طبق اطلاعات قبلی من:
فقط سایت هایی که در داخل کشور هستند اجرا می شوند.
99.99% سایت های ایرانی هم روی امریکا یا کشور های خارجی هستند....
نکنه میخوان بیان دیتاسنتر ایرانی بزنند ؟
با کدوم کیفیت...
اصلا معلوم نیست چی میشه
طبق اطلاعات قبلی من:
فقط سایت هایی که در داخل کشور هستند اجرا می شوند.
99.99% سایت های ایرانی هم روی امریکا یا کشور های خارجی هستند....
نکنه میخوان بیان دیتاسنتر ایرانی بزنند ؟
با کدوم کیفیت...
اصلا معلوم نیست چی میشه
به زبون ساده طرح بزرگ س ان س ور ملی هست دیگه!
افتتاح ۴ دیتاسنتر ایرانی تا پایان سال
مدیرعامل شركت ارتباطات داده ها از شروع به كار ۴ دیتاسنتر تا پایان سال جاری با حضور بخش خصوصی در سطح كشور خبر داد.
به گزارش خبرنگار ما، رضا رشيدى مهرآبادى در مراسم افتتاح اولين خط ADSL مشهد با اعلام اين خبر گفت: شروع به كار ديتاسنتر مربوط به سال گذشته بوده كه بايد با سرعت خيلى بيشترى صورت مى گرفت كه متاسفانه عملى شدن آن تاكنون به تاخير افتاده است.به گفته وى در آغاز كار، ۴ ديتاسنتر به صورت همزمان توسط بخش خصوصى شروع به كار مى كنند كه استفاده از پهناى باند به مدت ۲ سال و بدون پرداخت هيچ گونه هزينه و تسهيلات در نظر گرفته شده براى اين شركت ها است.رشيدى همچنين ايجاد گردش مالي، ارتباطات پرظرفيت و ايجاد تجارت الكترونيك در جهت كاهش شكاف ايجاد شده در مبادلات جهانى به عنوان يك شركت معروف ارتباطات ديتاى كشور و كاهش قيمت اينترنت به نصف، ارائه خدمات به شبكه هاى خصوصي، توسعه اقتصادى و تجارت با استفاده از بستر الكترونيكي، توسعه و گسترش ارتباطات چندرسانه اي، هويت و گسترش دولت الكترونيكي، توسعه فرهنگ و آموزش و توسعه ارتباطات ديتا براى گسترش IT و جامعه اطلاعاتى را از جمله برنامه هاى در دست اجراى شركت دانست.
منبع:اینترنت ملی!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انرژی هسته ای ملی!
امیدواریم در آینده هر چه نزدیکتر شاهد جام جهانی ملی نیز باشیم.........!![]()
خوب دوستان من اینترنت ملی یعنی دیگه به خارج کشور احتیاجی نیست برویم ( البته برای سایت های ایرانی ) یعنی اینکه وقتی سایت ایسنا رو میزنیم ( برای مثال ) دیگه از پهنای باند خریداری شده از خارج استفاده نمیکینم بلکه از پهنای باند داخلی
بله من فکر می کنم در آینده ای خیلی خیلی نزدیک دور کل ایران یه حصار قطور کشیده میشه و ارتباطات بین المللی ما هم ملی میشه به طوری که کلا ملت ایران از وجود دنیا و دنیا از وجود ملت ایران به کل بی خبر می مونه چون اصلا ملت ایران چنین اطلاعاتی رو لازم نداره که!!
یادمه روسیه کمونیست چنین وضعی داشت و یه بنده خدایی (!!!!!!!!!) اومد گفت این وضع شما خیلی دووم نمیاره. که البته همونطور هم شد. بنابراین این وضع ما هم نباید خیلی دووم بیاره.
من که چشمم اب نمیخوره اینم مالی باشه !!
زیاد به خودتون وعده و عید ندیدباید به سمت ماهی تابه ای بریم
![]()
یعنی گوگل و یاهو و هر چی سایته توپه خارجیه کشک؟
ای خدا داره چی به سره این ملت میاد..........
میگم هر کی یه عکس از سایتا خارجی بگیره .
ببین چه مانوری بدن این خارجی ها رو این.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)