ببینید دوستان وقتی یه نفر میاد میگه من حدود 300 دارم و باید چه گوشی بگیرم حتما نباید 300 خرج کنه که تازه برای ایشون ارزش اقتصادی گوشی خیلی مهمه
خب صد در صد دبلیو810 در صورتی که اهل سونی باشند خوبه اما مثل اینکه قبلا این گوشی رو داشتند
من امروز عصر 5700 خریدم از نظر کیفیت صدا یه سر و گردن که هیچی ده تا سر و گردن بالاتر از دبلیو950 هستش صدای استریو و فراگیر و بدون نویز با باس توپ و قوی
سرعت بسیار بالا
بابا من یه اهنگ 5 دقیقه ای رو روی گوشی بلوتوث کردم باور کنید توی سه سوت یعنی سه ثانیه سیوش کرد کاری که روی دبلیو950 خودم چندین و چند دقیقه طول میکشید و اگه زیاد ور میرفتم هنگ میکرد
بلندی صداش هم یه نمه از دبلیو610 بلندتره در حد همون کا750 اما بسیار با کیفیت خیلی توپه
هدفونش هم از دبلیو610 و دبلیو950 بلندتره اما یه نمه باسش ضعیفتر اما با این حال باس فوق العاده ای داره به شخصه همچین باسی رو از نوکی توقع نداشتم
در کل گوشی توپیه
ببین دوست عزیز توی مقایسه گوشی ها اصلا این گوشیهای مشت اسکرین چینی رو وارد نکنچون نه من و نه صاحب این تاپیک اون آشغالها رو گوشی حساب نمیکنیم
خب شاید صدای اون چ ت سی که شما معرفی کردین بلند باشه من شکی به گفته شما ندرام اما واقعا چند نفر تونستن تستش کنن و اصلا چند نفر همچین پولی دارن حدود 1300000 تومان که یه غول بیابونی رو حملش کنند
من مخالفم ان73 فنلاندی اگه اسپیکرهاش کامل باشه صداش از ان95 هشت گیگ بلندتره امروز یه ان95 هشت گیگ داشتم که اسپیکرهاش کامل بود
صدا در حد برزیللللللللللللللللللل
بعضی ها مثل اینکه یه طرفش اسپیکر نداره ولی اون داشت خیلی خفن بود