با سلام ..
موقع دانلود با دانلود اكسلتوري پسورد ميخواد :cry:
با سلام ..
موقع دانلود با دانلود اكسلتوري پسورد ميخواد :cry:
سلام.من كل پارسا 2001 رو آپلود كردم و در قسمت كرك هستش.اگر خواستين دانلود كنين.
میشه بگین چرا موقعی که توش تایپ میکنم بعضی حروف مربع مربع نشون داده میشه؟؟؟ لطفا اگه کسی میدونه بگه
سلام
دوستان من آي پي تي 5 رو دارم اما كار نميكنه يعني رو ulead video 10 فارسي نمينويسه
مشكل چيه؟
در صورتي كه رو نسخه 8 اين برنامه بخوبي عمل ميكنه
من فایل بالا رو دانلود کردم ولی پسووردش اشتباهه ، اگه کسی پسووردشو داره برام بزاره.
اینم لینک تست شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط ميخوام به
aQoa
همکار انجمن تراش
(كه لطف كردن و پست منو حذف كردن!!!!!!)
و
hakhamanesh
مدیر انجمن امنیت نرم افزار
(كه لطف كردن و پست منو حذف كردن!!!!!!)
بگم كه اگه اينقدر كم انصافيد كه حاضر نيستيد به كسي كه محتاج كمك هست، ياري رسانيد، خودم تو سايتهاي ديگه سرچ كردم و تونستم كرك نرم افزار IPT5 رو پيدا كنم. لذا دوستان عزيز، اين كرك رو همراه با لينك دانلود نرم افزار در اختيارتون ميذارم كه با كمك اين نرم افزار مي تونيد مخصوصا در «يوليد ويدئوي 12» فارسي تايپ كنيد:
لينك دانلود نرم افزار:
لينك كرك:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ياکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
»»فقط تا يادم نرفته اين نكته رو اشاره كنم كه وقتي متن مورد نظرتون رو در IPT5 تايپ كرديد، اونو كپي كنيد و در قسمت ويرايش فيلم يوليد>بخش وارد نمودن «متن»>Paste نماييد. اگر متنتون درست نمايش داده نشد، يك مرتبه كل متن غيرصحيح رو (داخل يوليد) Select كنيد و دوباره (Ctrl+V (Paste بزنيد.««کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اميدوارم حداقل تونسته باشم به دوستان ديگري كه در اين زمينه نياز دارند، كمك كرده باشم (به خلاف مديران سايت كه مثلا يه جايي رو درست كردن كه كمك رسان ديگران باشن!!!)
Last edited by 3tareh; 17-11-2009 at 15:41.
دست گل تون بخاطر کرک درد نکنه ، فونت های جدیدی از ipt کسی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)