تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: درخواست آنپک یک فایل

حـــــرفـه ای hakhamanesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

البته من ندیدم انتی ویروسی باهاش مشکل داشته باشه( حد اقل NOD 32) و این برنامه رو از Softpedia گرفتم...
    معمولا آنتي ويروس كسپراسكي با پروتكتورها مشكل داره براي اطمينان بايد با كسپر هم اسكن شود

حـــــرفـه ای amirgooran's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ساری

9

این پروتکتر درصد فشرده سازی قابل قبولی داره و هم به خاطره نا شناخته بودنش کمتر روش بحث شده و من به همین خاطر بسیار ازش خوشم میاد .
    در اصل یک پکر هست که چند قابلیت پروتکت هم داره....
    البته من ندیدم انتی ویروسی باهاش مشکل داشته باشه( حد اقل NOD 32) و این برنامه رو از Softpedia گرفتم...
    پکر GIE رو بررسي کردم

خصوصيات:

1.در زبان برنامه نويسي ويژوال بيسيک 6.0 نوشته شده(اين اولين پکري بود که من توي اين زبان ديدم)
    2.هيچي رو از خودش نداره،در واقع فقط يک برنامه هست که فايل شما رو با مرفين پک مي کنه.(اگه گزينه Try all methos and filters رو هم بزنيد،با UPX هم فايل رو پک مي کنه)
    3.از الگوريتم LZMA هم براي فشرده سازي مثل ساير پکرها استفاده مي کنه
    4.نويسنده اش يک فرد مسلمانه
    5.قابليت Fake Signature خوبي داره،يعني مثل ساير پکرها نمياد از يک Signature خاص در EP استفاده کنه
    6.خود پکر رو ميشه در عرض 5 دقيقه آنپک کرد
    7.با LordPE و PeTools نمي شه به خوبي از فايل هاي پک شده با اين نرم افزار دامپ گرفت،چون از مرفين براي `ک کردن استفاده مي کنه.در نتيجه براي دامپ گرفتن بايد از ImportREC استفاده کرد
    8.در کل هيچي نداره و به درد لاي جرز ديوار خونه مون هم نمي خوره(چه از نظر محافظت از فايل و چه از نظر فشرده سازي)

لينک دانلود:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه SadeghPM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

2.هيچي رو از خودش نداره،در واقع فقط يک برنامه هست که فايل شما رو با مرفين پک مي کنه.(اگه گزينه Try all methos and filters رو هم بزنيد،با UPX هم فايل رو پک مي کنه)
    حالا شما از کجا مطمعنی که با مرفین پک میکنه؟؟؟
    توی بررسی شما آیا آنتی ویروسی بهش گیر نداد؟

6.خود پکر رو ميشه در عرض 5 دقيقه آنپک کرد
    نه اینکه بسیاری از پکر های دیگه اینطور نیستن!!! تازه گیریم هم که اینطور باشه از بسیاری پکر های رایگان بهتره. چون به قول خودتون هم Fake Signature خوبی داره و هم با LordPE و PeTools نمي شه به خوبي از فايل هاي پک شده با اين نرم افزار دامپ گرفت... حالا کدوم یک از پکر های رایگان دیگه مثله UPX یا WinUpack یا بقیه این قابلیت ها رو دارن؟
    در ضمن شما یه نکته رو فراموش کرده اید که این پکر رایگان هست.... .البته برای ما که CopyRight نداریم این نکته قابل درک نیست... و تا وقتی که از ورژن های Crack شده برنامه ها استفاده می کنیم باید هم بگیم این برنامه به درد لای جرز دیوار می خوره...

