لینک دانلودش هم بذارید ممنون میشم ....
راستی گیتارش تو ایران گیر میاد ... ؟! قیمتش نمیدونید چنده ؟!
لینک دانلودش هم بذارید ممنون میشم ....
راستی گیتارش تو ایران گیر میاد ... ؟! قیمتش نمیدونید چنده ؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
ممنون از همگي ، قابلي نداشت
در مورد نصب پچ 1.1 بازي هم بايد پچ رو در جايي كه بازي رو نصب كرديد كپي كنيد و اجراش كنيد .
بعد بايد كرك نسخه 1.1 رو هم ( كه لينكش رو هم در همين پست ميذارم ) كپي كنيد .
كرك نسخه 1.1 بازي رو هم در آدرس زير مي تونيد بگيريد ( البته به جز كرك پچ 1.1 ، ترينر و UNLOCKER هم در اين آدرس پيدا ميشه ) :
براي اينكه بدونيد كدوم نسخ از بازي رو گرفتيد هم در صفحه منوهاي بازي قسمت پايين سمت چپ رو نگاه كنيد !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Oracle جان گيتار مخصوص بازي به همراه بازي در ساير كشورها عرضه شده ، در ايران هم فكر نكنم به جز تهران از جاي ديگه اي بشه گيتار رو پيدا كرد ! قيمتش رو هم دقيق نمي دونم !
البته فكر كنم با داشتن گيتار مخصوص پلي استيشن 2 و يه تبديل دسته پلي استيشن هم به عنوان جايگزيني مناسب استفاده كرد .
آهنگ One از Metallica رو هم داره ؛
Tier 8 :
Slayer- Raining Blood
Eric Johnson- Cliffs of Dover
Iron Maiden- Number of the Beast
Metallica- One
Boss: Lou- Guitar Battle
Encore: The Devil Went Down to Georgia
خواهش ميكنم حسين جان
من تعريف بازي رو زياد شنيده بودم ولي از همين شماره مشتري بازي شدم !
هارمونيكس كه ايده اصلي بازي رو با نسخه هاي قبلي به خوبي پياده كرده بود نسخه سوم رو نساخت و با الكترونيك آرتز و ام تي وي به سراغ پروژه ROCK BAND رفت . درسته ؟
با ديدن ويژگي هاي جالب راك بند فكر كنم خيلي بهتر از گيتار هيرو باشه ! ولي به نظر تو اين نسخه گيتار هيرو نسبت به قبلي ها چطور بود ؟
درسته Harmonix از activision جدا شد و به EA و MTV games پیوست تا بازی Rock Bond بسازه. درسته که RB بهترین بازی تیمی سال قبل شد ولی فروشش به GH3 نرسید. دلیلش هم محبوبیت بسیار زیاد gh در بین گیمرهای علاقه مند به موسیقی است که با دو شماره قبلی خودش بر روی PS2 و X360(نسخه اول فقط برای ps2 عرضه شد) حسابی فن بوی جمع کرده !
در کل اگر پول کافی برای خرید لوازم بازی RB رو داشته باشید( 2 گیتار،میکروفون و جاز) راک باند خیلی بیشتر حال میده و میتونین ساعتها با دوستانتون لذت ببرین. اما اگر نه همین رو بخرین(PC,X360,PS3) و تنها در قالب گیتار زنه اصلی گروه بازی کنید !
بازی با گیتار هم لذت بیشتری داره و هم ساده تر هست. قیمت دقیقش رو نمی دونم ولی معمولا گیتار هر شماره بازی در همون سال قیمتی در حدود 70 تومان داره حالا شاید ارزون تر شده باشه.
خبر خوبی که هارمونیکس داده اینه که شماره 3 گیتار شماره های قبلی رو میشناسه !
گیتار شماره دو با سه خیلی فرق نداره فقط اینکه بی سیم هست و شکل ظاهریش شباهت بیشتری به گیتار داره.
ولی از همه اینها بگذریم آهنگ هاش اصلا جالب نیست .... اصلا !!!
مثلا آهنگ های خدایی مثل :
Nirvana - Heart Shaped Box
Nirvana - Smells Like Teens Spirit
Foo Fighters - The pretender
Muse - Starlight
Chris Daughtry - It's not Over
در کل همه آهنگاش خذن ....
اكثر PC بازها در اين بازي (مخصوصا در درجه expert ) با كيبورد و استرام بار مشكل دارند ! من يك جا خوندم يك پچ دست ساز مخصوص اين مشكل هست كه به كمك آن با فشار هر كليد فرت ، خود به خود كليد استرام بار را برايتان فشار مي دهد !
من خودم هر چي گشتم چنين چيزي پيدا نكردم !
كسي چيزي از اين پچ مي دونه ؟
مرتضی جان اگه پیدا کردی به ما هم بده !
بخدا دستمون داغون شد !!! اصلا غیر ممکنه که استرام بزنی .
بچه ها من هنوز نخریدم دارم میمیرم .... راستی ... میتونید رکوردتون رو تو گینس ثبت کنید ... البته خیلی باید شاخ باشید ... کلیک رو بخونید میفهمید چی میگم ...
اینایی که دارم میگم در مورد:یه موقع شاکی نشید، بگید چه ربطی داشت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
namber_one و sam fisher 08 جان! چرا ضدحال میزنید.خب لااقل تاپیک رو انتقال میدادید.بعدش من که کف دست بو نکرده بودم که یکی دیگه تاپیک زده. من صفحه 2 رو هم باز کردم ولی در مورد گیتار هیرو چیزی ندیدم.فکر نمی کردم کسی تاپیک زده باشه.بعدش هم مطلب تازه ای بود و چند تا چیز دیگه هم میخواستم بذارم.شما امون نمیدید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)