اين كار كه مي گم رو بكن مشكلي نداره همون C مي شود
البته فكر كنما
راست كليك كنيد رو آيكون My computer بعدش بريد توي Manag اونجا فكر كنمهمون موقع پاك كنيد و دوباره بسازيد كارتون حل مي شه
اين كار كه مي گم رو بكن مشكلي نداره همون C مي شود
البته فكر كنما
راست كليك كنيد رو آيكون My computer بعدش بريد توي Manag اونجا فكر كنمهمون موقع پاك كنيد و دوباره بسازيد كارتون حل مي شه
دوستان عزیز:
هر روز با سیستم مکانیک اسکن می کنم آنتی ویروس هم فعال و همیشه بروزه !!!!!!اما پارتیشن مجیک چه ربطی به این موضوع داره. در قسمت Manag چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
ببين اين كارو بكن
راستكليك كن روي My Computer و اين كارهارو بكنو درايوتو پارتيشنشو حذف كن بعد از اول همون موقه بساز صبر كن تا فرمتش تمومبشه بعدش يك پارتيشن سالم داري
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید منظورم system machin بود یه برنامه هم هست اگه کارت راه نیفتاد بگو تا بهت بگم تاثیر داره
من تا حالا چنين كاري رو از ويروس سراغ ندارمپس احتمالا ويروس است
سطل آشغال درايوهات رو هم كه بصورت پوشه هاي مخفي هست چك كن.
![]()
سلام اینکارم بکن ببین میشه یا نه اول برو folder option از اونجا تیکه زیر رو بردار
از قسمت view
hide protect opreting system files
dont show hiden file
این 2 تا تیک رو بردار بعد برو تو درایوت ببین حجمه فایل های زیر چقدره
1.System Volume Information
2.RECYCLER
3.MSOCache
البته ممکنه اخری نباشه ها بعد برو محتویات فایل ها روپاک کن به نظر من که مشکلت اینجوری حله
حجم سه فولدر زیر صفره ؟؟؟؟؟ البته اگه می خواستم داریو رو فرمت کنم که مزاحم شما دوستان عزیز نمی شدم !!!!!!!
1.System Volume Information
2.RECYCLER
3.MSOCache
کسی نگفت درایو رو فرمت کنی یه بار تحته داس اسکن دیسک کن
chkdsk/i
من حتی پارتیشن بندی از اول کردم ولی بازم این مشکل به درایو بعدی منتقل شد شاید هارد من خرابه نمی دونم ولی به نظر من پارتیشن بندی فاید ه ای نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)