منم همین طور روی ان 81 منم وفتی بازی دوم رو ریختم روشش که میزنی انگیج میاد ولی همون بازیه قبلیه لطفا طریقه ی استفادشو بمون بگید
منم همین طور روی ان 81 منم وفتی بازی دوم رو ریختم روشش که میزنی انگیج میاد ولی همون بازیه قبلیه لطفا طریقه ی استفادشو بمون بگید
باید مشکلت را در سایت N-Gage مطرح کنی من این سری بازیهای جدید را تست نکردم نمیدونم با چه برنامه ای اجرا میشه...![]()
دوستان شما باید اول برنامه رو از سایت ان گیج دانلود کنید و این برنامه فقط روی ان 81 نصب می شه ولی نگران نباشید با یه ترفند ساده روی گوشی های ان 95 95 8گیگ 73 93 نصب می شه.من فعلا نمی تونم براتون اینجا بزارم ولی شما فعلا بازی ها رو دانلود کنید.مطمعن باشید با این ترفند بازی اجرا می شه.تا وقتی که من اینجا روش رو بزارم شما می تونید یه سری به لینک امضام بزنید.من اگه بتونم فردا کامل توضیح می دم.فعلا سرم شلوغه
این تاپیک و پست زیر در یک روز زده شدن
برای نصب این بازیها حتما اول باید امولاتور N-GAGE II که در آدرس بالا وجود داره نصب بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
N-GAGE که روی این گوشیها است دمو میباشد وقابلیت اینستال فایلها رو نداره
این بازیها بر روی گوشیهای زیر قابل اجرا می باشد
N81 , N81 8gb , N95 , N95 8gb , N 93 , N93i , N73 , N73me , N82
امولاتور معرفی شده فقط برای گوشیهای N81 می باشد
دارندگان دیگر گوشیها اگر صبر کنند امولاتور مناسب را آپلود کرده ومعرفی میکنم
برای این پلاتفورم تا به حال شش بازی معرفی شده که سه تای آن در لینک بالا هست وسه تای دیگر را یکی یکی آپ می کنم
میشه لینک دانلود فایلی رو که قبلش باید نصب کرد رو بزاری نفهمیدم کدوم لینکه
من بازی هاشو دارم اگه لطف کنی و لینک مستقیمشو بزاری واقعا ممنونت میشم خیلی اعصابم ریخته به هم اگه میشه بزار ممنون
تونستم بازی ها رو نصب کنم کافیه این برنامه رو نصب کنید
آموزشش این جا است
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول از همه یکی از مدیران باید بیاد عنوان تاپیک رو درست کنه
بعد اگه این تاپیک N-gage Ii شد میشه اینجا بازیها رو معرفی کرد و دوستان رو راهنمایی کرد
اموزشو خوندم میگه رو phone memory باشه من که اینقدر جا ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)