این ختم به خرید و فروش مگه نمیشه ؟اينجا كه نمي خواهن با هم خريدو فروش كنند .... مي گه با هم بريم بخريم يا بيا از من بخر ok
سلیقه شخصیه و قابل احترام ولی کیس های گرین کیس های مرغوبی از نظر کولینگ و ... دارن ...حالا بگذریم که کیس های گرین همشون شبیه قوطی کبریتن و یه در دارن اندازه لنگه در خونه ی ما )
مخصوصا تونیک 3 و سایلنت استروم ...
من از سامسونگ خوشم میاد ولی ال جی هم با اون مانیتورش و قیمت استثنایی گزینه ی عالی ای هست ..-- نظرتوون در مورد مانیتور چیه نسبت به قیمتش چطوره ؟ با مدل 2032 از سامسونگ برابری میکنه ؟ ( 15 تومن ازون گرونره ! )به خاطر طراحی و البته جنسش ولی واید بهتر برای گیم و کلیه کارا ...اون مانیتورهای جدید ال جی سری رویایی و اینجور چیزا چون کره هستن گرونن ؟ یا دلیل دیگه ای داره ؟
Q6600 یک سی پی یو اینده نگری هست و قدرتش فوق العاده است ...-- این جور که شما میگین فکر کنم نسبت قیمت و کارایی تو q6600 بهتر رعایت شده ، با توجه به اینکه قیمت 6750 هم 50 تومن رفت
بالا نمیدونم الان چیکار کنم ! ولی توجه کنین که 6750 رو من 180 تومن در نظر گرفتم ولی q6600 310 تومنه و 130 تومن تفاوت داره ها ؟
3-- ocz یه نوع رمی داره که برا سیستم های مبتنی بر CrossFire طراحی کرده فکر کنم استفاده از اونم بد نباشه ؟
ایناهاش :
2GB DDR2/800 Platinum Dual Channel 1,220,000 ، CL 4-5-4-15
2GB DDR2/800 Titanium Dual Channel 1,450,000 ، EPP 4-4-4-15 1T
2GB DDR2/800 ATI CrossFire Dual Channel 1,730,000 ، CL 4-4-4-15
سه چهار ماه قبل کلی تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم که رم های ocz خیلی جنس خوبیه شما میگین کروشال بهتره ؟
OCZ جنس خوبیه ولی به دلیل قیمت بالاش توصیه نمیشه چچون با هزینه ای کمتر میشه قطعه بهتری یا حداقل مساوی خودش مثلا کروشال رو گرفت ...
CL : تایمینگ رمه و اون یکی تکنولوژی انتفتال دیتا ...این cl و epp دیگه چیه جلوی اونا ؟
من به شما Snazio Tv PVR Pro یا مدل بدون PRo رو پیشنهاد میکنم که فرقشون در داشتن تله تکست و رادیو ...-- در مورد تیونر نظری ندارین ؟ ( مارک اسنازی و وین فست چطورن ؟ )
اینکه کاره ما نیست شما خریدارید و شما باید تعیین کنید ...-- اگه میشد قطعاتی رو که ابهامش کمتره زوودتره فیکس کنیم خیلی خوب میشد ! ( مثل DVD و Hard و مونیتور و تیونر )