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

حالا شما از کجا مطمعنی که با مرفین پک میکنه؟؟؟
    دوست عزیز من که بدون دلیل حرف نمی زنم...اگه فایل رو آنپک کنی،می بینی که داخل ریسورس برنامه دو تا فایل exe وجود داره...شماره 101 همون فایل UPX هست و شماره 102 نسخه کنسولی برنامه Morphine هست،اینم تصویر:

توی بررسی شما آیا آنتی ویروسی بهش گیر نداد؟
    من اصلا آنتی ویروس ندارم...چون اینقدر ویروس توی سیستم دارم که دیگه جایی برای آنتی ویروس باقی نمی مونه

نه اینکه بسیاری از پکر های دیگه اینطور نیستن
    بله،پکرها راحت آنپک می شن...اما پکرهایی که ادعای پروتکتور بودن رو دارند نباید به این راحتی ها تسلیم شند.

تازه گیریم هم که اینطور باشه از بسیاری پکر های رایگان بهتره. چون به قول خودتون هم Fake Signature خوبی داره و هم با LordPE و PeTools نمي شه به خوبي از فايل هاي پک شده با اين نرم افزار دامپ گرفت... حالا کدوم یک از پکر های رایگان دیگه مثله UPX یا WinUpack یا بقیه این قابلیت ها رو دارن؟
    قابلیت دامپ نشدن از خود مرفینه نه از GIEتازه قابلیت Fake signature رو هم خیلی ها دارند...یکیش همون برنامه TrickySigner که کاربر فعال همین فروم نوشته،UpolyX هم به خوبی تشخیص داده نمی شه،به خاطر همون Fake signature

در ضمن شما یه نکته رو فراموش کرده اید که این پکر رایگان هست.... .البته برای ما که CopyRight نداریم این نکته قابل درک نیست... و تا وقتی که از ورژن های Crack شده برنامه ها استفاده می کنیم باید هم بگیم این برنامه به درد لای جرز دیوار می خوره
    اکثر پکرها رایگان هستند...پروتکتورها هستند که رایگان نیستند.(البته پروتکتورهایی که واقعا پروتکتور هستند،نه اونایی که فقط ادعا دارند)شما تا حالا PeSpin رو دیدید؟...با این که رایگانه ولی خیلی از قابلیت های Execryptor یا Armadillo رو داره و آنپک کردنش هم گاهی اوقات سخت می شه

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز من که بدون دلیل حرف نمی زنم...اگه فایل رو آنپک کنی،می بینی که داخل ریسورس برنامه دو تا فایل exe وجود داره...شماره 101 همون فایل UPX هست و شماره 102 نسخه کنسولی برنامه Morphine هست،اینم تصویر:
    یه وقت بی احترامی نشه.... منظور بدی نداشتم.... دستتون درد نکنه بابت توضیحات مکمل..

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من که گفتم از مورفین استفاده می کنه ...

در کل پروتکشن بیخودیه
    Last edited by z7sa5; 13-03-2008 at 00:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Js0ner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Paradise of Iran

13 پاسخ Js0ner

ایول به امیر گوران (هرچی مازرونیه).

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض Mew

قست 101 درسته upx هستش ولی قسمت 102 رو من از فایل اصلیش بیرون کشیدم و به برنامه های انالیزور دادم همشون داد زدند که فایل MEW هستش ... نه morphin!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

اين فايلي كه شما بيرون آورديد،با MEW پك شده،اما نسخه كنسولي پكر مرفين هست!كافيه با استفاده از Cmd جلوي آدرس اين فايل،آدرس فايل مورد نظرتان را بنويسيد تا آن را برايتان پك كند!

كاربر فعال انجمن امنيت نرم افزار lvl@ster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    www.denizsoft.com

پيش فرض

من خیلی سرم شلوغه وقت نکردم عکس بزارم

ولی امیر عزیز صحت حرف های منو اثبات کردند

ممنونم

صادق جان ، امیر themida را سه سوت فیتیله پیچ میکنه ؟ بعد شما میای پیش همچین شخصیتی حرف از پکر و پروتکتور و ... میزنی

من که خودم به شخصه خجالت میکشم پیش امیر حرف از پکر و پروتکتور بزنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •