تغييرات خاصي رو انجام نميده. به جاي اين كار ميتوني توي بخش تنظيمات پيشرفته گرافيكي بي خيال يه چيزي(انتي اليازينگ يا سايه يا تكسچر ...) بشي.
تغييرات خاصي رو انجام نميده. به جاي اين كار ميتوني توي بخش تنظيمات پيشرفته گرافيكي بي خيال يه چيزي(انتي اليازينگ يا سايه يا تكسچر ...) بشي.
من قبلا از يه نرم افزاري استفاد ميكردم خوب كار ميكرد.....ولي با همه بازيها مچ نبود..
اسم نرم افزار رو هم بگو ببینیم چیه ؟من قبلا از يه نرم افزاري استفاد ميكردم خوب كار ميكرد.....ولي با همه بازيها مچ نبود..
gamegain
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست من يك خورد اطلاعات بده ببينم در مورد اين برنامه؟
--------
اگر يك برنامه توپ براي بهتر شدن بازي ها هم سراغ داري به ما هم بده![]()
GameGain Details and Features
Makes direct changes to system registry and system files to enhance memory, screen drawing, animations, refresh rates, cpu threading speeds.
Automatically adjusts settings and changes made based on computer specifications, complete fault tolerance system implemented.
Proven technology which can double the frames per second rate in games such as [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and similar shooters.
Deep system analyzer and diagnostic features which attempt to find and repair any potential problems with the computer affecting its performance.
Advanced software based over-clocking features to enhance memory and cpu priorities.
Easy and intuitive user interface which performs all setting changes immediately.
Try before you buy licensing with FREE lifetime upgrades and quality technical support.
من كه قبلا از اين استفاده ميكردم خوب بود...يادش به خير.....اون موقع با اون سيستم ضعيف و كارت 64
doom 3 رو اجرا كردم و با كيفيت متوسط بازي كردم...البته سيستم رو اوركلاك كردم
به نظر من برای انجام دادن اینجور عملیات برنامه 3d Anlyze از همشون بهتره.
اگر کاربر حرفه ای هستید از اون دسته ای که برای تنظیم دمای cpu هم نرم افزار به کار می برن یعنی کاربر خیلی خیلی حرفه ای از این هم استفاده کنید فقط قبلش چک کنید مال یه شرکت معتبر باشه ویروس نباشه!!!!
دوست عزيز منظورتون رو واضح ميگيد ما هم متوجه بشيم؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)