تایپ می کنم و مشکل خاصی هم تا بحال نداشته ام.

حال نحوه فعال سازی این دو قابلیت:

بر روی آیکن زبان در نوار وظیفه کلیک راست کنید. setting را انتخاب کنید.در پنجره باز شده US Speech Recognition را انتخاب کنید.سپس روی properties کلیک کنید.گزینه Advanced Speech را انتخاب کنید.سپس روی Train profile کلیک کنید.حال به سراغ میکروفون در نوار وظیفه رفته و آن را فعال کنید.اکنون در پنجره ای که باز شده است میکروفون را تنظیم کنید.حال شروع کنید به خواندن متون داخل کادر.در نظر داشته باشید سرعت و تن صدای شما در طول خواندن متون باید ثابت باشد.صدای شما باید صاف و واضح باشد.همانطور که شما جملات را با تلفظ صحیح می خوانید و جلو می روید جملات مورد نظر در داخل کادر نیز highlight می شوند.اگر کلمه ای را اشتباه تلفظ کردید ولی دیدید که آن کلمه یا عبارت تائید شد نگران نباشید.به خواندن خود ادامه دهید.کلمات و عبارات در صورت تلفظ صحیح highlight میشوند پس حتما روی تلفظ خود از قبل کار کنید. کار خواندن را تا اتمام متن ادامه دهید.در خاتمه اگر خواستید دستگاه به صدای شما حساستر شده و از میزان خطاهای احتمالی آن در تشخیص کلمات شما کاسته شود می توانید روی گزینه More Training کلیک کنید و متون بیشتری را بخوانید که البته توصیه می کنم این کار را حتما انجام دهید.ولی اگر وقت کافی نداشتید می توانید این کار را بعدا نیز انجام دهید.حال دیگر کار تمام است.در نوار وظیفه روی آیکن زبان کلیک راست کرده و گزینه Additional Icons in Taskbar را انتخاب کنید.حال اگر می خواهید کلمات شما تایپ شود گزینه Dictation و اگر می خواهید منوها به دستور شما باز شوند گزینه Voice Command را انتخاب کنید.توجه داشته باشید که در هر دو حالت شما می توانید به طور همزمان از ماوس نیز استفاده کنید.

یک نکته مهم:از آنجائیکه در حالت Dictation دستگاه به عبارات بیشتر حساس است تا کلمات لذا سعی کنید هنگام خواندن متون از عبارات بیشتر استفاده کنید.

امیدوارم کمکی کرده باشم.

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض Dragon SpeakingNaturaly 8 Professional

Dragon SpeakingNaturaly8 Professional اسم برنامه ای هست که این کار رو انجام میده.

این برنامه 670 مگابایت حجم داره. اگر میبینید که توانایی دانلود آن را دارید میتونید بگید تا براتون آپلود کنم.

در ضمن آخرین حدی که میتونم فایل رو تکه تکه کنم حدود 4 یا 5 تکه است که هر قسمت آن بیشتر از 100 مگابایت
    خواهد شد.

حالا اگر ناردین جان برنامه ای رو که دارند براتون آپلود کردن که چه بهتر . اگر به هر دلیلی نشد بگید که کدام سایت آپلود
    براتون بهتره که من همونجا آپلودش کنم. البته سایتی که بشه در هر دفعه بیشتر از 100 مگ رو آپلود کرد.

برای اطلاعات بیشتر در مورد این برنامه میتونید به این سایت پایین مراجعه کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

Reza1969 & Cracki
    از هردوی شما عزیزان ممنونم . توی ورد امتحان می کنم و خبرش رو می دم ولی با این سرعت دانلود فایل سنگین رو نمی تونم دان کنم . شاید تو بازاز گیرم بیاد . منتظر نرم افزار ناردین عزیز هم هستم امیدوارم بلایی سرش نیومده باشه
    باز هم متشکرم از توجه و زحمتتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •