آره آقا مهدی
همین که جنرال رو هم کلا برداری خوبه.
در ضمن من برای یه هدف مثبت دارم این آموزش رو یاد میگیرم نه برای هدف منفی.
آره آقا مهدی
همین که جنرال رو هم کلا برداری خوبه.
در ضمن من برای یه هدف مثبت دارم این آموزش رو یاد میگیرم نه برای هدف منفی.
اگه بتونی فقط قسمت سی پی یو رو دست کاری کنی خیلی عالیه
اینم هدف من:
ببینید : من یه کامپیوتر برای داداشم خریدم و چون خیلی ایراد میگیره که سی پی یوش پائینه میخوام کلکش بزنم و بگم سی پی یوت 4/3 هست.
همین و بس.
آقا مهدی ممنون از شما
مشکل من دیگه حل شده :
به آدرس زير در رجستري مراجعه كنيد و مقدار دارده ProcessorNameString را مطابق دلخواه خود تغيير دهيد .
HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DESCRIPTION\System\Cen tralProcessor\0
-----------
ولی من یه سوال دیگه از شما دارم :
چطوری وقتی فایل sysdm.cpl رو با برنامه ResHack ویرایش کردیم تمام تغیراتی رو که بهش دادیم ذخیره اش کنیم؟ چون من ذخیره میکنم و جاگذاریش هم میکنم روی همان فایل اصلی ولی وقتی دوباره بازش میکنم هیچی نشده و حتی تغیرات هم ذخیره نشده.
سلام
من متاسفم كه اشتباه فكر كردم و همچنين خوشحالم كه اشتباه فكر كردم.
اميدوار باشيد كه دادشتون اطلاع نداشته باشه كه سي پي يو رو هم در ابتدا كه سيستم بوت ميشه ميتونه ببينه وهم از توي Device Manager.![]()
سلام
خوب پس من دیگه کاری نکنم . مشکل خدا رو شکر حل شد دیگه .
ببینید در حالت عادی ویندوز هیچ اجازه ای به شما نمی ده که شما بخواهین فایلهاش را بدزدین . و سریع متوجه می شه و این اجازه را یا به شما نمی ده یا سریع یه جایگزین برای فایل دزدیده شده قرار می ده .
شما باید از حالت safe mode استفاده کنید و از برنامه هایی که بتونن سرویس های سیستم عامل را از کار بندازند تا شما راحت بتونید این کار را بکنید . من برنامه ای ندارم فقط از حالت safe mode این کار را می کنم . باید سریع و در حد یک ثاینه فایل را جایگزین کرده و در کمتر از یک ثانیه سیستم را ریستارت کنید .
به هر حال موفق باشید .
Last edited by mahdi7610; 04-02-2008 at 01:30.
سلام
تا جايي كه من ميدونم اين قسمت از رجيستري هر دفعه كه ويندوز بالا مياد آپديت ميشه و با قطعه مورد نظر مطابقت داده ميشه.
يعني مدل سي پي يو در اين قسمت بعد از ريستارت سيستم مجددا به حالت واقعي برميگرده.
سلام عزیزان
برای هک Service pack 2 ,و مقدار cpu خیلی راحت میتونین کدهای مربوطه رو از reshhack پاک کرده و فایل دلخواه رو جایگزین کنید
موفق باشید
سلام
نه دوست عزیز این قسمت که شما عنوان کردید نشدنی هستش .
به خاطر این که فایلی که نام و مشخصات سی پی یو و رم را نشون می ده توی یه فایل دیگه هست که متاسفانه به هیچ وقت قابل مشاهده نیست و من اصلا اون را پیدا نکردم . بعد از این که اون فایل اجرا می شه مشخصات سی پی یو را به فایل sysdm می فرسته و این فایل اون مشخصات را به نمایش در می یاره . ما باید کدهای sysdm را که باعث نشون دادن مشخصات می شه را هک کنیم . فایلی که مشخصات را چک می کنه را نمی شه هک کرد . چون اصلا معلوم نیست کجاست .
این مقدار که توی رجیستری وجود داره فقط یک مسیر از اون برنامه ای است که مشخصات سی پی یو را چک می کنه . و به قول دوستمون با هر بار ریستارت اون مقدار که توی رجیستری وجود داره با اون فایلی که گفتم چک می شه و مقدار تغییر کرده دوباره به حالت اولیه در میاد .
به هر حال من اون فایل شما را تغییر دادم اگه خواستید ایمیلتون را بدید براتون بفرستم . یا یه جایی را برا اپلود معرفی کنید .
Last edited by mahdi7610; 04-02-2008 at 10:27.
آقا مهدی منو شرمنده کردین.
اگه شد یه جا اون فایلی رو که برام تغییرش دادی آپ کنی یا بفرستی یه جورایی..
مرسی...
سلام دوست عزيز
فايل را برات فرستادم .
براي اينکه بتوني فايل را جايگزين کني ابتدا بايد سيستم را در حالت safe mode راه اندازي کني ( حتما بلدي ديگه ) .
برنامه اي که همراه فايل برات فرستادم اسمش stop هست اون را اجرا مي کني بعد از اجرا کردن گزينه stop را مي زني و بعد از زدن اين گزينه برنامه کنار منوي استارت قرار ميگيره و شما بايد ابتدا به پوشه system32 بريد و فايل sysdm اصلي را rename کني ( يادت باشه نبايد پاک کني چون يا ويندوز اجازه نمي ده يا اينکه سريعا يه جايگزين براش درست مي کنه ) .
بعد از rename کردن اون فايل اصلي که توي system32 هستش بدون اينکه به جايي کليک کني ( هيچ جا نبايد کليک کني چون ويندوز سريعا متوجه شده و يک جايگزين درست مي کنه) .
فايلي که هک شده را کپي کرده و توي پوشه system32 اونا paste مي کني .
موقع paste کردن حتما بايد پنجره اي که وقتي فايلي را کپي مي کنيم مياد بايد بياد اگه اومد و نشون داد فايل کپي شده پس فايل جايگزين شده و گرنه بايد دوباره امتحان کني .
بعد از اين کار بلافاصله روي برنامه stop که بهت دادم دوبار کليک مي کني تا باز بشه بعد از باز شدن روي گزينه start کليک کرده و سريعا سيستم را ريستارت ميکني . بايد سريع اين کار را بکني .
والسلام
در ضمن يادت باشه هر موقع خواستي ويندوز عوض کني يه نسخه از اين فايل هک شده بايد داشته باشي تا بعد از نصب مجدد ويندوز اون را جايگزين کني . وگرنه داداشي همه چيزا مي فهمه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)