بیا عزیز دل برادر برای رجیستری نوشتم اما برای فایل ننوشتم چون الان ساعت 3:22 حوصله ندارم ولی بعدا برات مینویسم(اگر لازم داشتی و این ب کارت نیومد)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیا عزیز دل برادر برای رجیستری نوشتم اما برای فایل ننوشتم چون الان ساعت 3:22 حوصله ندارم ولی بعدا برات مینویسم(اگر لازم داشتی و این ب کارت نیومد)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام جمشيدي جان
اگه بكار بقيه نياد به كار ما كه مياد. هنوز برنامتو دانلود نكردم ولي از كارهاي قبليت احتمال ميدم خوب باشه. منتظرمممممممممممممممممممم ممم.
با سلام جواب سؤالاتت رو در زیر مختصراً میگم ...
1-قبل از برنامه پنجره ای باز شده و پسورد از کاربر بخواد
برای اینکه قبل از برنامه پنجره گرفتن رمز ظاهر شود می توانی از inpubox استفاده کنی ولی ظاهر جالبی نداره . به خاطر همین هم به شما پیشنهاد می کنم که یک فرم جدید باز کنید و در اون فرم (مثل اکثر نرم افزار هایی که رمز می گیرند) چیزی رو که می خواهید طراحی کنید . البته شما باید اون فرم را به عنوان فرم اول برنامتون بسازید و یا اگر نمی شود باید در خصوصیات پروژه تون اون زو تنظیم کنید .
2- توی همون پنجره وقتی باز میشه یک گزینه داشته باشه که وقتی چکمارکش رو میزنی اون ستاره هایی که کاربر تایپ کرده به عدد تبدیل شده .
برای این کار می توانی یک checkbox گذاشته و درون کد اون این را بنویسی:
if check1.value=true then
text1.passwordchar = ""
else
text1.passwordchar="*"
end if
(کدها شاید برعکس باشند)
3- امکان عوض کردن پسورد در برنامه وجود داشته باشه
برای عوض کردن رمز عبور در برنامه شما حتما باید قبلا آن را داخل یک فایل ذخیره کرده باشید و با فرم جدیدی که می توانید برای تغییر رمز طراحی کنید آن فایل را ویرایش کنید (اگر توضیح بیشتر میخواستید برای من Email بزن)
4-هنگام تایپ پسورد به جای ستاره دایره ی تو پر باشه
برای این کار فقط کافیه که به جای علامت * در خصوصیت passwordchar مربوط به textbox اتون علامت مورد نظرتون را وارد کنید .
5-کنار دکمه های این فرم علامتهای چکمارک و ...باشه
این قسمت رو متوجه نمیشم !!!
اگر منظورت منوها است می توانی موقع درست کردن اونها خصوصیت checked آنها را علامت دار کنی .
6-منوها دارای عکس کوچک باشند
برای این کار باید از توابع API استفاده کنی که فکر کنم فعلا زود باشه . البته اگر راه دیگه ای داشته باشه خوشحال میشم به ما هم بگید ...
7-امکان بستن پنجره ی پسورد گیر که باید قبل فرم اصلی میاد به هیچ وج امکان پذیر نباشه
برای این کار می توانی خصوصیت Controlbox را در فرمت برابر false قرار بدهی . البته باز هم از توی taskman میتوان برنامه را بست ...
اگه مشکل دیگه ای داشتی خوشحال میشم کمکت کنم . برای ایمیل کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام جواب سؤالاتت رو در زیر مختصراً میگم ...
1-قبل از برنامه پنجره ای باز شده و پسورد از کاربر بخواد
برای اینکه قبل از برنامه پنجره گرفتن رمز ظاهر شود می توانی از inpubox استفاده کنی ولی ظاهر جالبی نداره . به خاطر همین هم به شما پیشنهاد می کنم که یک فرم جدید باز کنید و در اون فرم (مثل اکثر نرم افزار هایی که رمز می گیرند) چیزی رو که می خواهید طراحی کنید . البته شما باید اون فرم را به عنوان فرم اول برنامتون بسازید و یا اگر نمی شود باید در خصوصیات پروژه تون اون زو تنظیم کنید .
