آره دوست عزیز ما هم همین کار رو کردیم دیگه همه چیزش رو پس می دهیم بهشون...![]()
آره دوست عزیز ما هم همین کار رو کردیم دیگه همه چیزش رو پس می دهیم بهشون...![]()
پارس آنلاین کدوم مدل رو میفروشه؟ SY800c یا SY602 ؟
بعدشم یه مطلب دیگه. من خودم یه مودم Conexant ساده دارم. فایده ای داره برم یه دونه از این سیمفونیا بگیرم؟ اصلا به کسی که کاربر خودشون نیست مودم می فروشن؟![]()
بله عزیز مودم sy 602 رو خودشون می دهند.......پارس آنلاین کدوم مدل رو میفروشه؟ SY800c یا SY602 ؟
نمی دونم شما از کدوم isp گرفتین خودشون این مودم رو به شما دادند....بعدشم یه مطلب دیگه. من خودم یه مودم Conexant ساده دارم. فایده ای داره برم یه دونه از این سیمفونیا بگیرم؟ اصلا به کسی که کاربر خودشون نیست مودم می فروشن؟![]()
من از دیدبان سرویس می گیرم. مودمم رو هم از نمایندگی آسیاتک تو کرمون گرفتم. خیلی وقت پیش جمع کرد.فکر می کنم 2 سال پیش.
واقعا سرعت دیدبان افتضاح هسته توی شهرمون من که حالم بهم خورد ولی پارس خدای من 64 دارم سرعتش از مخابرات بهتره.......توی مخابرات وقتی Dll میکردم سرعتش 50تا 60 بود ولی الان از خودم در حدود110تا130هسته که مخابرات بایید بره تو قوطی.............
خود منم احتمالا بعد از تموم شدن قراردادم برم از پارس انلاین بگیرم.
آخه سیمفونی هم شد مودم![]()
سلام
دوستان عزیز یه زحمت دارم واستون
درایور Sy 602رو می خوام
اینم می دونم که میشه درایور 800 رو روش نصب کرد
ولی اگه کسی درایور خودشو داره لطفاً بزاره
منظورتون این علامت هست ؟
برای رفع اون کانکشنی که روش علامت هشدار هست باید روش دوبار کلیک کنید تا پنجره Network Connections باز بشه ، اونجا روی کانکشن مربوط به LAN کلیک راست کنید و پراپرتیز رو بزنید حالا مطابق شکل در قسمتی که اشاره کردم اعداد رو همان گونه که هست وارد کنید ، حالا دیگه اون کانکشن با اون هشدار براتون نمیاد دلیلش هم اینه که IP که کارت شبکتون بهش وصل شده پیدا نشده !
البته این IP صبانت هستش شما باید زنگ بزنید پشتیبانی و آی پی شرکت رو از خودشون بگیرید ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)