تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 41 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 404

نام تاپيک: سامسونگ G810 یک SmartPhone با قایلیت بسیار بالا

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

10

نه خیر جانم!!اولا تا زمانی که این گوشی به بازار بیاد نوکیا هزار کار دیگه انجام مید!سونی اریک و الجی هم بیکار نمیشینند!دوما به نظر من شرکت سامسونگ انقدر بی شعور نیست که هنوز جی 800 رو تازه داده توی بازار بیاد از حالا اعلام کنه ایهاالناس میخوام جی810 بزنم با این امکانات 2 برابر!!!!!پس این ممکنه فیک باشه مگر اینکه خبر از خود سامسونگ باشه و منبع داشته باشه !!مثل جریان همین ان96 نوکیا هست که اخرش مشخص شد هیچی وجود نداره چون نوکیا مگه خر بود که بیاد ان 95 8 گیگ خودش رو خراب کنه و بزنه تو سرش و گوشی جدیدی معرفی کنه برای سال دیگه!!!
    در ضمن در کنار سیمبین همیشه جاوا ساپورت میشه!این جواب یکی از دوستان هست!همچنین اگه قرار باشه این گوشی تا چند وقته دیگه بیاد پس اگه سیمبین این گوشی رو 9.2 بزنه اشتباه کرده چون 9.5 سیمبین خیلی وقته معرفی شده و نیاز به اشاره ی نوکیا داره!
    یک سوال دیگه: فرق سیمبین os 9.2 با سیمبین os 9.2 ui 3.1 چیه؟؟؟ان 81 هم ui هست!!حالا فرق ان81 و مثلا 5700 و ان95 چیه در سیستم عامل؟؟؟؟
    Last edited by rainysky50; 05-02-2008 at 19:13.

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

در اینکه سامسونگ امسال از همه برندها موفق تر بوده شکی نسیت ( نظر نگارنده!!) ، و مطمئنن اگر نوکیا همین جوری ادامه بده بازارش رو از دست میده!!!
    ولی من همیش تو رویا دونبال گوشی سامسونگ با وای-فای بودم! حالا حقیقت پیدا میکنه!! والا باورش برام سخته!!! مخصوصا وقتی میبینم روی اف 700 ، اف 490 خبری از تکنولوژی گسترده نسیت!!!
    درباره سیمبین هم باید بگم ، یکی از دلایلی که از سامسونگ خوشم میاد همین سیستم عامل انحصاری خودش هست!! که جاوا نیست!! اوصلا هم به خاطر .................. (نمیگم تا بعضی از دوستان ناراحت نشن! و ....) از سیمبین دل خوشی ندارم.
    Last edited by perjixen; 05-02-2008 at 19:00.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

پرجیکسن جان این طور نوشتی اگه نوکیا این طور ادامه بده باخته من ترسیدم!!!عزیز من جی 810 برتریش فقط در دوربین هست(اگه تولید بشه!!!)!!و تا اون موقع نوکیا هزار کار دیگه انجام داده!!!میمونه سونی اریک و الجی که باید ببینیم چیکار میکنند!!!

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام رین اسکای عزیز
    اول باید بگم یه چیزی که در این فروم رایج شده استفاده از کلمه Fake هست ! تا هرکمپانی یه گوشی میزنه بلافاصله یه نفر میگه Fake هست !!!
    در اینکه نوکیا هم گوشیهای جدید میزنه شکی نیست و اگه توجه کنی گفتم که رقابت بین سامسونگ و نوکیا !
    من 3 تا منبع معتبر معرفی کردم ... اگه شما توی یک موتور جستجوگر Samsung G810 بزنی هزاران سایت و وبلاگ میاد ! ولی من حرفی که سایت Unwiredview.com بزنه واسم قابل قبوله
    حدود 3-4 روز پیش من تاپیک گوشی ئی-تن را از سایت Unwiredview.com اینجا زدم و الان رفتن GSMArena دیدم تازه خبرشو نوشته !
    در مورد اینکه سامسونگ به خاطر اینکه جی800 فروش کنه نمیاد گوشی جی810 بزنه باید بگم همین آی900 که هفته دیگه معرفی میشه و حدود 5-4 ماه بعدش وارد بازار میشه ! پس نمیشه گفت معرفی گوشی دلیلی برای وارد شدن گوشی به بازار هست .
    البته شاید به قول شما FAKE باشه
    پاینده باشی !