2- توی همون پنجره وقتی باز میشه یک گزینه داشته باشه که وقتی چکمارکش رو میزنی اون ستاره هایی که کاربر تایپ کرده به عدد تبدیل شده .
برای این کار می توانی یک checkbox گذاشته و درون کد اون این را بنویسی:
if check1.value=true then
text1.passwordchar = ""
else
text1.passwordchar="*"
end if
(کدها شاید برعکس باشند)
3- امکان عوض کردن پسورد در برنامه وجود داشته باشه
برای عوض کردن رمز عبور در برنامه شما حتما باید قبلا آن را داخل یک فایل ذخیره کرده باشید و با فرم جدیدی که می توانید برای تغییر رمز طراحی کنید آن فایل را ویرایش کنید (اگر توضیح بیشتر میخواستید برای من Email بزن)
4-هنگام تایپ پسورد به جای ستاره دایره ی تو پر باشه
برای این کار فقط کافیه که به جای علامت * در خصوصیت passwordchar مربوط به textbox اتون علامت مورد نظرتون را وارد کنید .
5-کنار دکمه های این فرم علامتهای چکمارک و ...باشه
این قسمت رو متوجه نمیشم !!!
اگر منظورت منوها است می توانی موقع درست کردن اونها خصوصیت checked آنها را علامت دار کنی .
6-منوها دارای عکس کوچک باشند
برای این کار باید از توابع API استفاده کنی که فکر کنم فعلا زود باشه . البته اگر راه دیگه ای داشته باشه خوشحال میشم به ما هم بگید ...
7-امکان بستن پنجره ی پسورد گیر که باید قبل فرم اصلی میاد به هیچ وج امکان پذیر نباشه
برای این کار می توانی خصوصیت Controlbox را در فرمت برابر false قرار بدهی . البته باز هم از توی taskman میتوان برنامه را بست ...
اگه مشکل دیگه ای داشتی خوشحال میشم کمکت کنم . برای ایمیل کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
و مرسشي
ولي دو تا سوال بي جواب مونده يكي عوض كردن پسورد و ديگري قراردادن ايكن كنار منوها
سلام عزيز
براي قرار دادن عكس كنار منوها و يا دكمههاي مورد استفاده تو برنامت تا اونجا كه من ميدونم بايد از ocx هاي مختلف استفاده كني مثل xp style كه ميتونه كمكت كنه. براي تغيير پسورد يه كد بنويس به اينصورت كه بره و تو بانك اطلاعاتيت (اگر از فايلي يا جايي براي ثبت رمز عبور و كد كاربري استفاده نميكني تا اونجا كه من ميدونم نميتوني تغييرش بدي) رمز عبور وارد شده قبلي مربوط به اين يوزر رو پيدا كني و بعد اگر رمز وارد شده درست بود و رمز جديد و تكرارش باهم برابر بود ركورد يا اطلاعاتت رو update كن . البته تمام اينها كه من گفتم رو تو برنامه نمونه آقاي جمشيدي هم ميتوني پيدا كني، كاملتر و جامعتر با كدهاش.
مي خواي يه برنامه بزارم برات با امكان تغيير user,pass و تعريف user,pass جديد و اينكه برنامه با ديتابيس access كار ميكنه و رو ديتابيسم پسورد گذاشتم اگه خواستي خبرم كن
دوست عزیز سورسی که من گزاشتم میتونی پس رو تغییر بدی، یوزر و پس جدید تعریف کنی و از رجیستری استفاده می کنه
خواهش میکنم
برای قرار دادن آیکن در کنار منوها یا به فرمایش دوستمون باید از کنترل های اکتیویکس استفاده کرد و یا Api که هم کد مربو ط به این موضوع و همچنین تغییر رمزو سعی میکنم تا امشب براتون بزارم
راستی پست هایی را که اشتباهاً دو بار ارسال میشن رو نمیشه پاک کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)