yasser1680 جان 4 گیگ هم خوبه و سرعت خیلی خوبی داره ولی به نسبت خیلی گرون تر در میاد و اکثرشون هم DDR3 هستند که قیمت های بالایی دارند
yasser1680 جان 4 گیگ هم خوبه و سرعت خیلی خوبی داره ولی به نسبت خیلی گرون تر در میاد و اکثرشون هم DDR3 هستند که قیمت های بالایی دارند
alex خان ببخشيد ها ولي به نظرم دوتا جين پاتريون 2gb خيلي هم نمي شه....حالا حتمآ نبايد 4 كيت با هم باشه...yasser1680 جان 4 گیگ هم خوبه و سرعت خیلی خوبی داره ولی به نسبت خیلی گرون تر در میاد و اکثرشون هم DDR3 هستند که قیمت های بالایی دارند![]()
ایمان جان دوتا PATRIOT میشه چیزی حدود 170 هزار درسته 2 گیگابایته ولی یک 4 گیگ حالا نه PATRIOT چون قیمتش رو ندارم ولی یکی مثل GEIL- Dual Channel 4GB - 800 در میاد 320 هزار تومان که با توجه به قیمتی که دوستمون در نظر دارن اگه بخواهیم 4 گیگ رم رو ببندیم روی این سیستم که قراره همش بشه 900 هزار تومان دیگه چیزی برای سایر قطعات نمیمونه.
بهتر نیست که تعادل بین قطعات رعایت بشه؟؟؟
ok.....درست ولي من cl5 گفتم رفيقمون cl4 مي خواد.......اگه آره پس درسته حرفتون....![]()
برای این سیستم دوستمون 2 گیگ رم 800 خوبه یا 4گیگ باس 667؟؟ راستی چه کیسی با تهویه خوب پیشنهاد میکنید(قیمت)
4 gb 667
green silent strom قیمت 60
Actros جان میشه این دو اصطلاحو بهم در مورد رم توضیح بدی لازم دارم و چه قدر فرق بینشون هست cl4 cl5
راستی دلیل انتخاب 4 gb 667 نسبت به 2 گیگ رم 800 چیه؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من پیشنهاد میکنم بجای رم 4 گیگ که هنوز هیچ بازی به این مقدار احتیاج نداره یک رم 2 گیگ با برند خوب بگیر.
در عوض در آینده میتونی 2 گیگ رو به 4 تغییر بدی یا 2 گیگ دیگه با برند خوب بخری.
در مورد کیس هم Silent Strom کیس مناسبی هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)