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

نه !!!!!!!!!!
    اشتباه نکنید!!! (شاید بد توضیح دادم!) یه گوشی فقط امکاناتش مهم نیست!! البته 60 درصد خرید گوشی به خاطر امکانات هست! که فلان نوکیا تو این زمینه حکم رانی میکنه!!!
    یه گوشی باید ظاهر زیبایی هم داشته باشه! که به نظرم نوکیا در رقابت با بقیه برندها تو ضمینه طراحی موفق نبوده!

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

8

نه !!!!!!!!!!
    اشتباه نکنید!!! (شاید بد توضیح دادم!) یه گوشی فقط امکاناتش مهم نیست!! البته 60 درصد خرید گوشی به خاطر امکانات هست! که فلان نوکیا تو این زمینه حکم رانی میکنه!!!
    یه گوشی باید ظاهر زیبایی هم داشته باشه! که به نظرم نوکیا در رقابت با بقیه برندها تو ضمینه طراحی موفق نبوده!
    موفق نبوده بخشید الان n81 - n95 8gb - 6300 - و.... همه کشکه اره
    نه پس سونی اریکسون طراحی شه خوبه با اون پلاستیکاش

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یه مطلب در مورد جی810 توی یه سایت دیدم شاید درست نباشه !!!
    The G810 is one of Samsung's Olympic phones and will be associated with their sponsorship of this years Beijing Olympics.

The G810 has already been cleared by the FCC, suggesting that it could arrive on the market relatively quickly
    Last edited by S A M S U N G; 05-02-2008 at 23:12.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

آقایون ، خانمها !!!!!
    اولا من پستام نگاه کردم! تو هیچ کدوم اسمی از سونی نیاوردم!!!!!!!!!
    در ضمن نوکیا توی طراحی موفق تر از بقیه برندهاس؟؟؟ البته این به این معنی نیست که گوشی هاش فاقد طرح زیبا هستن!! چون به نظرم 8800 (اولی!) واقعا طراحی استثنایی داره!! که هیچ شرکتی رقیب این طرح نوکیا نیست!
    ولی به نظرم در کل نوکیا در ضمینه طراحی از بقیه برندها داره عقب می مونه!

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

با اینکه گوشی توپی هستش ولی همونطور که امین جان گفتش توی اون هفته هم سونی و ال جی هم گوشیهای جدید خودشون رو هم به بازار میدن
    تازه این جی810 هم اگه بعد از ماهها بیاد میشه گفت تقریبا یه گوشی هستش در حد امکانات ان82 پس هنوز هیش کی به نوکیا نرسیده و بقیه شرکتها یه چند ماهی از نوکیا عقبند.
    تا اون موقع هم ان95 هشت گیگ بازار رو گرفته تازه اگرم این گوشی مثلا تا 5 ماه دیگه بیاد یه چیز تو مایه های ان95 هشت گیگ خواهد بود و من مطمئنم که سی پی یو نوکیا قویتر از سامسونگ هستش.
    هیش کی به نوکیا نخواهد رسید حداقل امسال رو هم مطمئنم نوکیا اوله
    کی میگه اگه این گوشی بیاد کسی جی800 نمیخره؟مگه وقتی جی800 اومد فروش جی600 کم شد؟در ضمن اختلاف قیمت گوشی ها رو هم مدنظر بگیر تا اون موقع جی800 قیمتش حدود 320 میشه و جی810 قیمتش روزای اول مطمئنا بالای 600 ویا500 هستش

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این یه چیز عادیه که نوکیا و بقیه کمپانیها هفته دیگه محصولات خودشونو به نمایش بذارن !
    در مورد اینکه هیشکی به نوکیا نخواهد رسید > یکم قضاوت در موردش عجولانه هست !!!
    و در مورد اینکه Cpu نوکیا قویتر هست !!! بازم به نظر من تصمیم گیری زوده !! وقتی کمپانی قوی مثل ئی-تن از پردازشگر سامسونگ در گوشیهاش استفاده میکنه پس باید منتظر محصولات خود سامسونگ باشیم !
    از حالا به بچه های سامسونگی مزده بدم که ودافون گفته سری آی سامسونگ در سال 2008 بازارو میترکونه
    برآورد قیمت جی810 هم حدود 800 هزار تومان هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •