تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 38

نام تاپيک: >> راهنمايي براي خريد سيستم 1/800/000 خانگي ! <<

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اينجا كه نمي خواهن با هم خريدو فروش كنند .... مي گه با هم بريم بخريم يا بيا از من بخر ok
    این ختم به خرید و فروش مگه نمیشه ؟

حالا بگذریم که کیس های گرین همشون شبیه قوطی کبریتن و یه در دارن اندازه لنگه در خونه ی ما )
    سلیقه شخصیه و قابل احترام ولی کیس های گرین کیس های مرغوبی از نظر کولینگ و ... دارن ...
    مخصوصا تونیک 3 و سایلنت استروم ...

-- نظرتوون در مورد مانیتور چیه نسبت به قیمتش چطوره ؟ با مدل 2032 از سامسونگ برابری میکنه ؟ ( 15 تومن ازون گرونره ! )
    من از سامسونگ خوشم میاد ولی ال جی هم با اون مانیتورش و قیمت استثنایی گزینه ی عالی ای هست ..
    اون مانیتورهای جدید ال جی سری رویایی و اینجور چیزا چون کره هستن گرونن ؟ یا دلیل دیگه ای داره ؟
    به خاطر طراحی و البته جنسش ولی واید بهتر برای گیم و کلیه کارا ...
    -- این جور که شما میگین فکر کنم نسبت قیمت و کارایی تو q6600 بهتر رعایت شده ، با توجه به اینکه قیمت 6750 هم 50 تومن رفت

بالا نمیدونم الان چیکار کنم ! ولی توجه کنین که 6750 رو من 180 تومن در نظر گرفتم ولی q6600 310 تومنه و 130 تومن تفاوت داره ها ؟
    Q6600 یک سی پی یو اینده نگری هست و قدرتش فوق العاده است ...

3
    -- ocz یه نوع رمی داره که برا سیستم های مبتنی بر CrossFire طراحی کرده فکر کنم استفاده از اونم بد نباشه ؟

ایناهاش :

2GB DDR2/800 Platinum Dual Channel 1,220,000 ، CL 4-5-4-15

2GB DDR2/800 Titanium Dual Channel 1,450,000 ، EPP 4-4-4-15 1T

2GB DDR2/800 ATI CrossFire Dual Channel 1,730,000 ، CL 4-4-4-15

سه چهار ماه قبل کلی تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم که رم های ocz خیلی جنس خوبیه شما میگین کروشال بهتره ؟

OCZ جنس خوبیه ولی به دلیل قیمت بالاش توصیه نمیشه چچون با هزینه ای کمتر میشه قطعه بهتری یا حداقل مساوی خودش مثلا کروشال رو گرفت ...

این cl و epp دیگه چیه جلوی اونا ؟
    CL : تایمینگ رمه و اون یکی تکنولوژی انتفتال دیتا ...

-- در مورد تیونر نظری ندارین ؟ ( مارک اسنازی و وین فست چطورن ؟ )
    من به شما Snazio Tv PVR Pro یا مدل بدون PRo رو پیشنهاد میکنم که فرقشون در داشتن تله تکست و رادیو ...

-- اگه میشد قطعاتی رو که ابهامش کمتره زوودتره فیکس کنیم خیلی خوب میشد ! ( مثل DVD و Hard و مونیتور و تیونر )
    اینکه کاره ما نیست شما خریدارید و شما باید تعیین کنید ...

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز اون ocz cross fire با تاییدیه ati مطمئنی 170 قیمتشه فکر کنم بالاتره ها!قیمتش میبینی که بالاست...در مورد مانیتور سامسونگه بهتره... در مورد سی پی یو هم شک نکن که 4 هسته ای باید بخری...اگه از ddr3 استفاده نمیکنی چرا دیگه 300 و خورده ای میدی x38 ایسوس؟ بهتره پولش رو روی بقیه سیستم تقسیم کنی...
    Last edited by becareful; 04-02-2008 at 14:30.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

این 2 مانیتور هردو یک مشخصه دارن . خودت هرکدوم رو خواستی بردار . توصیه من LG 206WTQ
    رم به نظر من crucial ddr2-800 cl4 بگیر 2 تا 1 گیگ
    hdd: hitachi یا wetsern یا samsung
    dvdrw: LITEON - LH-20A1L / SATA
    DVD ROM :asus e 616 sata
    cpu :q6600

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

4

وسترن 320 بافر بالاتر از 16 داره ( توو بازار هست ؟ )

این سیستم در اصل چقدر پاور لازم داره ؟

مانیتورم L206wtq میگیرم . فقط

1- 15 تومن قیمتش با 22 اینچ فرق داره به نظرتوون 22 خیلی بزرگ میشه ؟
    2- مثل اینکه L206wtq سه مدل داره :

قیمت الان q6600 چنده ؟ ( الان فکر کنم گرون شده درسته ؟ )

این Snazio که Beny گفت فکر کنم نوع تقلبیه !!! مگه مارک اصلیش Snazzy نیست ؟ ( یا من اشتباه میکنم )

جدیدا یه مدل از این وین فست وارد شده نظرتوون در مورد اوون چیه ؟ ( 2300 یا 3200 درست یادم نیست )

DVD هم که همونی که امیر گفت رو میگیرم

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

با یه پاور 530 تا 580 گرین هم کارت راه می افته

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

Beny Nvidia جان ..
    EPP تکنولوژی انتقال دیتا نیست . لطفا در پاسخدهی دقت کنید /.

