تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: با کدام شروع کنم VB6 یا VB.net 2005

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdibarghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

تفاوتی که بین vb6 و مثلاً vb5 یا پائین تر از اون هست خیلی کمتر از تفاوتی هست که vb6 با .net داره . مصداق این گفته این است که اگر مثلاً شخصی vb5 کار کرده باشه به راحتی میتونه اونرو به vb6 ارتقا بده و تقریبا در برنامه نویسی هیچ مشکلی نداشته باشه و این در حالی است که آیا vb6 کار میتونه بدون هیچ دردسری .net کار کنه .؟؟؟؟.. مسلماً جواب منفی است .چون در vb .net فرم کلی برنامه نویسی تغییرات اساسی می کنه و حتی خیلی از فرامین اون هم تغییر کرده ... پس به نظر من vb .net برای کسی که در ابتدای کار باشه کمی سنگین هست و طرف ابتدا باید با یک زبان ساده تر کارو شروع کنه و بعد بره سراغ سخت تره تا مایوس نشه ...
    در ضمن به نظر من کسی که میخواهد برنامه نویس بشه اول از همه باید الگوریتم بلد باشه تا فرمان و دستور . و اینکه با vb6 راحت تر از .net میتوان کد نوشت (یعنی فرمان و دستور راحت تری داره) و در عین حال همه الگوریتمها رو هم میشه تو اون پیاده سازی کرد و همچنین برنامه ها هم ساده تر اجرا میشن (یعنی مثلاً .net frame... نمیخواهند ...
    در مورد قسمت آخر گفته شما هم باید بگم vb6 را به خاطر این با .net مقایسه کردم چون که اولآ دوستمون مقایسه بین vb6 و .net رو خواسته بودند و دوماً vb6 را به عنوان یک زبان ساده و قوی و بدون مشکل می شناسیم . پس لزومی به نسخه های قبل از آن نیست !!
    از نظرتون هم خوشحال شدم ...
    موفق تر باشید ..
    Last edited by mehdibarghi; 09-02-2008 at 17:23.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من چندسال با VB6 کار کردم
    الان حدود چند ماه میشه که دارم با نسخه ی 8 کار میکنم

دوتا نظر دارم:
    1.VB6 ضعیف که نیست ، بلکه خیلی هم قدرتمنده
    2.اگه میخوای شروع کنی با دات نت شروع کن چون نسبتا همه چیز تو این زبان ها آماده هستش
    و شما میتونید با چند خط کد ساده در دات نت کاری معادل چند صفحه کد تو vb6 رو انجام بدی (مخصوصا در مورد API)

به هرحال یه برنامه نویس باید همیشه آپدیت باشه ، پس همیشه برو دنبال آخرین نسخه
    Last edited by amin_iman82; 21-02-2008 at 16:51.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •