206 آریان مال خودمه !!!
پورشه هم سوار شدم دقیقا نمی دونم چی بود (مدلشو میگم !) اما خیلی شبیه boxter بود !
دوبی
----------------
آبرا پیمان خوت چه ؟
دوبله به فارسی= داش پیمان خودت چی؟
206 آریان مال خودمه !!!
پورشه هم سوار شدم دقیقا نمی دونم چی بود (مدلشو میگم !) اما خیلی شبیه boxter بود !
دوبی
----------------
آبرا پیمان خوت چه ؟
دوبله به فارسی= داش پیمان خودت چی؟
Last edited by XFACTOR; 19-02-2008 at 01:06.
Prado مال شرکت Toyota
یه روز بایکی از دوستام رفتیم فوتبال ببینیم بعد موقع برگشتن با پدر همین دوستم که پرادو داشت از باشگاه تا منزل رو سوار شدیم. عجب کیفی داشت . خیلی ماشین راحتیه.
Last edited by soliman; 19-02-2008 at 02:19.
شورولت مونت کارلو مدل 1987 سقف کروک ماشین مال دوستمه واقعا ادم قدرت موتور رو احساس میکنه. نرمترین ماشینی هم که سوار شدم سیتروِِِین ژیان بوده تا همین الان رو دست سیستم تعلیق این ماشین نیومده ایرانیا به ژیان میخندن ولی یکم توش دقیق بشید میبینید ماشینه بسیار ساده در عین حال پیشرفته ایه فرانسویها هنوز سوار میشن کافیه یه سرچ تو اینترنت راجبه 2cv بکنید.
بهترین ماشینی که ساخت داخله به نظر من سمند قهوه ای با آینه های بغل اتوماتیک هست که حدود13 میلیون
قیمتشه البته همه این امکاناتاز جمله یخچال و رینگ آلمینیومی و ظبط Cd و غیره را کارخانه زده که زمانی که اولین سری اون
قرار بود بفروش برسه با نام سمند سفارشی بفروش میرسید
خیلی راحت هست و با سمند های معمولی خیلی تفاوت داره اما متاسفانه ترمز ای بی اس نداره
پژو 504 gl صندلی هاش از بنز و بی ام و هم بهترن و خیلی هم کم استهلاکن
پراید نیسه احیانا ؟بهترین ماشینی که ساخت داخله به نظر من سمند قهوه ای با آینه های بغل اتوماتیک هست که حدود13 میلیون
قیمتشه البته همه این امکاناتاز جمله یخچال و رینگ آلمینیومی و ظبط Cd و غیره را کارخانه زده که زمانی که اولین سری اون
قرار بود بفروش برسه با نام سمند سفارشی بفروش میرسید
خیلی راحت هست و با سمند های معمولی خیلی تفاوت داره اما متاسفانه ترمز ای بی اس نداره
سمند به نظر من مزخرف ترینه ...
يه اينترکولرگردن ترخت
Last edited by H A M A S; 05-03-2008 at 16:21.
راستي سمند هم تو تيپ خودش ماشين بدي نيست
لااقل اگر بد بود صادرش نميکردن به خارج
Last edited by H A M A S; 05-03-2008 at 16:24.
تائید میشه خررررررراب
هر چی ماشین توپ سوار شدیم تو بازی ها بوده . . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)