برای توضیحات دقیق در مورد EPP برید به سایت انویدیا .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با سلام به هم دوستان
    دوست خوبم آقا Masood ! من از قیمتی که زدی متوجه نشدم که اون مبلغی که میخوای هزینه کنی چقدره چون فکر میکنم که راست و چپ چینش به هم ریخته . اگه اینو مشخص کنی با اجازه دوستان ما هم یه نظر ناچیزی هم بدیم .
    البته در اینجا اینقدر استاد هستش که نوبت ما شاگردها نمیرسه .

موفق باشید

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

قیمت یک میلیون و هشتصد هزار تومن نهایتا 2 میلیون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

قیمت یک میلیون و هشتصد هزار تومن نهایتا 2 میلیون
    با درود
    من سعی مکنم که کلی نظر بدم و در فعلا در مورد قطعه خاصی چیزی نگم چون اونوقته که برای شما دوست عزیز سر در گمی بوجود میاد .
    با این قیمتی که زدید فکر میکنم که کار خیلی سخت میشه . چون چنین سیستمی باید تمام دقت توش صورت بگیره که :
    1 - به روزترین باشه
    2 - قطعات با دقت فراوان انتخاب بشه چون گرون بودن دلیل بر کیفیت بالا نیست .

به نظر من فکر میکنم که با کاربردی که شما در اول تاپیک خودتون نوشتید این قیمت یه مقدار بالا باشه ولی با این حال من یه نظراتی دارم ( نظر کاملا شخصی ) و تقدیمتون میکنم .
    مهمترین چیزی که بهش باید توجه بشه به روز بودن و آینده نگری بر روی قطعات . چون وقتی یک قطعه جدید به بازار میاد مطمئن باشید که در ماههای اینده بیشتر وارد بازار میشه و قمیتش پایین میاد :::: مثلا ram dd3 ... من فکر میکنم انتخاب RAM DDR3 در سیستم خیلی اهمیت داره . چون تجربه ثابت کرده که هر قطعه جدید به دنبالش تکنولوژی های دیگه رو هم تغییر میده . مثلا شما DDR رو با RAM DDR2 مقایسه کنید .
    درسته که قطعات وقتی جدید وارد بازار میشن قیمتشو نسر به فلک میرسه ولی زود و باز هم زود تعداد واردات زید میشه و قیمتش پایین میاد .

اگر با این قیمت میخواید سیستمی رو انتخاب کنید که DDR2 باشه من فکر میکنم که ضرر کنتید چون سیستمتون کاملا جدید نیست .
    اگر میخواید RAM DDR2 انتخاب کنید من اگه بودم یک سیستم در حدود 800000 تومان میخریدم تا پس از وارد شدن قطعاتی که با DDR3 مچ هستند رو تهیه کنم . چون این سیستم رو بعدا برای فروش کمتر ضرر میکردم .

خوب شاید خیلی ها بگن که چقدر به DDR3 گیر دادم . دلیل من اینه که وقتی که RAM DDR3 باشه در نتیجه مادربورد هم DDR3 ساپورت میشه و چون مادربورد مهمترین قطعه در هنگام ارتقاء هستش به نظر من از اهمیت خیلی زیادی برخورداره و مطمئنا در کنار این رم و مادربورد قطعات جدیدتری وارد بازار میشه که فقط با اینها سازگاره . همیشه در هنگام خرید باید به آینده نگاه کرد تا ضرر کمتر بشه .

تا همینجا نظرتون رو بفرمایید من و سایر دوستان در خدمتتون هستیم .

در هنگام دوچرخه سواری اگه به زیر لاستیکمون نگاه کنیم و به دور نگاه نکنیم حتما به زمین خواهیم افتاد .
    Last edited by saeed hosseiny; 07-02-2008 at 00:50.

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز تفاوت کارایی از ddr به ddr2 بیشتره تا ddr2 به ddr3 .اگه بخوایم برای هر چیز جدیدی پول بدیم که کل جیب میره! ddr3 چیز بدی نیست ولی اگه بخواد انتخاب بشه پشت سرش مادر برد گرانتر هم باید انتخاب شه...خوب زیاد معقول نیست.اگه خیلی روی رم حساس باشیم رم های DDR2 1066 با زمان تاخیر پایین خیلی خوب هستن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •