تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 61

نام تاپيک: آموزش کامل نصب فایلهای جاوا بر روی اکثر گوشیهای سامسونگ بر اساس پلتفرم گوشی

پروفشنال reza fontana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Armenia

پيش فرض

چرا لینک دانلود اپلودر کار نمیکنه؟!!!لطف کنید یه لینک سالم بزارید....با تشکر

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

رضا جان سلام ...
    لینک سالمه من همین الان امتحانش کردم .

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم امتحان کردم S A M S U N G جان لینکش خراب بود راستی هنوز آموزش نصب بازی روی E720 رو ندادین

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

پس چرا من امتحان میکنم جواب میده !
    راستی هنوز آموزش نصب بازی روی E720 رو ندادین
    والا پلتفرم E720 میشه Hpe نمیدونم چرا نصب نمبشه ولی دارم میگردم پیدا کردم حتما میزارم

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

آموزش کامل نصب جاوا بر روی گوشیهای سامسونگ با پلتفرم Dragonfly
    نصب جاوا بر روی گوشی سامسونگ با پلتفرم Dragonfly ( شماره 2 )
    نصب جاوا بر روی گوشی سامسونگ مدلهایD500, D510, D600, D820, D900

نوشته شده توسط شهاب الدین مفیدیshahabSAMSUNG و مهیار Samsung_d600
    ویرایش توسط S A M S U N G

برای نصب برنامه ابتدا باید فایل جاوای مورد نظر خودتونو حاظر کنین ! من اینجا یه فایل جاوا براتون آماده کردم :
    مرحله 1.
    دانلود بازی Pac-Man

کد:
    http://www.hollidaykedik.co.uk/Pac-Man.zip
    [/URL]

بعد از خارج کردن بازی از حالت Zip , چنانچه در پوشه 2 فایل Jar و Jad باشه میتونین مراحل بعدی انجام بدین ولی اگه فایل Jad نباشه و فقط فایل Jar باشه به وسیله برنامه زیر یک فایل Jad از فایل Jar مورد نیاز میسازیم :
    مرحله 2.
    دانلود برنامه JADMaker
    کد:
    http://www.geocities.com/mangokun/jadmaker/jadmaker.htm
    [/URL]
    مرحله 3.
    طریقه استفاده از برنامه JADMaker :
    خیلی راحته ! فقط کافیه برنامه را اجرا کنین و فایل Jar مورد نظر خودتوتو با ماوس گرفته و به داخل برنامه JADMaker انتقال بدین .

حالا ما از بازی Pac-Man 2 فایل Jar و JAD داریم
    مرحله 4.
    برنامه های زیر را دانلود کنید:
    برنامه softick PPP

کد:
    http://www.mobileplaytime.co.uk/help/SoftickPPP221.exe
    [/URL]

برنامه Uploader

کد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مرحله 5.
    برنامه softick را نصب کنید. در هنگام نصب یک پیغام خطا ظاهر می شود که آنرا ok میکنید. در هنگام نصب هم usb sharing mode را روی Use USB port in exclusive mode راانتخاب کنید

بعد از نصب برنامه روی آیکون آن در کنار ساعت کلیک راست کرده و گزینه Register راانتخاب کنید. از شماره سریال زیر برای ثبت نرم افزار استفاده کنید:
    Serial: 380A-017K-2EJF-2SEF

سپس روی آیکون آن کلیک راست کرده و از طریق کلیک روی Exit برنامه را ببندید.

گوشی را بوسیله کابل USB به کامپیوتر متصل کنید.
    برنامه SAMSUNG pc studio 3 (که هنگام خرید در سی دی نرم افزار گوشی عرضه شده) را اجرا کنید. در پنجره برنامهسمت راست و پایین نگاه کنید و از نوشته شدن SGH-D820 Connected اطمینان حاصلکنید.

از گزینه file گزینه exit را بزنید تا برنامه SAMSUNG pc studio 3 کاملاً بسته شود. اگر روی ضربدر کلیک کنید برنامه به کنار ساعت رفته و در حال اجراباقی می ماند. در این صورت روی آیکون آن کلیک راست کرده و گزینه Exit را انتخابکنید.
    حالا برنامه softick را اجرا کنید و روی آیکون برنامه در کنار ساعتویندوز دابل کلیک کنید تا تنظیمات برنامه ظاهر شود. در پنجره ظاهر شده، روی لبه یاتب Bluetooth/Serial کلیک کنید (تمام کار ما فقط در همین تب بوده و با تب های دیگرکاری نداریم) و از آنجا گزینه ای را تیک بزنید که جلوی شمارهء COM آن نوشته شده/Device/ss_mdm0

روی آیکون برنامه softick کلیک راست کرده و گزینه Active PPP را انتخاب کنید. پیغامظاهر شده را ببندید.

در همین حال برنامه Uploader را اجرا کرده و گزینه Add را بزنید و فایل jad موردنظرتون رو انتخاب کنید.

وقتی برنامه Add شد سراغ گوشی خود برید و این کد رو بزنید ( البته اگه روی قسمت About برنامه کلیک کنید اون کدها رو خیلی دقیق و بدونه جابجایی نشون داده(
    کد 1 :
    اولین کد این که باید جاوا رو فعال کرد #536963*# بعد از وارد کردن این کد و بازشدن صفحه ی زیر با دکمه ی قرمز از این صفحه خارج شوید.

کد 2 :
    بعد از خارج شدن از این صفحه بلافاصله بودن انجام دادن کار اضافه ای دیگر این کد رووارد کنید #5737425*# که باید صفحه ی زیر ظاهر بشه

بعد با انتخاب گزینه اول یعنی PPP UP و انتخاب USB به همین صفحه بر می گردید و باید Serial download رو انتخاب کنید بعد از اون برنامه شروع به نصب میکند . که آیکونبرنامه در محل نصب بازی ها قابل رویت هستش

نکته 1: اگر چندین فایل دارید که می خواهید آنها را نصب کنید، بهترین روش این است که آنها را یکی یکی به برنامه Uploader اضافه کنید و یکی یکی وارد گوشی کنید.
    نکته 2: دقت کنید که انجام مرحله 10 فقط یک بار کافی است. مگر اینکه گوشی restart شود. اگر دوبار مرحله 10 تکرار شود، گوشی خودبخود restart می شود. پس دقت کنید که برای دفعات بعدی، بعد از زدن کد شماره 3 در مرحله 9، گزینه 2 Serial download را انتخاب کنید.

نکته 2: اگر بعد از انجام این اعمال، برنامه SAMSUNG pc studio 3 گوشی شما را شناسایی نکرد، فقط کافی است کد #536961*# را بزنید. در صورتی که هنوز مشکل وجود داشت، گوشی و کامپیوتر خود را restart کنید چون امکان دارد PPP Listener در کامپیوتر در حال اجرا باشد و گوشی را تحت تاثیر خود داشته باشد که این مشکل با restart کامپیوتر حل خواهد شد.

نکته 3: پیغام های خطا و علل آنها
    Install error : تنظیمات برنامه softick PPP اشکال دارد. تنظیمات را دستکاری کنید و با تنظیمات جدید همین اعمال را انجام دهید. (نگران نباشید. دستکاری تنظیمات هیچ مشکلی برای گوشی پیش نخواهد آورد.) در بعضی موارد هم بازی مربوط به این گوشی نمی باشد.
    Invalid JAD descriptor : فایل jad با فایل jar موجود هماهنگی ندارد یا مشکلی دارد.
    JAVA game error : بازی جاوا مشکل دارد. احتمالاً برای بعضی از بازی های جاوا که مربوط به این گوشی ها نباشند این مشکل پیش می آید.
    نکته : حتما قبل از انجام این کارها ( یعنی توضیحات شماره ی 1 تا 10 ) حتما گوشیه خود را یک با خاموش و روشن کنید چون ممکن هست در مرحله شماره ی 10 گوشی ری استارت بشه و با این اتفاق شما بایددوباره از اول همه ی کار ها رو انجام دهید .
    نکته مهمتر : برای نصب برنامه ی جدید دوباره باید گوشی خود را ری استارت کنید البته اگر هم ری استارت نکنید در مرحله ی 10 با انتخاب
    گزینه ی بلوتوث یا یو اس بی گوشی خود به خود ری استارت می شود . ) یعنی این فقط برای نصب یه برنامه هستش و برای نصب برنامه ی جدید حتما باید گوشی ری استارت بشه
    یه در خواست هم از کسانی که این برنامه رو دانلو کردن دارم همونبرنامه ی SofticPPPGatek . چون این برنامه TRIAL VERSION هستش و حدود 20 روز وقت داره هر کی کد ریجیسترش رو گیر اورد بزاره تا بقیه هم استفاده کنند . ( ماله خودم که فقط 5 روز وقت داره )

گوشی من مدل E340 هستش و بعد از انجام تمام کارهای بخش دوم اموزش (نصب جاوا بر روی گوشی سامسونگ با پلتفرم Dragonfly ( شماره 2 )
    نصب جاوا بر روی گوشی سامسونگ مدلهای D500, D510, D600, D820, D900

همه کارها بخوبی پیش میره ولی اخرش موقع نصب بازی و لودینگ گوشی رست میشه علت چیه ؟

پروفشنال reza fontana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Armenia

پيش فرض

گوشی من دی900 ای هست وقتی که کد فعالسازی جاوا رو میزنم #536963*# هیچ اتفاقی نمیفته!! اشکال از کجاست؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

گوشی من دی900 ای هست وقتی که کد فعالسازی جاوا رو میزنم #536963*# هیچ اتفاقی نمیفته!! اشکال از کجاست؟
    دوست عزیز سلام ....
    آموزش نصب جاوا روی D900i فرق داره ... یکی از بچه ها زحمتشو کشیده ... بگردی پبدا مبکنی .

داره خودمونی میشه treat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    من روش نصب بازی رو گوشی X160 سامسونگ رو می خواستم اگه لطف کنید آموزش کاملشو بزارید ممنون میشم .؟؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    من روش نصب بازی رو گوشی X160 سامسونگ رو می خواستم اگه لطف کنید آموزش کاملشو بزارید ممنون میشم .؟؟
    با تشکر
    سلام دوست عزیز ....

واسه این گوشی فکر نکنم آموزشی باشه .... دارم میگردم اگه پیدا کردم میزارم ...
    موفق باشی ..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض java error . Illegal argument

java error . Illegal argument
    \
    موقع نصب جاوا همیشه همین ارور رو میده(بالا) هنوز موفق به نصب برنامه نشدم ؟
    کسی میدونه چطور میشه گوشی رو فول سیستم ریست کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •