تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: من يه گوشي در حد 300 تومان ميخوام

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

درسته
    حق با شماس
    ان81 معمولی و 910 هم قیمتن و 81 برتری کامل نسبت به 910 داره
    ولی بعضیا هستن که به هیچ وجه سراغ نوکیا نمیرن
    اگه ایشون از این دسته هستن 910 بهترین گزینس
    انتخاب با خودشون
    ببینید دوستان وقتی یه نفر میاد میگه من حدود 300 دارم و باید چه گوشی بگیرم حتما نباید 300 خرج کنه که تازه برای ایشون ارزش اقتصادی گوشی خیلی مهمه
    خب صد در صد دبلیو810 در صورتی که اهل سونی باشند خوبه اما مثل اینکه قبلا این گوشی رو داشتند
    من امروز عصر 5700 خریدم از نظر کیفیت صدا یه سر و گردن که هیچی ده تا سر و گردن بالاتر از دبلیو950 هستش صدای استریو و فراگیر و بدون نویز با باس توپ و قوی
    سرعت بسیار بالا
    بابا من یه اهنگ 5 دقیقه ای رو روی گوشی بلوتوث کردم باور کنید توی سه سوت یعنی سه ثانیه سیوش کرد کاری که روی دبلیو950 خودم چندین و چند دقیقه طول میکشید و اگه زیاد ور میرفتم هنگ میکرد
    بلندی صداش هم یه نمه از دبلیو610 بلندتره در حد همون کا750 اما بسیار با کیفیت خیلی توپه
    هدفونش هم از دبلیو610 و دبلیو950 بلندتره اما یه نمه باسش ضعیفتر اما با این حال باس فوق العاده ای داره به شخصه همچین باسی رو از نوکی توقع نداشتم
    در کل گوشی توپیه

ببخشید دوست عزیز اینجا غلطه چون هم گوشیهای چینی که 7 تا یا 4 اسپیکر دارند صدایشان از n73 بلندتره و همچنین یکم n95 8gb و هم 8800 art و 8800Sapphire Arte از n73 بلندتره
    در ضمن مگه x7500 مرده که صدای n73 بلند باشه؟
    در ضمن دوست عزیز اگه بتونی پولتو به 350 برسونی یک 1100 دست دوم (اگر گیرت بیاد با این قیمت)بگیر.
    ببین دوست عزیز توی مقایسه گوشی ها اصلا این گوشیهای مشت اسکرین چینی رو وارد نکنچون نه من و نه صاحب این تاپیک اون آشغالها رو گوشی حساب نمیکنیم
    خب شاید صدای اون چ ت سی که شما معرفی کردین بلند باشه من شکی به گفته شما ندرام اما واقعا چند نفر تونستن تستش کنن و اصلا چند نفر همچین پولی دارن حدود 1300000 تومان که یه غول بیابونی رو حملش کنند
    من مخالفم ان73 فنلاندی اگه اسپیکرهاش کامل باشه صداش از ان95 هشت گیگ بلندتره امروز یه ان95 هشت گیگ داشتم که اسپیکرهاش کامل بود
    صدا در حد برزیللللللللللللللللللل
    بعضی ها مثل اینکه یه طرفش اسپیکر نداره ولی اون داشت خیلی خفن بود

داره خودمونی میشه amir_cjcj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    **--**--**--**--**قزوین شهر خطر **--**--**--**--**

پيش فرض

ای بابا این بحثا چیه ان73 کیفیتش آشغاله ان 81 از اون بد تر . خدایی سونی اریکسون کیفیتش از همه بیشتره
    ....... من با دبلیو910 موافقم .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ای بابا این بحثا چیه ان73 کیفیتش آشغاله ان 81 از اون بد تر . خدایی سونی اریکسون کیفیتش از همه بیشتره
    ....... من با دبلیو910 موافقم .
    یعنی ببخشیدا خاک عالم بر سر صاحب تاپیک بشه که حرف تو رو با این جور راهنمایی گوش کنه
    بابک جون بات شوخی میکنماااااااااااااااااا
    من حاضرم همین 5700 خودم رو با دبلیو910 کل بندازم همه جوره میخورتش اما مساله صدا یه مساله ی دیگه هستش
    ان73 دست دوم موزیکال فنلاندی آخر صدا هستش.
    ان81 هشت گیگ هم یا معمولیش آخر کیفیت صدا هستش
    بنده خدا من اون همه پست دادم که براش کلی وقت صرف کردم و قسم میخورم که عین تجربیات خودم هستش
    امروز عصر هم رفتم 5700 خریدم کیفیت صداش اصلا صد برابره دبلیو950 هست (با اغراق) انصافا اخر کیفیت صدا هستش ما سونی اریکسونی ها دم از کیفیت میزدیم به خدا کیفیت به این میگن.
    یه زمانی که ان70/72 به بازار اومده بودند قبول دارم که کیفیتشون خوب نبودن و سونی بهتر بود اما الان سال 2008 هستش و نوکیا

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

یعنی ببخشیدا خاک عالم بر سر صاحب تاپیک بشه که حرف تو رو با این جور راهنمایی گوش کنه
    بابک جون بات شوخی میکنماااااااااااااااااا
    من حاضرم همین 5700 خودم رو با دبلیو910 کل بندازم همه جوره میخورتش اما مساله صدا یه مساله ی دیگه هستش
    ان73 دست دوم موزیکال فنلاندی آخر صدا هستش.
    ان81 هشت گیگ هم یا معمولیش آخر کیفیت صدا هستش
    بنده خدا من اون همه پست دادم که براش کلی وقت صرف کردم و قسم میخورم که عین تجربیات خودم هستش
    امروز عصر هم رفتم 5700 خریدم کیفیت صداش اصلا صد برابره دبلیو950 هست (با اغراق) انصافا اخر کیفیت صدا هستش ما سونی اریکسونی ها دم از کیفیت میزدیم به خدا کیفیت به این میگن.
    یه زمانی که ان70/72 به بازار اومده بودند قبول دارم که کیفیتشون خوب نبودن و سونی بهتر بود اما الان سال 2008 هستش و نوکیا
    آقای عزیز اول عفت کلام داشته باش. پست زیاد دلیل بر این نیست که تو بیشتر میدونی . بهتره اول یذره فکر کنی بعد این چرتو پرتارو بنویسی . 1709 تا پست دادی ولی هنوز بلد نیستی ادب رو رعایت کنی .
    اگر از 5700 هم میگی من 6 ماه پیش خریدم . صداش افتضاحه . خیلی صداش بم . جز بلندیه بیخود هیچی نداره . در ضمن محض اطلاع جنابعالی 5700 محصول 2007 نه 2008

آخر فروم باز GiggleClub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بچه ها با هم دوست باشین....خوب؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

12

بچه ها با هم دوست باشین....خوب؟؟؟
    من با کسی مشکلی ندارم . نوکر هرچی آدم با پرستیژ

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آقای عزیز اول عفت کلام داشته باش. پست زیاد دلیل بر این نیست که تو بیشتر میدونی . بهتره اول یذره فکر کنی بعد این چرتو پرتارو بنویسی . 1709 تا پست دادی ولی هنوز بلد نیستی ادب رو رعایت کنی .
    اگر از 5700 هم میگی من 6 ماه پیش خریدم . صداش افتضاحه . خیلی صداش بم . جز بلندیه بیخود هیچی نداره . در ضمن محض اطلاع جنابعالی 5700 محصول 2007 نه 2008
    ببین جناب شما چی نوشتی:

....... من با دبلیو910 موافقم

در ضمن اصلا هم چرت و پرت ننوشتم.
    من دارم میگم هیش کی از من سونی اریکسون باز تر نبوده .
    ان81 انصافا گوشی توپیه.
    شما پستت جوری هستش که میگه نوکیا مزخرف و سونی بهتره.
    اگه تو 5700 داشتی منم دبلیو950/610 کا800 داشتم برادر نامزدم هم جدیدا اس500 برای نامزدم خریده.خواهرم هم بابام واسش دبلیو810 خریده.
    هیش کدوم از اینا کیفیت 5700 رو نداره.کی میگه صدای 5700 بلنده؟اتفاقا متوسط هستش.
    در ضمن من نگفتم که 5700 مال 2008 هستش انقدر عقلم میرسه که 5700 مال 2007 هستش.منظورم این بود که الان سال 2008 هستش و سونی داره گوشیهای سال2006 خودش رو با طرح و قالب جدید به بازار میده.
    دبلیو910 قیمت واقعیش 250 هزار تومانه نه 370 هزار تومان.
    ----------------------------------
    اخبار ساعت22 امشب:
    کاهش سود سونی اریکسون و زیاندهی موتورلا
    سونی اریکسون مثل اینکه میخواد4-5 هزار تا کارگرهاش رو شوت کنه
    موتورلا هم مثل اینکه میخواد دستش رو از موبایل بشوره و بره تو نخ تلویزیون و نرم افزار و ...
    اون چیزایی رو هم که نوشتم اصلا چرت نیستش عین واقعیت هستش.
    الان هر کسی میفهمه که پستت چقدر متعصبانه بوده و اصلا راهنمایی مناسبی نیستش.
    پستهای زیادم دلیل بر این نیستش که از همه بیشتر بلدم یا خیلی واردم اما یه چیزایی سرم میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

حالا که بحث کیفیت صدا و بلندی اسپیکرهاست آیا 5700 کیفیت و بلندی صداش در حد 6233 هست یانه؟

من 5700 نداشتم ولی چندروزه که یه 6233 خریدم با اینکه قدیمی(2005) ولی کیفیت وبلندی صداش بنظرم

از N95 هشت گیگم بیشتره نظر شما چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

13

در ضمن من نگفتم که 5700 مال 2008 هستش انقدر عقلم میرسه که 5700 مال 2007 هستش.منظورم این بود که الان سال 2008 هستش و سونی داره گوشیهای سال2006 خودش رو با طرح و قالب جدید به بازار میده.
    اخبار ساعت22 امشب:
    موتورلا هم مثل اینکه میخواد دستش رو از موبایل بشوره و بره تو نخ تلویزیون و نرم افزار و ...
    پستهای زیادم دلیل بر این نیستش که از همه بیشتر بلدم یا خیلی واردم اما یه چیزایی سرم میشه.
    منم همه این حرفای دوستمون رو تایید میکنم.همین W910 چه فرقی با w800 یا w810 داره؟

من تازه واردم ولی تو همین مدت کم که اومدم خوب دستگیرم شده که کی متعصبانه نظر میده کی از رو واقعیت
    پست های Zimka زو هم هر جا دیدم با دقت خوندم.
    این و هم فهمیدم که متعصبانه نظر نمیده
    ولی بعضه ها با اینکه خیلی قدیمی اند و مثلا آخر فروم بازن ولی چون از روی تعصب پست میدن نه واقعیت به خودم زحمت هم نمی دم پست هاشون رو بخونم(خوشبختانه تعدادشون خیلی کمه)
    حالا هم از جفتتون میخوام کوتاه بیاین و همین جا این بحث و تمومش کنین که خدای نکرده کار به جاهای باریک نکشه

داره خودمونی میشه mobin_mcdc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ببین جناب شما چی نوشتی:

....... من با دبلیو910 موافقم

در ضمن اصلا هم چرت و پرت ننوشتم.
    من دارم میگم هیش کی از من سونی اریکسون باز تر نبوده .
    ان81 انصافا گوشی توپیه.
    شما پستت جوری هستش که میگه نوکیا مزخرف و سونی بهتره.
    اگه تو 5700 داشتی منم دبلیو950/610 کا800 داشتم برادر نامزدم هم جدیدا اس500 برای نامزدم خریده.خواهرم هم بابام واسش دبلیو810 خریده.
    هیش کدوم از اینا کیفیت 5700 رو نداره.کی میگه صدای 5700 بلنده؟اتفاقا متوسط هستش.
    اخبار ساعت22 امشب:
    اما به نظر من اقا امیر درست میگن. سونی اریکسون از همه ی گوشیهای دیکه سرتره.اخه موبایل دبلیو 910 و دبلیو 950 انصافا صداش بهتر از 5700 هست.موبایل هم در سال 2008 فقط سونی اریکسون چون دو تا موبایل داده مثل دبلیو 960 و کا 850 که از همه ی گوشی ها سر تره
    Last edited by mobin_mcdc; 02-02-2008 at 19:43.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •