تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 29

نام تاپيک: درخواست فریم ویر برای Mp4

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب مشکل همینه دیگه ... اینا مدلهای متفرقه هستن ... یعنی سیستم داخلی اش ثابته و کمپانی های گمنام میان امتیازش رو می خرن و با تغییرات جزئی توی بسته بندی به اسم خودشون می فروشن ... بنابراین نکته مهم اینه که شما بفهمی مدل چیپ ست های داخلی اش چنده ... اینطوری میشه firmware مربوطه رو پیدا کرد ...

بعضی از مدلها رو راحت میشه پیدا کرد ... مثلا اینایی که شبیه ipod nano هستن ... ولی این یکی رو من کمتر دیدم و نمی دونم دقیقا چطور پیداش کنم ... به نظر میاد تنها راه این باشه که باز بشه و شماره درج شده روی قطعات داخلی اش رو پیدا کنی ..

در آغاز فعالیت Kiljaeden's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من تاحالا صد دفه این mp4 ام رو باز کردم توش یه آی سی داشت که سی پی یوش بود روش نوشته بود :ARM s201c01_0608A02_DN 2393.00S-1_0838 جاهایی که آندر لاین گذاشتم خط پایینن یعنی زیر هم دیگه ان . بعد یه آی سی داشت روش نوشته بود SAMSUNG 71B_K9G8G08U0M_PCB0_esb 462PA حالا main board اش هم خواستی دوباره باز می کنمش بهت میگم البته یه آی سی دیگه هم داشت که پشت مینش بود.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه همین اطلاعات کافیه ... سامسونگ ها خیلی دامنه گسترده ای دارن و وقتی دست کمپانی های متفرقه میفتن ، اینا هم شروع می کنن به تغییرات ریز در سخت افزار و خلاصه دیگه مشخص نیست که کدوم firmware واسه کدوم مدل خوبه ... شما باید firmware های موجود در این صفحه رو یکی یکی تست کنی ، ببینی به جواب می رسی ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آقا یع سوال دیگه هم داشتم ازت :
    واسه آپگرید کردن فریم ویر Mp4 باید نرم افزار خاصی وجود داشته باشه صرفاً کپی کردن فایل های فریم ویر داخل حافظش کافیه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بسته به مدل داره ... بعضی ها نیاز به نرم افزار دارن (چیپ های سیگماتل مثلا) ، بعضی ها کافیه فایل ها رو کپی کنی و بعضی ها رو باید در حالت خاصی ببری (مثلا play رو نگه داری و بعدش وصل کنی به سیستم) تا آماده پذیرش فایل های firmware بشن ... طبیعتا بهتره از ساده ترین راه که کپی هستش شروع کنی (اگه توی دستگاهت از این فایل ها هست) ...

خیلی از firmware ها هم که اصلا خودکار هستن یعنی بصورت exe همه کارا رو انجام میدن ..

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

والا توی خود mp4 که صالا فایل هایی شبیه به فریم ویر نیست چند تا پوشه هست که خوب ربطی به فریم ویر نداره مثلا video _ music _voice_ebook و از این چرت و پرتها دو تا هم فایل داره به اسم sysset.bin که تنضیماتی که اعمال می کنی رو تو خودش ذخیره میکنه یه فایل هم هست به اسم CHANLIST.DAT که اینم شبکه های رادیو رو که سیو کردم تو خودش نگه می داره .
    شرمنده خیلی هم دارم اذیتت می کنم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه آقا اذیت چیه ... بالاخره ما هم اینجاییم که سعی کنیم با همفکری ، مشکلی رو حل کنیم ...

اینطور که به نظر میاد اون شماره سامسونگ مربوط میشه به حافظه اش ... ببین می تونی شماره دیگه ای پیدا کنی ...

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آقا این یه آی سی هم پشتش داشت که روش نوشته بوود :(بازم میگم آندرلاین یعنی خط بعد ) :
    EtronTech
    EM639165TS-7
    J47811901066
    رو مین بوردش هم نوشته بود :
    ُSM-302(G2)_V3
    07/03/12
    یه جا دیگش هم نوشته بود :
    (GZ-SM-302_(01
    07/2/24

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ببخشید (بازم میگم آندرلاین یعنی خط بعد رو اشتباها نوشتم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

از دوستان کمک میخوام یه mp4 خریدم دست دو هیچ اطلاعاتی ازش ندارم این شکلیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط روش بجای jdx نوشته سونی اگه لازمه تا بازش کنم مدل قطعاتشم بگم میشه رو اینم فریمور ریخت یا نه
    Last edited by ehsan6811; 23-06-2008 at 11:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •