تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: من تو کامپیوترم nod 32 دارم که میگه یه قسمتهای از گوشیم مثل sound ویروس داره باید چیکار کنم؟

داره خودمونی میشه amir_cjcj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    **--**--**--**--**قزوین شهر خطر **--**--**--**--**

پيش فرض

اگه آنتی ویروس آشغالیه چرا داری چهارسال باهاش کار می کنی ؟؟!!!
    سلام رضا جان من آموزشگاه کامپیوتر دارم روی همه ی دستگاها نود نسب کردیم که کارآموزها نتونن دستگاهارو ویروسی کنن . این ویروس کش همه ی فایلهای اجرایی رو ویروس میشناسه . حتی بعضی از فایلهای dll خود ویندوز رو هم ویروس میشناسه . این 4 سال هم میگم کار کردم چون رو دستگاهای اموزشگاه نیاز نیست آنتی ویروس بهتر نسب بشه همین کافیه . اما واسه یه دستگاه خانگی باید یه آنتی ویروسی نسب کرد که حداقل یه آپشن کامل داشته باشه ....
    منم با کسی مشکلی ندارم . من اول چیزی که میدونستم رو گفتم . بعد این آقا با تمسخر حرف منو رد کرد و ...بگذریم بهتره رفیق باشیم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

به نظر منم Nod32 خیلی خوب نیست.ولی خودم 2 ساله با همین کار میکنم(مثلا یه بار یه فایل رو دانلود کردم.بازش کردم دبدم ماشین حساب کامپیوتر باز شد.5 Min بعدش فهمیدم فایله trojan بوده ولی Nod نگرفتش..مجبور شدم 2 ساعت بشینم یه ویندوز دیگه نصب کنم)
    ولی مجبورم با همین بسازم.چون دلم نماد 100 تومان بدم یه نسخه اورجینال NoRToN بگیرم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

به نظر منم Nod32 خیلی خوب نیست.ولی خودم 2 ساله با همین کار میکنم(مثلا یه بار یه فایل رو دانلود کردم.بازش کردم دبدم ماشین حساب کامپیوتر باز شد.5 Min بعدش فهمیدم فایله trojan بوده ولی Nod نگرفتش..مجبور شدم 2 ساعت بشینم یه ویندوز دیگه نصب کنم)
    ولی مجبورم با همین بسازم.چون دلم نماد 100 تومان بدم یه نسخه اورجینال NoRToN بگیرم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •